Bil (foto)
Forsikring

Billig bilforsikring i TJM Forsikring

Bilforsikring gjort simpelt. Hos os kan du vælge en forsikringspakke, der passer lige til dit behov, uanset om du ejer, leaser, har en benzin-/dieselbil eller en el-/hybridbil. Vi giver dig markedets bedste bilforsikring, så du trygt kan sætte dig bag rattet.

 

Beregn din pris

 

Til dig med el-/hybridbil

Dine fordele i bilforsikringen

Beregn din pris
Leasingdækning
Hos os får du afleveringsdækning og førsteydelsesdækning ved leasing. Så skal du kun betale én selvrisiko, selv om du anmelder flere små skader ved aflevering af leasingbilen, og selvrisikoen vælger du.
Dækninger til dine behov
Du kan vælge de dækninger, der passer til dig og dit behov. Vi dækker alt fra en glasskade i dit sol-/panoramatag til fejltankning og parkeringsskade, uanset om du ejer eller leaser.
Valgfri selvrisiko uanset alder
Hos os kan du selv vælge din selvrisiko ud fra dit tryghedsbehov. Vi kræver ikke en forhøjet selvrisiko, hvis en ung bilist laver en skade.

Vælg, hvordan du ønsker at være dækket

Vi har gjort det lettere ved at sammensætte tre forsikringspakker til dig, der har bil uanset om du ejer, leaser, har en benzin-/dieselbil eller el-/hybridbil.

Udvidet

Basis

Tilføj øvrige dækninger til din forsikring

Tryg Vejhjælp
Dækker vejhjælp i DK for assistance på stedet, fx hjælp til batteri, startshjælp, eller bugsering hjem/til værksted. Vejhjælp i Europa forudsætter, at du har valgt kaskoforsikring.
Læs mere
Dækskade
Dækker reparation af dit dæk, hvis dit dæk punkterer eller eksploderer. Hvis dækket ikke kan repareres, får du et nyt tilsvarende dæk. Skader dækkes med op til 10.000 kr. pr. skade og dækningen er uden selvrisiko.
Motorskade – til ejede biler
Dækker mekaniske eller elektriske skader op til 50.000 kr. pr. påbegyndt år indtil bilen er 8 år eller har kørt 175.000 km. Bemærk: tilbydes ikke ved leasing.
Nøgleforsikring
Dækker en ny bilnøgle og omkodning af bilens låse, hvis din bilnøgle tabes, eller bliver stjålet. Forsikringen dækker med op til 10.000 kr. pr. skade og dækningen er uden selvrisiko.

Leaser du?

Forsikring til din leasede bil består af en Afleveringsdækning (tilbagelevering af leasingbil) og en Førsteydelsesdækning (returnering af førstegangsydelse). Vil du vide mere om vores leasingdækning?

Læs mere om leasingdækning her

bilpleje

Bilpleje er ekstra service til dig og din bil

Med Bilpleje kan du passe ekstra godt på din bil. Bilvask, servicetjek, dækskifte og hjulopbevaring er de fede ting, du får med på din bilforsikring.

Læs mere om bilpleje

Billig bilforsikring

Du får ikke bare en god pris hos os. Med en bilforsikring hos os får du de vigtigste dækninger. Du får:

  • Den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre personer og deres ting.
  • Førerdækning som sikrer, at føreren af bilen også kan få erstatning, hvis der sker personskade i et solouheld.
  • Kaskoforsikring, der dækker, hvis din bil bliver stjålet eller får skader i et uheld, ved hærværk eller brand.
  • Fejltankningsdækning, hvis du ved uheld fylder forkert brændstof på din bil.

Dækninger til dine behov

Hos os kan du vælge mellem tre forsikringspakker: basis, udvidet og super, så du får de dækninger, der passer lige til dit behov, uanset om du ejer, leaser, har en benzin-/dieselbil eller en el-/hybridbil.

Vi har forskellige behov for dækninger. Hvis du har en nyere bil eller er afhængig af din bil, er det en god idé at købe en pakke med flere dækninger på din bilforsikring.

De mest normale dækninger er kasko, vejhjælp, nulselvrisiko (friskade) og glas. Uanset hvilken pakke du vælger, har du hele året mulighed for at ændre pakke eller fra- og tilvælge dækninger alt efter dit behov.

Beregn din pris her

Vi dækker din ladestander, hvis du har el- eller hybridbil

Når du har el- og hybriddækning på din bilforsikring, dækker vi skader på dine kabler, adapters og ladestander, uanset om det er tyveri, brand, hærværk eller fx vejrskader. Dækningen er uden selvrisiko. Læs mere om hybrid- og elbilforsikring her.

Billig bilforsikring til unge - op til 15% rabat

Hos os kan du få en billig bilforsikring – også når du er ung. Som ung under 25 år kan du spare penge på bilforsikringen, hvis én af dine forældre allerede er kunde med en bilforsikring i TJM.

