Julekalender 2020
Jul i TJM Forsikring

Deltag i årets julekalender 2020

Spil med om fede præmier fra d. 1. december og frem til jul, og vær med i den store lodtrækning om hovedpræmien: et skønt ophold for 2 på luksushotel i København.

Deltag i konkurrencen om fede præmier hver dag!

Deltag i årets julekalender hver dag frem til jul

Vi tæller ned til juleaften med alle vores fantastiske kunder fra d. 1. december. 
Se, hvilket spørgsmål der gemmer sig bag dagens låge og vær med i lodtrækningen om de mange spændende præmier. Vi udlodder flere præmier om dagen, så du har ekstra gode vinderchancer!

 

Flotte præmier hver dag 

Hver dag er der lækre præmier på spil. Der er præmier for en hver smag, hvad end du ønsker dig noget nyt til køkkenet, gardaroben eller lidt godt til ganen. Fx er der gavekort på højkant til Imerco, Magasin, 7eleven og Zalando. 

 

Årets hovedpræmie: Luksus-hotelophold for 2 personer

Juleaftensdag trækker vi lod om en ekstra flot gave - et fantastisk 2-dages ophold på Nimb Hotel i hjertet af Tivoli, København for 2 personer til en værdi af 10.000 kr. 

Når hovedpræmien skal uddeles, trækker vi lod blandt alle, der har deltaget i julekalenderen i løbet af december.
Jo flere gange du deltager i julekalenderen, desto flere lod får du i den store lodtrækning om hovedpræmien d. 24. december. Så husk at vær med hver dag!

Sådan deltager du

  1. Hop ind på vores julekalender hver dag her
  2. Se, hvad der gemmer sig bag dagens låge og svar på dagens quiz-spørgsmål. 
  3. Svarer du rigtigt, deltager du i lodtrækningen om dagens præmie. Samtidig har du fået et lod med i den store lodtrækning d. 24. december om årets hovedpræmie.

Vi giver direkte besked til vinderne.

 

Held og lykke og rigtig glædelig jul!