Anmeld skade online på Min side vil være utilgængelig fra fredag d. 19. april kl. 22 til mandag kl. 8 på grund af planlagt vedligeholdelse. Det betyder, at du ikke kan anmelde eller se dine skader på Min side i dette tidsrum. Vi beklager ulejligheden.

 Læs mere
Campingvogn
Forsikring

Campingvognsforsikring - tag sikkert på ferie

Campingvognsforsikringen dækker, hvis din camping- eller teltvogn bliver udsat for skader ved trafikuheld, brand, tyveri eller hærværk.

 

Er du allerede kunde hos TJM, skal du logge ind på Min Side for at beregne priser på nye forsikringer.

Beregn pris

Dine fordele i campingvognsforsikringen

Bestil tilbud
Dækker også i udlandet
Campingvognforsikringen har en redningsdækning, så du også kan få hjælp ved uheld i udlandet.  
Tre års garanti på reparationer
Vælger du et Tryg reperationsværksted til at få repareret en skade, får du tre års garanti på reparationen og gratis tjek af din campingvogn. 
Leje af lånevogn
Får du en kaskoskade på din egen vogn før en planlagt ferie i udlandet kan du få dækket udgifter til leje af en "lånecampingvogn", så din ferie kan gennemføres.

Dækningsbeskrivelser

Tryg Campingvogn

Ekstra service, hvis du kommer ud for et uheld med din campingvogn. Værkstedet giver dig endvidere tre års garanti på reparationer og gratis tjek af din campingvogn.

Retshjælp

Dækker, hvis du får brug for en advokat, for eksempel hvis der opstår uenighed ved køb eller salg af din camping- eller teltvogn. Kræver kasko.

Indbo

Du kan tilvælge dækningen indboforsikring til din kaskoforsikring. Så er dine ting, herunder også elektronisk udstyr, inde i campingvognen dækket ved fx brand, tyveri, hærværk, kortslutning og vandskade. Medbragte cykler er også dækket.

Uheld i udlandet

Er din campingvogn indregistreret, har kaskoforsikringen også en redningsdækning, så du kan få vejhjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet. Vil du også være sikret vejhjælp til din campingvogn ved uheld i Danmark, skal din bil have vejhjælp.

Kasko

Dækker skader på din campingvogn eller teltvogn ved fx tyveri og brand. Kaskoforsikringen er frivillig – men har du lån i camping- eller teltvognen, kan det være et ønske fra långiver, at du har en kaskoforsikring.

Campingvogn – vi dækker alle mærker

Hos os er det lige meget, hvad end du har en Hobby, Adria, Kabe, Knaus, Bürstner, Hymer eller Cabby. Vi giver dig den bedste campingvognsforsikring, så du sikkert og trygt kan indtage danske og udenlandske veje.

Det er en smagssag og måske et spørgsmål om det rette tilbud, ift,. hvilket mærker du skal vælge, når du køber campingvogn. Mange af vores kunder kører Adria, Kabe, Knaus og Bürstner, og du kan være sikker på, at vi giver dig den bedste campingvognsforsikring.

Hvad koster det at forsikre en campingvogn?

Campingvognsforsikringens pris afhænger bl.a. af, hvor du bor i landet. Og så varierer prisen alt efter, hvor mange skader du får på din campingvogn.

Prøv vores prisberegner online og se, hvor billig en campingvognforsikring du kan få hos TJM Forsikring.

Beregn pris

Leje af campingvogn?

Leder du efter en campingvogn, du kan leje til familiens sommerferie, er der mange udbydere. Du kan enten leje på campingpladserne, som ofte har vogne, du kan leje. Det smarte er, at de allerede står på stedet, og derfor behøver du ikke bekymre dig om transporten eller forsikringen af campingvogn, når du lejer på de faste pladser.

