Forsikringstjek i TJM
TJM Forsikring

Gratis og uforpligtende forsikringstjek

Se, om der er penge at spare ved at vælge TJM Forsikring. Bestil et gratis og uforpligtende forsikringstjek i dag.

Vi er ikke helt som de andre

Bestil et forsikringstjek
Du får din egen personlige rådgiver
Nær kontakt til vores kunder er vigtigt. Som noget unikt hos os får du en forsikringstillidsmand, som er klar til at hjælpe dig med alt om dine forsikringer.
Alle kan få bonus
Har du forsikringer hos os, er du medlem af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Som kunde giver det dig flere fordele.
Du bliver en del af et lukket selvskab
Det betyder, at vi kan give hver enkelt af vores kunder lidt mere. Hurtig sagsbehandling og valgfri eller 0 kr. i selvrisiko på flere af forsikringerne.

Er du dækket godt nok?

Når du bestiller et forsikringstjek, ringer vi dig op og gennemgår dine forsikringer sammen med dig. Vi undersøger, om der er penge at spare på dine forsikringer, og om du er dækket godt nok. 

Grundig dækning til attraktive priser

Når du er medlem af en af de faglige organisationer vi samarbejder med, får du adgang til vores forsikringsfællesskab. For dig betyder det brede dækninger til skarpe priser.

 

 

glad familie der får bonus på deres forsikringer

Årlig bonus til alle vores kunder

Som kunde i TJM Forsikring er du medlem af TryghedsGruppen, som bl.a. står bag TrygFonden. TryghedsGruppen udbetaler typisk en årlig bonus på 5-8 %. Du får bonus uanset, hvor mange skader du har haft. 

Læs mere om bonus