forsikringstjek
TJM Forsikring

Få et gratis og uforpligtende forsikringstjek

Se, om du er godt nok dækket og om der er penge at spare ved at vælge TJM Forsikring. Bestil et gratis og uforpligtende forsikringstjek i dag.

Unikke fordele i TJM Forsikring

Bestil et forsikringstjek
Du får din egen personlige rådgiver
Nær kontakt til vores kunder er vigtigt. Som noget unikt hos os får du en forsikringstillidsmand, som er klar til at hjælpe dig med alt om dine forsikringer.
Mulighed for bonus
Har du forsikringer hos os, er du medlem af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Som kunde giver det dig flere fordele.
Du bliver en del af et lukket selvskab
Det betyder, at vi kan give hver enkelt af vores kunder lidt mere. Hurtig sagsbehandling og valgfri eller 0 kr. i selvrisiko på flere af forsikringerne.

Er du dækket godt nok?

Når du bestiller et forsikringstjek, ringer vi dig op og gennemgår dine forsikringer sammen med dig. Vi undersøger, om der er penge at spare på dine forsikringer, og om du er dækket godt nok. 

Grundig dækning til attraktive priser

Når du er medlem af en af de faglige organisationer vi samarbejder med, får du adgang til vores forsikringsfællesskab. For dig betyder det brede dækninger til skarpe priser.

Ja tak, bestil et forsikringstjek

glad familie der får bonus på deres forsikringer

Mulighed for bonus til alle vores kunder

Som kunde i TJM Forsikring er du medlem af TryghedsGruppen, som bl.a. står bag TrygFonden. Det giver dig mulighed for hvert år at få en bonus på typisk 5-8 %. Du får bonus uanset, hvor mange skader du har haft.

Læs mere om bonus

Bestil et forsikringstjek i dag

Skriv til os her, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et forsikringstjek.

Dit navn
Postnummer
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer
Vi gemmer dine oplysninger til statistik og markedsføring.
Du kan vælge at slå det fra. Se, hvordan vi behandler dine personoplysninger her.
glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i Test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger.

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i Test