Fordele i TJM
Bonus 2024

Bonus til TJM kunder

TryghedsGruppen udbetaler bonus igen i år for 9. år i træk.

Når du har dine forsikringer hos os, er du medlem af TryghedsGruppen. Det betyder, at du hvert år har mulighed for at få udbetalt bonus.

Hvert år i marts beslutter TryghedsGruppens repræsentantskab bonus og hvilken procentsats, typisk 5-8%, de udbetaler, på baggrund af TryghedsGruppens overskud året før.

Bonus i 2024

TryghedsGruppen har den 12. marts 2024 besluttet at udbetale bonus til deres medlemmer, svarende til 6% af det beløb, kunderne i alt betalte for deres forsikringer (ekskl. afgifter mv.) hos TJM Forsikring i 2023.

Hvornår får jeg bonus?

Bonus bliver udbetalt til efteråret 2024 på din NemKonto. Hvis du er berettiget til bonus for 2023, vil du i maj kunne se beløbet på Min side. Alle kunder, der er berettiget til bonus, får direkte besked fra TryghedsGruppen på mail.

Se beløbet på Min side

Du kan se beløbet på din bonus på Min side i maj.
Log ind på Min side og se under fanen 'Mine fordele'.

Så meget får du i bonus

Samlet årlig prisBonus hvis 6 % (før skat)
1.250 kr.75 kr.
4.000 kr.240 kr.
6.667 kr.400 kr.
13.333 kr.800 kr.
20.000 kr.1.200 kr.
33.333 kr.2.000 kr.

Spørgsmål og svar om bonus

Hvem er TryghedsGruppen?

TryghedsGruppen er den største aktionær i forsikringsselskabet Tryg, som vi samarbejder med. Det er også TryghedsGruppen, der står bag TrygFonden og deres arbejde for at skabe mere tryghed for alle i Danmark.

Som medlem af TryghedsGruppen er du derfor blandt andet med til at udbrede hjertestartere og støtte hundredvis af andre tryghedsskabende aktiviteter i hele Danmark gennem TrygFonden.

Hvornår får jeg bonus?

Bonus bliver udbetalt til efteråret 2024. Hvis du er berettiget til bonus for 2023, vil du i maj kunne se beløbet på Min side. Alle kunder, der er berettiget til bonus, får direkte besked fra TryghedsGruppen senere på året.

Hvem får bonus?

Du er som kunde i TJM Forsikring medlem af TryghedsGruppen og får bonus, hvis du opfylder bonusforudsætningerne. Det er forsikringstageren, der får udbetalt bonus.

For at få bonus i 2024 skal du have:

  • været medlem (kunde hos TJM Forsikring) både den 31. december 2023 og den 12. marts 2024 og
  • haft forsikringer i TJM Forsikring for mindst 1.250 kr. (ekskl. afgifter) i 2023, fordi der er en minimumsgrænse for udbetaling på 75 kr. før skat.

Herudover skal du have fast bopæl eller hjemsted i Danmark.

 

Hvordan er bonusbeløbet beregnet?

Bonusbeløbet er beregnet på baggrund af det, du i alt betalte for dine forsikringer (ekskl. afgifter mv.) for år 2023. Er du fx ny kunde eller har købt en ny forsikring den 1. juli (det forgangne år), vil din bonus blive beregnet ud fra det beløb, du har betalt for dine forsikringer for de seks måneder.

Find flere svar om bonus på tryghed.dk

Er bonus skattepligtig?

Ja, din bonus er skattepligtig.

Hvordan beskattes bonus?

Medlemsbonus beskattes som personlig indkomst.

TryghedsGruppen og SKAT har gennem en årrække været uenige om, hvorvidt medlemsbonus kunne beskattes som aktieindkomst. Højesteret har i januar 2023 fastslået, at medlemsbonussen skal beskattes som personlig indkomst, sådan som det er sket siden første bonusudbetaling i 2016. Læs mere om sagen på TryghedsGruppens hjemmeside tryghed.dk .

 

Kan man få bonus, selvom man har haft skader?

Ja, bonus er ikke påvirket af, hvorvidt du har haft skader.

Kan man fratrække sin bonus på sine forsikringer?

Fordi det er TryghedsGruppen, der udbetaler bonus, er det ikke muligt blot at fratrække beløbet fra prisen på dine forsikringer.

Her kan du få mere at vide

Besøg TryghedsGruppens hjemmeside, og find svar på flere spørgsmål om bonus.