familie hygger sig fordi de har tjm forsikring
Om os

Kort om TJM Forsikring

Et unikt forsikringsfællesskab

TJM Forsikring bygger på et gammelt fællesskab mellem tjenestemænd. Faktisk har vi eksisteret i mere end 80 år. Vi blev startet af driftige jernbanefolk, der ville sikre sig billige og gode forsikringer. I dag skal du ikke længere være tjenestemand for at blive kunde i TJM Forsikring, men vores grundlag er stadig et samarbejde med en lang række faglige organisationer.

Grundlagt og ejet af faglige organisationer - til gavn for medlemmerne

For at blive kunde hos os, skal du være medlem af en faglig organisation, som vi samarbejder med, eller du skal være voksent barn af en af vores kunder. Du bliver en del af en lukket kundekreds, hvor vores omkostninger til salg og administration næsten er det halve af andre selskabers, og det betyder i sidste ende attraktive priser til dig.

Se den fulde liste over hvem, der kan blive kunde i TJM Forsikring, her.

I dag servicerer TJM Forsikring over 100.000 kunder fra hovedkontoret i Valby, hvor 80 medarbejdere administrerer forsikringsaftaler, behandler skader og udvikler nye tiltag på forsikringsområdet. Og rundt om i hele landet betjener 80 forsikringstillidsmænd vores kunder i forbindelse med køb af forsikringer og med råd og vejledning.

Danmarks mest tilfredse forsikringskunder

TJM Forsikring har igennem flere år ligget helt i top på det danske forsikringsmarked, målt på kundernes tilfredshed. Det er vigtigt for os, for vi lever af, at vores kunder anbefaler os til deres kolleger og familie – og det gør de kun, når de oplever, at de bliver rådgivet godt og er dækket som forventet. Når de ser, at vi er der for dem, når skaden er sket, og de bliver mødt med omsorg og handling.

Vi dækker alle dine forsikringsbehov

Vores forsikringer er blandt markedets mest moderne, med attraktive dækninger, og vi udvikler hele tiden nye tilbud, der skaber tryghed i din hverdag. Din forsikring skal passe til dit liv, derfor er vores forsikringer fleksible, så du kan vælge præcis de dækninger, du har brug for – uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Som kunde i TJM forsikring tilbyder vi dig desuden et attraktivt fordelsprogram med adgang til professionel hjælp inden for en bred vifte af områder, der kan give dig tryghed og overblik.

glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i Test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger.

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i Test

Personlig service eller selvbetjening – du vælger selv

Som kunde hos os får du – som noget helt unikt i forsikringsbranchen - din egen lokale forsikringstillidsmand, der står til rådighed, både når du skal købe forsikringer, og når du har brug for gode råd undervejs. Din forsikringstillidsmand kan hjælpe dig med at sikre, at lige præcis dine behov bliver dækket. Forsikringstillidsmanden er din garant for, at du hverken er over- eller underforsikret.

Hvis du foretrækker at betjene dig selv online, er det også muligt på en lang række områder. Fx kan du hurtigt anmelde en skade eller ændre på dækninger og forsikringsbeløb.

Beregn din pris på vores forsikringer online

Vi er en del af en stærk familie

TJM Forsikring samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Vores solide bagland betyder økonomisk sikkerhed og udvikling af de mest moderne og fleksible forsikringer. Som kunde er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, som er den største aktionær i Tryg og som står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele, fx har du mulighed for at få bonus - typisk 5-8 %, og du er med til at skabe tryghed i Danmark gennem TrygFonden.

På grund af vores helt særlige organisation har TJM Forsikring ingen aktionærer, der skal tilgodeses. Vores overskud leveres tilbage til vores samarbejdsorganisationer, hvor de bruges til gavn for medlemmerne, fx til medlemsarrangementer, sommerhuse mv.

Brochure: Forsikringer hos TJM Forsikring

glad familie der får bonus på deres forsikringer

Mulighed for bonus til alle vores kunder

Som kunde i TJM Forsikring er du medlem af TryghedsGruppen, som bl.a. står bag TrygFonden. Det giver dig mulighed for hvert år at få en bonus på typisk 5-8 %. Du får bonus uanset, hvor mange skader du har haft.

Læs mere om bonus