TJM Valby
Dato 8.12.2017

TJM Forsikring bliver ikke solgt

Efter salget af Alka har vi fået mange spørgsmål omkring vores situation, og om der kommer til at ske noget med os. Til dette har vores direktør nu svaret:

Kære kunder og medlemmer af de faglige organisationer, vi samarbejder med.

Der sker en del i forsikringsmarkedet lige nu. TJM er ikke til salg. Det vil vi gerne betrygge alle vores kunder og medlemmer af de faglige organisationer i.

TJM er ejet og drevet af fagforeninger. Vi har en samarbejdsaftale med Tryg, og repræsentanter fra Trygs øverste ledelse indgår i TJM´s bestyrelse. Hovedparten af TJM´s bestyrelse udgøres imidlertid af fagforeningsformænd og repræsentanter.

Vi fastlægger således vores strategi og tilrettelægger vores drift af TJM ud fra medlemmernes ønsker og behov. Det har vi gjort i mere end 80 år, og det har givet vores virksomhed et fantastisk stærkt fundament.

TJM Forsikrings bestyrelsesformand Henrik Horup, der er forbundsformand i Dansk Jernbaneforbund, udtaler således:

"TJM er et forsikringsselskab ledet og ejet af fagbevægelsen, og vi er stolte af vores selskab. TJM  bliver ikke solgt. TJM er i dag et attraktivt medlemstilbud til vores faglige organisationer, og det er det også i morgen".

I TJM er vi stolte af vores rødder i fagbevægelsen. Vores 80 forsikringstillidsmænd sørger hver dag for at være tæt på vores kunder lokalt rundt i Danmark, og vi ligger helt i toppen, både hvad angår kundetilfredshed og arbejdsglæde blandt vores medarbejdere og forsikringstillidsmænd. 
  
Vi er i den grad præget af det grundstof, som fagforeninger er gjort af.

Vi glæder os over vores gode relationer til vores faglige organisationer og ser frem til at byde flere nye kunder velkommen.

Mange hilsener

Marie-Louise Rahbek 
Direktør i TJM Forsikring