Har du spørgsmål vedrørende flystrejke eller COVID-19 i forbindelse med din rejse?

 Læs mere
KRISEHJÆLP til rådighed for alle kunder:

Har du selv, eller nærmeste familie, brug for krisehjælp efter den tragiske hændelse i Fields, så kontakt os på tlf. 44 20 45 54.

 Læs mere
Foto: Fejlagtige afslag på sager vedr. graviditet

Dækning og behandling i forbindelse med graviditet

Har du oplevet at få afvist dækning af en behandling i forbindelse med din graviditet, vil vi meget gerne i kontakt med dig.

Fejlagtige afslag af gravide

Vi opsøger proaktivt kunder, som fejlagtigt er blevet afvist med begrundelse i graviditet. Men for at sikre at vi overholder GDPR, kan der være oplysninger vi ikke har adgang til, og vi opfordrer dig derfor til at kontakte os.

Læs, hvordan du skal forholde dig

Vi har, på linje med resten af branchen, gennem en årrække ikke været tilstrækkelig opmærksomme på særlovgivningen indenfor ligebehandlingsområdet vedrørende forsikring. I praksis betyder det, at vi uberettiget kan have givet afslag til graviditetsrelateret behandling for nogle gravide, såsom behandling hos fysioterapeut eller kiropraktor.

Der er blevet udformet en ny ligebehandlingsvejledning for forsikringsbranchen, som vi har tilpasset os. Vi har derfor ændret den konkrete praksis med øjeblikkelig virkning for alle med en sundhedsforsikring, men også med en ulykkes- eller rejseforsikring. Vi tilpasser desuden alle vores nyeste betingelser inden for sundhed, ulykke (person) og rejse. De nye betingelser er lagt op her på hjemmesiden.

Er du berørt? Kontakt os hurtigst muligt

Vi beklager, at nogle kunder kan være blevet afvist uberettiget. Vi vil bede alle, der har - eller mener de har - fået afslag på deres sundhedsforsikring grundet af en graviditetsrelateret skade/lidelse om at kontakte os hurtigst muligt, så vi kan genvurdere sagen.

Sådan gør du

Hvis du er eller har været gravid, har en sundhedsforsikring hos os og mener, at du uberettiget har fået afslag på behandling, kan du skrive til tjmulykke@tryg.dk eller ringe til os på 44 20 61 20, så vil vi hjælpe dig hurtigst muligt. Hvis din oprindelige afgørelse omstødes, vil vi bede dig fremsende dokumenation for udgifterne til behandling og refundere disse hurtigst muligt.

Vi beklager ulejligheden og de gener dette måtte have skabt.