bedst i test - forsikringspakke
Nyhed

Vores samlede forsikringspakke vinder Bedst i Test

Forbrugerrådet Tænk har netop kåret den samlede forsikringspakke i TJM Forsikring som Bedst i Test.

Den bedste forsikringspakke til den bedste pris

Vi er meget stolte af at kunne fortælle, at vores samlede forsikringspakke netop er blevet kåret som Bedst i Test. Det offentliggøres i Forbrugerrådet Tænks magasin, Penge.
Forbrugerrådet Tænk har kigget på vores forsikringer af Bil, Hus, Indbo og Ulykke og vurderer disse forsikringer samlet som den bedste forsikringspakke på bl.a. pris og dækning.

Laveste pris og ordentlig behandling

Forbrugerrådet Tænk skriver i begrundelsen, at vi har vundet Bedst i Test da vi tilbyder den laveste pris, selvom vi ikke tilbyder samlerabat. Det gør vi ikke, da vi ønsker at behandle alle vores kunder ens og sørge for at alle får en attraktiv pris.

Derudover får vi en god bedømmelse i forhold til håndtering af kundeklager. Vi behandler vores kunder ordentligt og tager deres henvendelser seriøst.

Vi er stolte over at blive kåret som Bedst i Test på vores samlede forsikringspakke, da det bekræfter os i at gode vilkår, solide dækninger og ordentlige priser uden individuelle rabatter skaber de bedste rammer for vores kunder.

Læs hele artiklen fra Forbrugerrådet Tænk her

Flere forsikringer har vundet Bedst i Test

I løbet af de seneste år er vi i øvrigt også kåret til Bedst i Test på vores Personforsikring, Elbilsforsikring og Husforsikring.


Kan du også spare penge?

Bestil tilbud på forsikringer her

eller

Beregn pris på dine forsikringer online