Foto: Voksne børn
Dine fordele

Tilbud til dine voksne børn

Hos TJM ved vi, at sammenhold betaler sig. Derfor er dine voksne børn også velkomne i vores kundekreds - på samme fordelagtige vilkår som dig selv.

Dit medlemskab og kundeforhold baner vejen

Det ikke alle, der kan blive kunder hos os. Men er du medlem af en faglig organisation, som vi samarbejder med, og har du samtidig aktive forsikringer i TJM Forsikring - så kan dit voksne barn også blive kunde. 

Se liste med faglige organisationer

Dit voksne barn kan vælge præcis de samme gode forsikringsdækninger som dig, og får samtidig også adgang til de samme attraktive fordele.

Desuden får dit voksne barn naturligvis også sin egen lokale forsikringstillidsmand, som kan rådgive om, hvilke dækninger, der er relevante for ham eller hende. Forsikringstillidsmanden hjælper også med alt det praktiske i forbindelse med køb af forsikringer. 

Sådan kan dit barn kontakte os

Hvis dit voksne barn vil høre mere om TJM Forsikring og have et uforpligtende tilbud, er han eller hun velkommen til at kontakte en lokal forsikringstillidsmand. Indtast dit postnummer i vores oversigt for at finde ud af, hvem din lokale forsikringstillidsmand er.

Oversigt forsikringstillidsmand
 

Du eller dit voksne barn er naturligvis også velkomne til at bestille et tilbud her, eller ringe til Kundeservice på 70 33 28 28, hvis I ønsker at høre mere.

Bestil tilbud

Betingelser og fakta