Bedst i test samlet
Forsikringer

Vores forsikringer er Bedst i Test

Forbrugerrådet Tænk undersøger hvert år de bedste forsikringer på markedet. TJM Forsikring vinder Bedst i Test på flere forsikringer. Når du er medlem af en faglig organisation, vi samarbejder med, kan du og personerne i din husstand blive kunder hos os.

Derfor er vi Bedst i Test

Bestil tilbud i dag
Lave priser
Forbrugerrådet Tænk har flere gange noteret, at vi har nogle af markedets laveste priser. Også selvom vi ikke har samlerabat.
Solide dækninger
Vi dækker bredt og har tilpasset vores pakker, så du kan tilvælge netop det, du skal bruge.
Gode forsikringsvilkår
Vi bestræber os altid på at have de bedste forsikringsvilkår med lav selvrisiko.

Bedst i Test er din guide til de bedste forsikringer

Hvert år foretager Forbrugerrådet Tænk undersøgelser af det danske forsikringsmarked. Her tester de forsikringsselskabernes produkter, så du som forbruger ved, hvor du kan få de bedste vilkår og bedste priser.

Vilkår, pris og dækninger

TJM Forsikring er flere gange blevet kåret som Bedst i Test i Forbrugerrådet Tænks magasin Penge. Ofte vinder TJM Forsikring på markedets bedste pris, stærkeste dækninger og bedste vilkår for kunderne.

Hvilke forsikringer har vundet Bedst i Test?

Forbrugerrådet Tænk har flere gange kåret TJM Forsikring til Bedst i Test.

Fritidshusforsikring

Vores fritidshusforsikring er i maj 2024 kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. I begrundelsen fremgår det, at TJM Forsikrings fritidshusforsikring er den billigste på markedet og med en god dækning.

Læs mere om fritidshusforsikring her

Ulykkesforsikring

Vores Ulykkesforsikring er i november 2023 blevet tildelt en Anbefaler af Forbrugerrådet Tænk. Forbrugerrådet Tænk begrunder, at TJM Forsikring er billigst og samtidig har en god og meget fornuftig dækning.

I TJM Forsikring indgår ulykkesforsikringen som en del af Personforsikringen, der dækker dig fra top til tå.

Læs mere om vores Personforsikring her

Den samlede forsikringspakke

I juni 2023 er TJM Forsikring for 2. gang i træk blevet kåret som Bedst i Test på vores samlede forsikringspakker. Her begrunder Forbrugerrådet Tænk den flotte kåring med, at vi samlet har den laveste pris på forsikringer til trods for at vi ikke bruger samlerabat. 
Forbrugerrådet Tænk har testet vores Indboforsikring, Bilforsikring, Husforsikring og Personforsikring og på den baggrund konkluderet at vi er det bedste pakkevalg på markedet.

Læs mere om at samle dine forsikringer her

Elbilforsikring

Vores elbilforsikring er i december 2022 kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. I begrundelsen fremgår det, at TJM Forsikrings elbilforsikring er den billigste på markedet og at TJM Forsikring "klarer sig bedst i testen, når det kommer til forsikringsvilkårene."

Læs mere om Elbil her

Husforsikring

For andet år i træk vinder TJM Forsikring Bedst i Test på Husforsikring i oktober 2022. I Forbrugerrådet Tænks begrundelse hedder det, at ”TJM Forsikring er billigst i testen og har samtidig en god dækning”.

Læs mere om vores Husforsikring her

Hundeforsikring

Vores Hundeforsikring er i september 2022 kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. I begrundelsen fremgår det, at TJM Forsikrings hundeforsikring er den billigste på markedet og at vi har en solid dækning.

Læs mere om vores Hundeforsikring her

Indboforsikring

Vores Indboforsikring er i februar 2022 blevet kåret som Bedst i Test.
Forbrugerrådet Tænk fremhæver at vi har den laveste pris, god dækning og en lav selvrisiko.
Indboforsikringen indgår i den samlede forsikringspakke, som også har vundet Bedst i Test.

Læs mere om vores Indboforsikring her