Bliv kunde i TJM når dine forældre er medlem af DJF
Bestil senest d. 15. december 2021

Bliv kunde i dag og få et SuperGavekort på op til 1.000 kr.

Når du er barn af en af vores kunder og flyttet hjemmefra, får du adgang til TJM Forsikrings attraktive forsikringer og fordele.

Lidt mere forsikring end hos alle andre

Du bliver del af en lukket gruppe
Det betyder, at vi kan give hver enkelt af vores kunder lidt mere. Hurtig sagsbehandling og valgfri eller 0 kr. i selvrisiko på flere af forsikringerne.
Du får din egen forsikringstillidsmand
Som noget helt unikt hos os får du din egen forsikringstillidsmand, som er din personlige kontakt hos TJM forsikring.
Alle kan få bonus
Har du forsikringer hos os, er du medlem af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Som kunde giver det dig flere fordele.

Vores unikke forsikringsfællesskab

Hvis minimum én af dine forældre er medlem af Dansk Jernbaneforbund og kunde i TJM Forsikring, har du også mulighed for at blive kunde i TJM Forsikring.

Vi dækker alle dine forsikringsbehov

Vi er ejet af fagforbund og har derfor en lukket kundekreds. Det betyder, at vi kan tilbyde dig attraktive forsikringer til fordelagtige priser. Vores forsikringer dækker din situation - uanset, hvor i livet du befinder dig. 

Sommer og glæde

Vi gi'r et SuperGavekort

Køber du 1 - 2 forsikringer i dag, får du et SuperGavekort med på 500 kr.

Køber du 3+ forsikringer, giver vi et SuperGavekort på 1.000 kr.


Indløs SuperGavekortet på www.gavekortet.dk og få frit valg blandt mere end 150 butikskæder, spændende oplevelser og produkter.

Bestil tilbud

Din personlige rådgiver

Der sidder en af vores forsikringstillidsmænd klar til at hjælpe dig. Indtast dit postnummer herunder og vælg "Udeboende barn af TJM-kunde" for at finde din forsikringstillidsmand.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.