Serier af eksplosioner på Sri Lanka  Læs mere
Cross
Forsikring

Campingvognforsikring

Campingvognforsikringen dækker, hvis din camping- eller teltvogn bliver udsat for skader ved trafikuheld, brand, tyveri eller hærværk. Får du repareret en skade på et Tryg Campingvogn-værksted, får du tre års garanti på reparationen. Du kan få en campingvognforsikring til både kørende og stationære campingvogne. 

Er du allerede kunde hos TJM, skal du logge ind på Min Side for at beregne priser på nye forsikringer.

Beregn pris

Campingvognforsikring (foto)

Dine fordele i campingvognforsikringen

Dækker også i udlandet
Campingvognforsikringen har en redningsdækning, så du også kan få hjælp ved uheld i udlandet.  
Tre års garanti på reparationer
Vælger du et Tryg Campingvogn-værksted til at få repareret en skade, får du tre års garanti på reparationen og gratis tjek af din campingvogn. 
To årlige flytninger med i prisen

Er din campingvogn stationær, må du flytte den to gange om året uden at betale ekstra. 

Dækningsbeskrivelser

Kaskoforsikring

Dækker skader på din campingvogn eller teltvogn ved fx tyveri og brand. Kaskoforsikringen er frivillig – men har du lån i camping- eller teltvognen, kan det være et ønske fra långiver, at du har en kaskoforsikring.

Indboforsikring 

Du kan tilvælge dækningen Indboforsikring til din kaskoforsikring. Så er dine ting inde i campingvognen også dækket ved fx brand, tyveri, hærværk og vandskade. Ting i en teltvogn kan ikke dækkes. 

Uheld i udlandet

Er din campingvogn indregistreret, har kaskoforsikringen også en redningsdækning, så du kan få vejhjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet. Vil du også være sikret vejhjælp til din campingvogn ved uheld i Danmark, skal din bil være forsikret hos os med Udvidet Tryg Vejhjælp.  

Tryg Campingvogn 

Ekstra service, hvis du kommer ud for et uheld med din campingvogn. Du bliver kontaktet inden for få timer af et Tryg Campingvogn-værksted, og I aftaler tidspunkt for reparation. Værkstedet giver dig tre års garanti på reparationer og gratis tjek af din campingvogn.  

Udvidet Tryg Vejhjælp

Hvis din bil er forsikret hos os og har Udvidet Tryg Vejhjælp, kan du få hjælp til din campingvogn ved driftsstop eller uheld i Danmark. Du kan få hjælp på stedet og bugsering. Vi transporterer bilen til det sted, du vælger inden for Danmarks grænser.

Retshjælpsforsikring

Kaskoforsikringen indeholder også en retshjælpsforsikring. Så er du dækket, hvis du får brug for en advokat, for eksempel hvis der opstår uenighed ved køb eller salg af din camping- eller teltvogn.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.