Bekræftelsesbreve udsendt ved en fejl

Flere af vores kunder oplever desværre at modtage bekræftelse på køb af forsikring på forsikringer, som de netop har opsagt til 01.01.2019. Dette skyldes en fejl i vores system, og vi beklager den forvirring dette har givet.

 Læs mere
Cross
Forsikring

Ulykkesforsikring

Ulykkesforsikringen er et økonomisk plaster på såret, hvis uheldet sker. Får du varige fysiske eller psykiske mén efter en ulykke, udbetaler vi en erstatning. Bliver dine tænder skadet, betaler vi for din behandling. Du får også dækket udgifter til for eksempel fysioterapeut, kiropraktor, genoptræning eller psykolog efter en ulykke. Forsikringen udløser en økonomisk erstatning til din familie, hvis du dør i en ulykke.

Er du allerede kunde hos TJM, skal du logge ind på Min Side for at beregne priser på nye forsikringer.

Beregn din pris

Ulykkesforsikring (foto)

Tre gode grunde til at vælge ulykkesforsikringen 

Du er dækket 24 timer i døgnet 
Ulykkesforsikringen dækker døgnet rundt – både på arbejde, og når du har fri. 
Gælder også på rejser
Du er sikret på rejser – også, når du er aktiv på ferien og for eksempel prøver at springe i faldskærm.
Dækker over hele verden
Du er dækket ved alle ulykker – om de sker i Danmark eller i udlandet. 

Dækningsbeskrivelser

Varigt mén 

Dækker, hvis du får varige fysiske eller psykiske mén på 5 % eller derover efter en ulykke.  

Transport

Dækker transport fra ulykkesstedet til nærmeste behandlingssted.

Behandling

Dækker behandling hos fx fysioterapeut, kiropraktor eller psykolog efter en ulykke. 

Tandskade

Dækker behandling af skader på dine tænder eller tandprotese efter en ulykke. 

Dødsfald og begravelseshjælp

Erstatning bliver udbetalt til de efterladte, hvis den forsikrede dør ved en ulykke. Dækker også begravelseshjælp, hvis et barn under 18 år dør ved en ulykke. 

Udvidet varigt mén

Sikrer dig en højere erstatning, når skaden efter en ulykke er meget alvorlig. Du får for eksempel udbetalt det dobbelte i erstatning, hvis du får varigt mén på 30 % eller derover.

Tyggeskade

Dækker udgifter til tandbehandling, når skaden sker ved spisning, og årsagen er en fremmed genstand i maden. For eksempel en sten i en skive rugbrød.

Farlig sport

Dækker, hvis du kommer til skade ved farlig sport som bjergbestigning eller motorsport, og er medlem af en forening eller sportsklub.

Strakserstatning ved knoglebrud og lignende

Dækker udbetaling af et engangsbeløb, hvis du ved en ulykke får knoglebrud eller skade i korsbånd, akillessene eller knæets menisk.

Udvidet hjælp

Sikrer, at du kan få den nødvendige ekstra hjælp efter en ulykke – for eksempel hjælp til rengøring eller transport.

Motorcykel og knallert

Dækker, hvis du som fører af en motorcykel, knallert, scooter, ATV eller lignende kommer ud for en ulykke og får varige fysiske mén.

Sygdom

Dækker, hvis du får diagnosticeret en række alvorlige sygdomme. Du kan se listen over dækkede sygdomme i betingelserne afsnit 14.

Kritisk sygdom for unge

Sikrer erstatning, hvis en ung under 25 år får diagnosticeret kritisk sygdom. Du kan se listen over kritiske sygdomme i betingelserne afsnit 15.  

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.