Knallertforsikring (foto)
Forsikring

Knallertforsikring

Knallertforsikringen består af to forsikringer. Den lovpligtige ansvarsforsikring dækker, hvis du kommer til at skade andre personer, deres ting eller køretøjer med din knallert eller scooter. Kaskoforsikringen dækker, hvis der sker en skade på din knallert eller scooter.

Dine fordele i knallertforsikringen

Ingen selvrisiko
Hos os får du dækket hele udgiften – du skal ikke betale selvrisiko. 
Hjælp til advokat
Kaskoforsikringen dækker også retshjælp, hvis du får brug for en advokat – for eksempel hvis du har været involveret i et uheld.
Tilpas din forsikring
Du kan frit vælge de dækninger, der passer til dig og din knallert. 

Dækningsbeskrivelse

Ansvar
Indeholder altid den lovpligtige ansvarsforsikring. Dækker ved uheld i trafikken, hvor du kommer til at skade dine passagerer, andre personer, deres ting eller køretøjer.
Kasko
Dækker tab og skader på din knallert, hvis den fx bliver stjålet eller får skader i et trafikuheld, ved hærværk eller brand. Kaskoforsikringen er frivillig, men vi anbefaler den altid for at undgå uforudsete værkstedsudgifter. Indeholder også retshjælp.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

glad familie der får bonus på deres forsikringer

Årlig bonus til alle vores kunder

Som kunde i TJM Forsikring er du medlem af TryghedsGruppen, som bl.a. står bag TrygFonden. TryghedsGruppen udbetaler typisk en årlig bonus på 5-8 %. Du får bonus uanset, hvor mange skader du har haft. 

Læs mere om bonus