Du kan anmelde dine skader på campingvogn og anhænger her. Gør det online og gratis.
Anmeld skade

Skade på eller tyveri af anhænger og campingvogn

Anmeld skaden her. Du logger ind med dit MitID - på den måde kan vi guide dig gennem anmeldelsen hurtigt og sikkert. Få gode råd til, hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude herunder.

Råd på vejen

Hvad gør du, hvis uheldet er ude? Find svarene her.

Vejhjælp til campingvogn

Ring til Tryg Vejhjælp på 70 11 20 00

Tryg Vejhjælp hjælper dig med blandt andet, starthjælp på stedet, bugsering, videretransport af fører og passagerer, samt hjælp ved sygdom eller tilskadekomst under kørslen. For at have Vejhjælp, skal have Vejhjælp på bil, som dækker lovligt efterspændt enhed.

Læs mere om Vejhjælp

Uheld i udlandet

Ring til Tryg Vejhjælp Europa +45 70 11 20 00

Har du brug for vejhælp til din campingvogn i udlandet, er det redningsforsikringen på din kaskoforsikring der dækker.

Hvis man ikke har en kaskodækning er man ikke dækket.

Tyveri

Er din campingvogn eller trailer blevet stjålet?

1. Start med at anmelde tyveriet hos politiet. Det kan du gøre her.

2. Ring så til os på 44 20 61 20.

Trafikuheld

Har du været ude for et uheld, hvor din campingvogn eller trailer er blevet skadet, er du dækket gennem din kaskoforsikring. 

1. Dan dig et overblik over skaderne, og tag gerne billeder med din mobil.

2. Anmeld skaden online på Min side. Her kan du uploade dine billede og bilag undervejs, og vi sender en kvittering til din mail, når vi har modtaget din anmeldelse.

Skade på andre

Har du forvoldt skade på en andre eller deres køretøj, mens du kørte med din campingvogn eller trailer, skal du melde det på din bils ansvarsforsikring.

1. Få et overblik over skadernes omfang – tag gerne billeder med din mobil.

2. Anmeld skaden online på Min side. Husk at vælge bilforsikring, når du anmelder. Du kan uploade billeder og anden dokumentation undervejs, og vi sender en kvittering til din mail, når vi har modtaget din anmeldelse.

Retshjælp

Få hjælp, hvis tingene ender i retten

Gennem din campingvognforsikring, er du dækket for retshjælp. Det betyder, at du kan få hjælp til at dække omkostningerne for visse retssager om private forhold – fx hvis du og en modpart ikke kan blive enige om skylden efter et trafikuheld.

1. Tal med en advokat
Retssager kan være svære at vurdere. Derfor er det altid en god idé at du selv kontakter en advokat først og får vejledning i den konkrete sag. Du kan også ringe til advokathjælpen.

2. Ring til os
Hvis advokaten vurderer, at der er en sag, kan du ringe direkte til vores retshjælpsafdeling i Tryg forsikring. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os, hvis du er i tvivl.

Tryg retshjælp
Ring på 44 20 61 75
Alle hverdage fra 8.00-16.00

Her dækker forsikringen aldrig
Der er nogle særlige tilfælde, som din private retshjælpsdækning aldrig omfatter. Det gælder skattesager, inkasso- eller straffesager mod dig og sager, der omhandler dit erhverv.

Læs mere om Retshjælpsforsikring her