pakkeløsning
Forsikring

Få den bedste forsikringspakke hos os - vi er Bedst i Test

Det kan betale sig at have dine forsikringer samlet hos os. Vi giver ikke samlerabat, og derfor får du en god pris på hver af dine forsikringer. Når du har samlet dine forsikringer hos os, får du markedets bedste vilkår, og derfor er vi kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk.

Den bedste og billigste forsikringspakke

Hver husstand har sit eget forsikringsbehov. Dit forsikringsbehov kommer an på, hvor du er i livet og hvilke materiale goder, du har.
De fire forsikringer, de fleste husstande har brug for, er husforsikring, indboforsikring, bilforsikring og en ulykkesforsikring

Disse fire forsikringer kalder vi den samlede forsikringspakke. TJM Forsikring er kåret som det bedste forsikringsselskab at samle netop disse fire forsikringer, da vi kan tilbyde markedets laveste pris og bedste vilkår, når du har den samlede forsikringspakke hos os.

Forsikringen dækker ved skader og hvis du kommer ud for en ulykke og hos os får du lavere priser, god dækning og de bedste forsikringer.

Bedst i Test og billigst - også uden samlerabat

Forbrugerrådet Tænk har kåret os som Bedst i Test på den samlede forsikringspakke, da vi er billigst og har nogle af de bedste dækninger på de fire forsikringer.

Flere forsikringsselskaber giver en samlerabat på den samlede forsikringspakke. Vi tilbyder ikke samlerabat, når du har dine forsikringer hos os, og det er der flere grunde til. Vi vil hellere holde vores priser nede på alle forsikringerne, og ikke lade det gå ud over kunden, hvis de ikke ønsker at have alle forsikringerne samlet.

Lidt enkelt sagt sparer du penge ved at undgå samlerabat

- Forbrugerrådet Tænk Penge

Derudover er enkelthed og ordentlighed nøgleord hos os, og vi bestræber os altid på at holde priser og vilkår gennemsigtige for dig som kunde.

Se testen af forsikringspakker fra Forbrugerrådet Tænk her

glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i Test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger.

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i Test

Læs mere om forsikringerne i den samlede pakke

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.