En familierabat giver flere fordele – blandt andet får du som barn af en TJM kunde 15% rabat på din første bilforsikring indtil du fylder 25 år, og du får også 1 års gratis bilplejeNår du fylder 25 år bliver du automatisk elitebilist i TJM og får de samme attraktive vilkår som mere erfarne bilister.

Beregn din pris her

Det er nemt at skifte til TJM Forsikring

Ønsker du at flytte din bilforsikring fra dit nuværende forsikringsselskab til TJM Forsikring? Vi klarer alt det praktiske. Du behøver ikke at kontakte dit nuværende forsikringsselskab. Vi sørger for, at din nye bilforsikring træder i kraft samme dag, som den gamle ophører. Så kan du sikkert sætte dig bag rattet.

Spørgsmål og svar

Hvad koster en bilforsikring?

Prisen på en bilforsikring afhænger af forskellige ting, og beregnes bl.a. efter hvilken type bil du kører og hvilken dækning du ønsker.

Din pris afhænger også af, hvor mange kilometer du kører pr. år og din valgte selvrisiko. Beløbet du skal betale ved en skade, kaldes selvrisiko. Har du et stramt budget, eller er du bare ikke særlig risikovillig, så kan det være en god idé at vælge en forsikring med lav selvrisiko. Dog skal du være opmærksom på, at jo lavere din selvrisiko er, desto højere er den årlige pris for din bilforsikring.

Din pris kan altid justeres ved, at du ændrer på bl.a. dine dækninger, kilometer eller selvrisiko.

Beregn din pris her

 

Følger der vejhjælp med til min forsikring?

Tryg Vejhjælp er en tilvalgsdækning du kan tilvælge til din bilforsikring.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har Tryg Vejhjælp, kan du finde din forsikringsaftale og betingelser på Min side.

Du kan også læse mere om Tryg Vejhjælp her: Tryg Vejhjælp

 

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har brug for vejhjælp?

Hvis du har Tryg Vejhjælp og har brug for assistance til bilen, så ring på + 45 70 11 20 00 - uanset om du er i Danmark eller i udlandet.

Når din bil er kaskoforsikret, er du sikret vejhjælp i udlandet, hvis du skulle komme ud for et driftsstop eller en skade med din bil.

Hvad gør jeg, hvis jeg får et stenslag?

Har du Glas-dækning i din bilforsikring, dækker vi reparation af stenslag og revne, hvad end det er i en forrude, siderude eller bagrude. Får du et stenslag i dit sol- eller glaspanoramatag og skal det udskiftes, så skal du ikke betale selvrisiko.

Skal forruden udskiftes, betaler du højst 1.500 kr. af reparationsprisen.

Hvis du ikke har glas-dækning på din bilforsikring, skal du selv betale den selvrisiko, du har valgt. Hvis reparationen koster mindre end din selvrisiko, opkræver vi i stedet reparationsprisen.

Læs mere her: Har du fået stenslag i ruden?

 

Jeg har fået en skade på min bil, hvad gør jeg?

Som kunde i TJM kan du nemt anmelde skader. Anmeld skade eller tyveri af din bil her. Du logger ind med dit MitID - på den måde kan vi guide dig gennem anmeldelsen hurtigt og sikkert.

Hvordan får jeg månedlig betaling?

Du kan vælge at betale dine forsikringer månedligt, kvartårligt, halvårligt eller årligt.

Hvis du gerne vil ændre termin for betaling af dine forsikringer, skal du kontakte os.

Du kan vælge at:

Hvad betyder det for mig, hvis jeg låner min bil ud, og låneren laver en kørselsskade?

Enkelte lejlighedsvise udlån er selvfølgelig altid i orden. Vi har ingen forhøjet selvrisiko, hvis du fx låner bilen ud til dine børn eller børnebørn, og der sker en skade. Hos os har du også valgfri selvrisiko, uanset alder.

Skal jeg medbringe både det røde og det grønne kort på bilferie i udlandet?

Vejhjælp i Europa forudsætter, at du har valgt kaskoforsikring. Tryg Vejhjælp Europa hjælper dig på din bilferie, hvis du skulle komme ud for et driftstop eller en skade med din bil i udlandet.

Medbringelse af det grønne kort afhænger af, hvilket land du skal besøge.

Læs mere om det grønne kort og Tryg Vejhjælp her: Gode råd til bilferien

Går bilen i stykker, og vælger du et værksted tilknyttet Tryg Vejhjælp, får du en lånebil til rådighed, mens din egen repareres.

Hvordan er jeg dækket, når jeg afleverer min leasing bil?

Når du afleverer din leasede bil efter ophør af leasingperioden, står leasingselskabet for at reparere almindelige slidskader. Alle andre reparationsudgifter skal du selv betale, og her er forsikringen en god hjælp.

TJMs leasingforsikring indeholder en afleveringsdækning og en førsteydelsesdækning.

Læs mere om Leasingforsikringen her

 

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

En glad familie i have

Det kan betale sig at samle dine forsikringer hos os

Når du samler dine forsikringer hos os, får du de bedste vilkår til den bedste pris - også selvom du ikke får samlerabat.
Derfor er vi kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. 

Saml dine forsikringer og spar penge