CS Ung
CS Ung

Få din vigtigste forsikring til halv pris første år

Få indboforsikringen til halv pris det første år. Vi dækker dit hjem, din cykel og dine ting - både når du er hjemme, og når du er på farten.
Er der mere du har brug for, hjælper vi dig også med det.

Forsikringer er kedelige, men nødvendige

Vi har gjort det nemt for dig. Klik af i boksene herunder, så fortæller vi dig, hvad du har brug for af forsikringer. Din egen forsikringsrådgiver vil kontakte dig med det, du har brug for. Fortæl os, hvem du er.

Hvem er du?
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer

Hvorfor er indboforsikringen så vigtig?

Elektronikskader
Hvis du skulle tabe en kop kaffe ud over din laptop eller tabe telefonen ud af lommen, mens du cykler, har vi din ryg.
Tyveri og hærværk
Hvis tyven kommer forbi dit hjem eller du får snuppet din taske i bussen, dækker vi dine ting.
Dækker dit ansvar
Hvis du skulle komme til at vælte en vase hjemme hos andre eller tabe en vens telefon, dækker vi dit erstatningsansvar.

indboforsikring til halv pris det første år 

Som CS'er får du et særligt tilbud. Vi tilbyder dig den vigtige indboforsikring til halv pris det første år.

Måske synes du ikke, du ejer noget af særlig stor værdi. Men hvis du regner sammen, hvad dit tøj, møbler, bøger, cykel osv. er værd, bliver det alligevel hurtigt dyrt, hvis du skulle ud og købe det hele igen.

Indboforsikringen er et must, fordi den dækker

  • dine ting og dit ansvar
  • dem, du bor sammen med - fx kæreste og børn
  • din elektronik, hvis du køber elektronikdækning

Fordel betalingen over hele året

Hos os kan du fordele betalingen over årets 12 måneder, så du fx kan vælge at betale et mindre beløb pr. måned. Prisen er den samme, og der er ingen ekstra gebyrer, fordi du forde­ler din betaling over året.

bilforsikring

Er der andet, du har brug for?

Har du bil eller motorcykel, hjælper vi også gerne med en forsikring til den. Husk, at hos os bliver du elitebilist allerede som 25-årig. Vi tilbyder også ulykke- og rejseforsikring, der – ligesom vores andre forsikringer - kan tilpasses, så du kun betaler for det, du har brug for.

Bestil tilbud - så hjælper vi dig med det hele

Aktuelle medlemstilbud for CS-medlemmer

Lige nu får du et supergavekort på op til 1.000 kr. når du er medlem af CS og køber forsikringer hos os. 
Du kan sagtens kombinere det generelle tilbud for CS-medlemmer med dit CS Ung tilbud (50% på indboforsikring det første år).
Læs mere her.

Bruger du dine CS medlemsfordele?

Som medlem af CS har du adgang til fordele som fx forsikringer. 

TJM Forsikring er ikke for alle. Vi tilbyder kun forsikringer til gode priser til medlemmer af fagforbund, som vi samarbejder med. Derfor er det en helt unik mulighed for dig at komme med i et stærkt forsikringsfællesskab.

Vi ved godt, at forsikringer ikke står øverst på listen over fritidsaktiviteter. Derfor har vi sammensat flere forsikringspakker til unge, som du kan nyde godt af, og som du ikke behøver at bruge din fritid på.

Din rådgiver kender CS

Sammen med en personlig rådgiver gennemgår du dit behov for forsikringer. Du behøver ikke selv være forsikringsekspert. Det er formentligt den samme rådgiver, du får tilknyttet, når du bliver kunde i TJM Forsikring.

Det er den personlige indgangsvinkel til forsikring, der gør os unikke på markedet - og det er det, vores kunder er vilde med.

Vi kalder vores personlige rådgivere for forsikringstillidsmænd. Vi har særlige forsikringstillidsmænd med kendskab til CS og den verden, du er en del af. Du kan derfor roligt tale om forsikringer til netop din situation med Claus, Heine, Lars, Jørg, Allan eller Jesper, som er en del af CS-familien.