Forsikringspakken
Forsikring

Vi vinder Bedst i Test på den samlede forsikringspakke

Det kan betale sig at have dine forsikringer samlet hos os. Vi giver ikke samlerabat, og derfor får du en god pris på hver af dine forsikringer. Når du har samlet dine forsikringer hos os, får du markedets bedste vilkår, og derfor er vi kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk.

Den bedste og billigste forsikringspakke

Vi er meget stolte af at kunne fortælle, at vores samlede forsikringspakke er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk for 2. gang i træk.

Hver husstand har sit eget forsikringsbehov. Dit forsikringsbehov kommer an på, hvor du er i livet og hvilke materielle goder, du har.
De fire forsikringer, de fleste husstande har brug for, er husforsikring, indboforsikring, bilforsikring og en ulykkesforsikring

Disse fire forsikringer kalder vi den samlede forsikringspakke. TJM Forsikring er kåret som det bedste forsikringsselskab, når du samler netop disse fire forsikringer, da vi kan tilbyde markedets laveste pris og bedste pakke, når du har den samlede forsikringspakke hos os.

Forsikringen dækker ved skader og hvis du kommer ud for en ulykke, og hos os får du lavere priser, god dækning og de bedste forsikringer.

Kan du også spare penge?

Bestil tilbud på forsikringer her

eller

Beregn pris på dine forsikringer online

Bedst i Test og billigst - også uden samlerabat

Forbrugerrådet Tænk har kåret os som Bedst i Test på den samlede forsikringspakke, da vi er billigst og har nogle af de bedste dækninger på de fire forsikringer.

Flere forsikringsselskaber giver en samlerabat på den samlede forsikringspakke. Vi tilbyder ikke samlerabat, når du har dine forsikringer hos os, og det er der flere grunde til. Vi vil hellere holde vores priser nede på alle forsikringerne, og ikke lade det gå ud over kunden, hvis de ikke ønsker at have alle forsikringerne samlet.

Forbrugerrådet Tænk skriver i begrundelsen, at vi har vundet Bedst i Test, da vi tilbyder den laveste pris, selvom vi ikke tilbyder samlerabat.

 

Vores test af forsikringspakker viser, at det bedst kan betale sig at vælge et forsikringsselskab, som ikke tilbyder samlerabat

- Forbrugerrådet Tænk

Enkelthed og ordentlighed

Enkelthed og ordentlighed er nøgleord hos os, og vi bestræber os altid på at holde priser og vilkår gennemsigtige for dig som kunde.

Vi er stolte over at blive kåret som Bedst i Test på vores samlede forsikringspakke, da det bekræfter os i at gode vilkår, solide dækninger og ordentlige priser uden individuelle rabatter skaber de bedste rammer for vores kunder.

glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i Test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger.

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i Test

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.