Knallertforsikring (foto)
Forsikring

Få en billig knallertforsikring hos TJM Forsikring

Hos os får du en af landets billigste knallertforsikringer. Knallertforsikringen består af to dækninger: Den lovpligtige ansvarsforsikring dækker, hvis du kommer til at skade andre personer, deres ting eller køretøjer med din knallert eller scooter. Kaskoforsikringen dækker, hvis der sker en skade på din knallert eller scooter.

Dine fordele i knallertforsikringen

Bestil tilbud
Ingen selvrisiko
Hos os får du dækket hele udgiften – du skal ikke betale selvrisiko. 
Hjælp til advokat
Kaskoforsikringen dækker også retshjælp, hvis du får brug for en advokat – for eksempel hvis du har været involveret i et uheld.
Tilpas din forsikring
Du kan frit vælge de dækninger, der passer til dig og din knallert. 

Billig knallertforsikring der dækker både dig og dit køretøj

Leder du efter en forsikring til din knallert? Vores knallertforsikring består af to dækninger:

Ansvarsforsikring

Den lovpligtige ansvarsforsikring dækker, hvis du kommer til at skade andre personer, deres ting eller køretøjer med din knallert eller scooter.

Kaskoforsikring

Kaskoforsikringen dækker, hvis der sker en skade på din knallert eller scooter.

Hvad koster en knallertforsikring?

Din pris på knallertforsikring afhænger af dit valg af dækninger. Du skal som minimum have den lovpligtige ansvarsforsikring. Vælger du også en kaskoforsikring, afhænger prisen af knallertens værdi.

Bestil tilbud her

Dækningsbeskrivelse

Ansvar
Indeholder altid den lovpligtige ansvarsforsikring. Dækker ved uheld i trafikken, hvor du kommer til at skade dine passagerer, andre personer, deres ting eller køretøjer.
Kasko
Dækker tab og skader på din knallert, hvis den fx bliver stjålet eller får skader i et trafikuheld, ved hærværk eller brand. Kaskoforsikringen er frivillig, men vi anbefaler den altid for at undgå uforudsete værkstedsudgifter. Indeholder også retshjælp.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

To bestiller tilbud

Bestil samlet og uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at få et uforpligtende og samlet tilbud på flere af vores forsikringer?

Få et tilbud