Beregn pris på forsikring

Når du bruger vores online beregnere, får du en meget præcis pris. Du bliver bedt om oplysninger om dig selv og om det, du vil forsikre. På den måde kan vi finde den bedste pris til dig, hvor vi selvfølgelig har taget højde for de ting, der er særlige ved dig eller det, du vil forsikre.

Uforpligtende beregning

Du kan beregne en pris helt uden forpligtelser. Du vælger selv, om du vil gå videre til online køb, eller om du bare ønsker en pris. Køber du online, kan du altid ændre dine dækninger.

Min side

Med vores selvbetjeningsløsning har du nemlig rig mulighed for at ændre, tilkøbe, opsige og fravælge dækninger. Vi kalder det "Min side". Når du har forsikringer hos os, får du automatisk adgang.

Vi vil altid gerne tale med dig

Har du lyst til at beregne pris på forsikringer online, men ønsker vejledning, kan du ringe til din forsikringstillidsmand eller til vores kundeservice, som står klar til at hjælpe dig med dækningerne.

Forsikringspakken

Det kan betale sig at samle dine forsikringer hos os

Når du samler dine forsikringer hos os, får du de bedste vilkår til den bedste pris - også selvom vi ikke har samlerabat. Derfor er vi kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. Ifølge Tænk sparer vores kunder op til 3.000 kr. om året på en forsikringspakke hos os.