Glad familie
Om TJM Forsikring

Kan du blive kunde i TJM Forsikring?

Se her, om du kan blive en del af vores attraktive forsikringsfællesskab. Som kunde i TJM Forsikring har du hvert år mulighed for at få en bonus på typisk 5-8 %. Vi er bedst i test på mange forsikringer, test os med et forsikringstjek og se om du også kan spare penge.

Kunder i TJM Forsikring

TJM Forsikring er ikke for alle. Se her, om du kan blive en del af vores lukkede kundeklub.

 

Er du medlem af en faglig organisation, vi samarbejder med?

Når du selv er medlem af en faglig organisation, vi samarbejder med, kan du og personerne i din husstand blive kunder hos os. Det vil sige, at forsikringen også kan dække din ægtefælle/samlever og jeres børn, hjemmeboende som udeboende (uanset alder).

Læs mere om tilbuddet til dine børn her

Er du barn af en TJM-kunde?

Du kan blive kunde hos TJM Forsikring, fordi din forælder er kunde. Hvis du er flyttet hjemmefra, og en af dine forældre er kunde i TJM, kan du blive forsikret hos os på samme vilkår som din forælder. Det vil sige at forsikringen både kan dække dig og din husstand. Der er ingen aldersgrænser, så du kan få et tilbud uanset om du er 19 år eller 65 år.

Læs mere om tilbuddet til dig her

Har du skiftet job og opsagt dit medlemsskab af den faglige organisation, der var din adgangsbillet til TJM Forsikring?

Hvis du var medlem af en faglig organisation, vi samarbejder med, på det tidspunkt, hvor du blev kunde i TJM Forsikring, kan du fortsat være forsikret hos os, hvis du skifter til et job, hvor medlemskabet af den pågældende faglige organisation ikke længere er relevant.

Hvis du melder dig ud af den faglige organisation, som var din adgangsbillet til TJM Forsikring, selvom det stadig er den, hvor du naturligt hører til i kraft af din stilling, kan du desværre ikke længere være forsikret hos os.

Er du pensionist?

Du kan fortsat være kunde i TJM Forsikring, når du går på pension. Du skal blot give os besked om, at du går på pension, så vi kan tilpasse din forsikring.

Er du blevet skilt eller flyttet fra din ægtefælle/samlever, hvis faglige medlemskab var din adgang til TJM Forsikring?

I så fald kan du fortsat være forsikret hos os. Kontakt os for at oprette nye og/eller få delt forsikringerne mellem jer.

Forsikringstjek

Har du de rigtige forsikringer?

Få et forsikringstjek, så du kan vide om du er rigtigt dækket og dermed betaler hverken for lidt eller for meget for dine forsikringer. Se, om der er penge at spare ved at vælge TJM Forsikring. Bestil et gratis og uforpligtende forsikringstjek i dag.

Bestil et forsikringstjek

Ring til os på

+45 70 20 75 20

Er du stadig i tvivl om du kan blive kunde?
Ring til os. Vores kundeservice er klar til at hjælpe.
Vi hjælper med spørgsmål og rådgivning
Vores kundeservice kan hjælpe dig med spørgsmål om forsikringer og rådgive dig om nye forsikringer.