Skal du til Japan eller Californien?  Læs mere
Cross
Forsikring

Campingvognforsikring

Campingvognforsikringen dækker, hvis din camping- eller teltvogn bliver udsat for skader ved trafikuheld, brand, tyveri eller hærværk.

Er du allerede kunde hos TJM, skal du logge ind på Min Side for at beregne priser på nye forsikringer.

Beregn pris

Campingvognforsikring (foto)

Dine fordele i campingvognforsikringen

Dækker også i udlandet
Campingvognforsikringen har en redningsdækning, så du også kan få hjælp ved uheld i udlandet.  
Tre års garanti på reparationer
Vælger du et Tryg Campingvogn-værksted til at få repareret en skade, får du tre års garanti på reparationen og gratis tjek af din campingvogn. 
To årlige flytninger med i prisen

Er din campingvogn stationær, må du flytte den to gange om året uden at betale ekstra. 

Dækningsbeskrivelser

Kaskoforsikring

Dækker skader på din campingvogn eller teltvogn ved fx tyveri og brand. Kaskoforsikringen er frivillig – men har du lån i camping- eller teltvognen, kan det være et ønske fra långiver, at du har en kaskoforsikring.

Indboforsikring 

Du kan tilvælge dækningen Indboforsikring til din kaskoforsikring. Så er dine ting inde i campingvognen også dækket ved fx brand, tyveri, hærværk og vandskade. Ting i en teltvogn kan ikke dækkes. 

Uheld i udlandet

Er din campingvogn indregistreret, har kaskoforsikringen også en redningsdækning, så du kan få vejhjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet. Vil du også være sikret vejhjælp til din campingvogn ved uheld i Danmark, skal din bil være forsikret hos os med Udvidet Tryg Vejhjælp.  

Tryg Campingvogn 

Ekstra service, hvis du kommer ud for et uheld med din campingvogn. Du bliver kontaktet inden for få timer af et Tryg Campingvogn-værksted, og I aftaler tidspunkt for reparation. Værkstedet giver dig tre års garanti på reparationer og gratis tjek af din campingvogn.  

Udvidet Tryg Vejhjælp

Hvis din bil er forsikret hos os og har Udvidet Tryg Vejhjælp, kan du få hjælp til din campingvogn ved driftsstop eller uheld i Danmark. Du kan få hjælp på stedet og bugsering. Vi transporterer bilen til det sted, du vælger inden for Danmarks grænser.

Retshjælpsforsikring

Kaskoforsikringen indeholder også en retshjælpsforsikring. Så er du dækket, hvis du får brug for en advokat, for eksempel hvis der opstår uenighed ved køb eller salg af din camping- eller teltvogn.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

Campingvogn – vi dækker alle mærker

Hos os er det lige meget, hvad end du har en Hobby, Adria, Kabe, Knaus, Bürstner, Hymer eller Cabby. Vi giver dig den bedste campingvognforsikring, så du sikkert og trygt kan indtage danske og udenlandske veje.

Det er en smagssag og måske et spørgsmål om det rette tilbud, ift,. hvilket mærker du skal vælge, når du køber campingvogn. Mange af vores kunder kører Adria, Kabe, Knaus og Bürstner, og du kan være sikker på, at vi giver dig den bedste campingvognforsikring. Prisen afhænger bl.a. af, hvor du bor i landet. Og så varierer prisen alt efter, hvor mange skader du får på din campingvogn.

Leje af campingvogn?

Leder du efter en campingvogn, du kan leje til familiens sommerferie, er der mange udbydere. Du kan enten leje på campingpladserne, som ofte har vogne, du kan leje. Det smarte er, at de allerede står på stedet, og derfor behøver du ikke bekymre dig om transporten eller forsikringen af campingvogn, når du lejer på de faste pladser.

Lejer du privat eller gennem formidlere af campingvogne til leje, skal du være opmærksom på følgende 2 ting ift. campingvognen:

  • Forsikring af campingvogn 
    Udlejer skal have en forsikring. Er forsikringen i TJM Forsikring, dækker vi ejeren af campingvognen og enhver, der med tilladelse, låner campingvognen.
     
  • Vejhjælp i Danmark og i udlandet
    Er der vejhjælp i forsikringen? TJM kunder kan på deres bilforsikring vælge Udvidet vejhjælp, og så er campingvognen dækket i Danmark. Skal du køre til udlandet, skal du købe ”Udvidet Tryg Vejhjælp i Europa”.

Læs om vejhjælp til din bilferie

Udlejning af campingvogn?

Er du ejer af en campingvogn og ønsker at leje den ud, så skal du trygt gøre det. Din campingvognforsikring i TJM Forsikring dækker enhver, der benytter din campingvogn med din tilladelse.

Forsikring af autocamper

Er du havnet her, fordi du leder efter en forsikring af en autocamper? En autocamper forsikring hører teknisk set under bil. Derfor skal du have en bilforsikring i stedet for en campingforsikring.

Forskellen på autocamper og campingvogn er, at du kan stille din campingvogn fra dig og køre på  ture i din bil, og med en autocamper har du jo alting med hele tiden. Vi forsikrer din autocamper – du skal blot klikke dig videre til bilforsikringen.

Teltvogne – hvad med forsikringen der?

Vi forsikrer teltvogne på lige fod med campingvogne. Du kan derfor roligt fortsætte dit køb af teltvognsforsikring.
 

Beregn pris