Knallertforsikring (foto)
Forsikring

Knallertforsikring

Hos os får du en af landets billigste knallertforsikringer. Knallertforsikringen består af to dækninger: Den lovpligtige ansvarsforsikring dækker, hvis du kommer til at skade andre personer, deres ting eller køretøjer med din knallert eller scooter. Kaskoforsikringen dækker, hvis der sker en skade på din knallert eller scooter.

Dine fordele i knallertforsikringen

Ingen selvrisiko
Hos os får du dækket hele udgiften – du skal ikke betale selvrisiko. 
Hjælp til advokat
Kaskoforsikringen dækker også retshjælp, hvis du får brug for en advokat – for eksempel hvis du har været involveret i et uheld.
Tilpas din forsikring
Du kan frit vælge de dækninger, der passer til dig og din knallert. 

Billig knallertforsikring der dækker både dig og køretøj

Vores knallertforsikring består af to dækninger: ansvarsforsikring og kaskoforsikring.

Den lovpligtige ansvarsforsikring dækker, hvis du kommer til at skade andre personer, deres ting eller køretøjer med din knallert eller scooter.
Kaskoforsikringen dækker, hvis der sker en skade på din knallert eller scooter.

Dækningsbeskrivelse

Ansvar
Indeholder altid den lovpligtige ansvarsforsikring. Dækker ved uheld i trafikken, hvor du kommer til at skade dine passagerer, andre personer, deres ting eller køretøjer.
Kasko
Dækker tab og skader på din knallert, hvis den fx bliver stjålet eller får skader i et trafikuheld, ved hærværk eller brand. Kaskoforsikringen er frivillig, men vi anbefaler den altid for at undgå uforudsete værkstedsudgifter. Indeholder også retshjælp.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af rådgivere, som i deres fritid står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.