Bilforsikring (foto)
Forsikring

Billig bilforsikring i TJM Forsikring

Bilforsikringen giver dig en solid dækning, så du trygt kan sætte dig bag rattet. 

Er du allerede kunde i TJM, skal du logge ind på Min Side for at beregne priser på nye forsikringer.

Beregn din pris

Dine fordele i bilforsikringen

Elitebilist som 25-årig
Vi tilbyder også en billig bilforsikring til unge. Er du fyldt 25 år, får du automatisk den billigste bilforsikring.
Mulighed for Førerforsikring
Vi anbefaler altid førerforsikring, så du er sikret, hvis du kommer til skade i et uheld, hvor der ikke er andre biler involveret.
0 kr. i selvrisiko på ansvarsskader
Kommer du for eksempel til at åbne din bildør ind i en anden bil, betaler vi for hele skaden, hvis du har Kasko eller Delkasko.

Dækningsbeskrivelser

Ansvar
Dækker ved uheld i trafikken, hvor du kommer til at skade dine passagerer, andre personer, deres ting eller køretøjer. 
Delkasko
Dækker, hvis din bil bliver totalskadet, stjålet eller fundet med skader efter tyveri.
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr og tilbehør – det vil sige udstyr, der er ud over standard for bilen og kun kan bruges til den forsikrede bil – er dækket op til 30.000 kr. Du har mulighed for at forhøje denne sum.
Friskade og glas
Undgå at betale selvrisiko ved brandskader eller glasskader.
Læs mere
Førerforsikring
Dækker, hvis du – eller en anden fører af din bil – kommer til skade i et uheld, hvor der ikke er andre biler involveret. Fx en soloulykke, hvor bilen havner i autoværnet.
Kasko
Dækker tab og skader på din bil, hvis den fx bliver stjålet eller får skader i et trafikuheld, ved hærværk eller brand.
Læs mere
Leasing
Forsikring til din leasede bil.
Læs mere
Lånebil Ekstra
Få en lånebil i op til 35 dage, hvis du må undvære din egen bil på grund af tyveri, røveri, totalskade af bilen eller en forsikringsskade på bilen lige før en bestilt bilferie.
Parkeringsskade
Undgå at betale selvrisiko, når din bil holder lovligt parkeret, og en anden bilist laver buler eller andre parkeringsskader i din bil uden at efterlade kontaktoplysninger. OBS: kan ikke købes til leasede biler.
Tryg Vejhjælp
Tryg Vejhjælp hjælper dig med blandt andet, starthjælp på stedet, bugsering, videretransport samt hjælp ved tilskadekomst under kørslen.
Læs mere
Ung bag rattet
Undgå at betale den ekstra selvrisiko, når du låner bilen ud til dine børn og børnebørn, og der sker en skade.
Læs mere
Værdiforringelse
Får din bil en større skade, kan det betyde, at den har mistet værdi, når du sælger den. Med denne dækning får du udbetalt et beløb for værdiforringelsen.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af rådgivere, som i deres fritid står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

bilpleje

Bilpleje er ekstra service til dig og din bil

Med Bilpleje kan du passe ekstra godt på din bil. Bilvask, servicetjek, dækskifte og hjulopbevaring er bare nogle af de fede ting, du får med på din bilforsikring.

Læs mere om bilpleje

Billig bilforsikring

Du får ikke bare en god pris hos os. Du får en bilforsikring med gode dækninger. Hvis du vælger den rene bilforsikring uden ekstra dækninger, er du godt dækket ude på vejene. Er det nok for dig, skal du vælge ansvarsforsikringen alene.

Bilforsikring skræddersyet til dig

Bilforsikringer er en sammensætning af individuelle behov for dækning. Hvis du har en nyere bil eller er afhængig af din bil, er det en god ide at købe ekstra dækninger på din bilforsikring. De mest normale dækninger er kasko, vejhjælp og friskade og glas. Uanset hvad du vælger, har du hele året mulighed for at fra- og tilvælge dækninger alt efter dit behov.

Hvad koster en bilforsikring?

En billig bilforsikring handler også om, hvor meget du bruger din bil. Din pris afhænger af, hvor mange kilometer du kører pr. år. 

De fleste kører under 20.000 kilometer om året, og derfor er det den anbefaling, vi har til din kilometerstand, når du beregner prisen på din bilforsikring. Men det er selvfølgelig muligt at vælge det, der passer til dit liv. Igen kan du ændre på dine informationer, så din pris tilpasses i årets løb.

Grunden til, at vi kan tilbyde en af markedets billigste bilforsikringer, er at vi ikke har aktionærer, der skal tilgodeses. Vores priser er skabt til medlemmerne af de faglige organisationer, vi samarbejder med. Sammenhold betaler sig og vores forsikringsfællesskab giver attraktive priser til alle vores kunder.

0 kr i selvrisiko

Hos os har du endda mulighed for at vælge 0 kr. i selvrisiko. Hvis du er meget afhængig af din bil, så kan det være en god investering at vælge 0 kr. i selvrisiko, så du hurtigt er ude at køre igen efter en ulykke eller uheld.

Når du skruer op eller ned for din selvrisiko, ændres prisen. Du kan selv lege lidt med prisen ved at sætte din selvrisiko op eller ned.

Beregn pris her

Har du fået en skade på din bil?

Som kunde i TJM kan du nemt anmelde skader. Anmeld skade eller tyveri af din bil her. Du logger ind med dit NemID - på den måde kan vi guide dig gennem anmeldelsen hurtigt og sikkert.

En glad familie i have

Det kan betale sig at samle dine forsikringer hos os

Når du samler dine forsikringer hos os, får du de bedste vilkår til den bedste pris - også selvom du ikke får samlerabat.
Derfor er vi kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. 

Saml dine forsikringer og spar penge