3 glade mænd på havnen

Kom med i vores forsikringsfællesskab

Når du er organiseret i Den Offentlige Brancheklub Dansk Metal, kan du og din familie blive rigtig godt forsikret i TJM Forsikring. Vi har alle de forsikringer, du har brug for som privatperson - og når du selv er TJM-kunde, kan dine voksne børn også blive det.

Fire unikke grunde til at vælge TJM Forsikring

Bestil et tilbud
Høj kundetilfredshed
Vi har nogle af Danmarks mest tilfredse forsikringskunder.
Fokus på dét, der giver værdi for dig
Moderne, fleksible forsikringer til den lavest mulige pris, attraktive kundefordele, personlig betjening af din lokale forsikringstillidsmand og hurtig skadebehandling, hvis uheldet er ude.
Alle kan få bonus
Med forsikringer hos os er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele, bl.a. en årlig bonus - uanset skader.
Dine børn kan også blive kunder
Giv dine voksne børn muligheden for at få billige forsikringer. Når du er forsikret hos os, er dine børn er velkomne som selvstændige kunder her i TJM Forsikring.

Attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser

Hos os kan du købe de fleste forsikringer samlet ét sted. Vi har alle de privatforsikringer, du har brug for, uanset om du har børn, hund, sommerhus eller motorcykel.

Du kan altid regne dine priser ud selv. Du har også mulighed for at købe dine forsikringer på nettet. 

Beregn din pris

Mere end billige forsikringer

Samarbejdet mellem Den Offentlige Brancheklub Dansk Metal og TJM Forsikring giver dig mere end bare billige forsikringer. Du får også:

 • Adgang til alle vores medlemsfordele
   
 • Din egen personlige forsikringsrådgiver
   
 • Skadebehandling med den højeste tilfredshedsscore i Danmark
   
 • Adgang til feriehuse i Prag, Skagen og Blåvand 
   
 • Årlig bonus

TJM Forsikring er lidt anderledes end andre

TJM Forsikring bygger på et tæt og stærkt fællesskab mellem faglige organisationer, som ønsker at tilbyde medlemmerne og deres familier attraktive forsikringer.

Vi er ejet af de faglige organisationer, herunder Den Offentlige Brancheklub Dansk Metal, og det betyder faktisk noget i praksis. Vi har fx meget lave omkostninger til administration og markedsføring, fordi det kun er de få, der kan bliver forsikret i TJM Forsikring.

TJM Forsikring har ingen aktionærer, der skal tilgodeses, og et evt. overskud går tilbage til vores samarbejdsorganisationer, hvor det kan bruges til gavn for medlemmerne.

Personlig rådgiver

Du kender det fra banken og fra din faglige organisation. Du har mulighed for at tale med et menneske.

Én, der forstår dig, og som kan give dig individuelle råd.

Vores personlige rådgivere hedder forsikringstillidsmænd. Du får tilknyttet én, der kender dit fag og det omårde, du bor i. Ham eller hende kan du altid tage fat i, når dit liv ændrer sig, så I sammen kan sikre, at dine forsikringer følger med.

Stærkt bagland

TJM Forsikring samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det solide bagland betyder økonomisk sikkerhed og udvikling af de mest moderne og fleksible forsikringer samt digitale løsninger, der hjælper dig til hurtigere service.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.