Lejer du privat eller gennem formidlere af campingvogne til leje, skal du være opmærksom på følgende 2 ting ift. campingvognen:

 • Forsikring af campingvogn 
  Udlejer skal have en forsikring. Er forsikringen i TJM Forsikring, kan forsikringen udvides til at dække for privat udlejning.
   
 • Vejhjælp i Danmark og i udlandet
  Er der vejhjælp i forsikringen? TJM kunder kan på deres bilforsikring vælge vejhjælp, og så er campingvognen dækket i Danmark. Skal du køre til udlandet, skal du købe Vejhjælp i Europa.

Læs om vejhjælp til din bilferie

Har du husket rejseforsikring?

Re​jseforsikring giver tryghed på ferien.

Udlejning af campingvogn?

Er du ejer af en campingvogn og ønsker at leje den ud, så kan du trygt gøre det. Din campingvognsforsikring i TJM Forsikring kan udvides til at dække ved privat udlejning.

Forsikring af autocamper

Er du havnet her, fordi du leder efter en forsikring af en autocamper? En autocamper forsikring hører teknisk set under bil. Derfor skal du have en bilforsikring i stedet for en campingforsikring.

Forskellen på autocamper og campingvogn er, at du kan stille din campingvogn fra dig og køre på  ture i din bil, og med en autocamper har du jo alting med hele tiden. Vi forsikrer din autocamper – du skal blot klikke dig videre til bilforsikringen.

Teltvogne – hvad med forsikringen der?

Vi forsikrer teltvogne på lige fod med campingvogne. Du kan derfor roligt fortsætte dit køb af teltvognsforsikring.

Beregn pris

Ofte stillede spørgsmål

Er forsikring af campingvogn lovpligtig?

Det er ikke lovpligtigt at have en forsikring til din campingvogn, da det er bilens ansvarsforsikring, som dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre og deres ting.

Dog er en forsikring af din campingvogn en god idé, så du er økonomisk dækket, hvis der fx sker skader på din campingvogn og den skal repareres.

Kan jeg købe en campingvognforsikring uden selvrisiko?

Ja, hos TJM vælger du selv, om du vil have en selvrisiko. Prisen på forsikringen bliver dog billigere, hvis du vælger en selvrisiko. Det betyder, at du selv betaler en del af skaden – resten betaler vi.

Dækker en campingvognforsikring også autocamper?

En autocamperforsikring hører teknisk set under bil. Derfor skal du have en bilforsikring. Læs mere om autocamperforsikring her.

Skal en campingvogn være forsikret hvis den ligger fast?

Ja, du kan godt købe en forsikring til en stationær campingvogn. Den bliver så tilpasset de behov, der er, når campingvognen ligger fast.

Er telte til campingvognen dækket?

Ja, campingvognforsikringen dækker teltvogn og fortelte, men der er forskellige dækningsperioder afhængigt af, om der er tale om et fortelt til vinterbrug eller sommerbrug.

Fortelt til vinterbrug er dækket hele året, mens fortelt til sommerbrug kun er dækket fra 1. marts til 31. oktober. Skader, som skyldes brand og tyveri, er dog dækket hele året.

Hvad dækker campingvognforsikringen ikke?

Campingvognforsikringen dækker fx ikke:

 • Forringelse af campingvognen som følge af brugsslitage
 • Skader, som skyldes vejret, fx tæring, rust eller frostsprængning
 • Skader, der er sket under udlejning
 • Skader, der skyldes fabrikationsfejl eller konstruktionsfejl
 • Skade som følge af manglende eller utilstrækkelig vedligeholdelse

Du kan læse de fulde forsikringsbetingelser her på siden.

Dækker campingvognforsikringen indbo?

Hvis din campingvognforsikring også skal dække dine ting i campingvognen, så kan du udvide din forsikring ved at tilvælge dækningen indboforsikring til din kaskoforsikring. Så er dine ting, herunder også elektronisk udstyr, inde i campingvognen dækket ved fx brand, tyveri, hærværk, kortslutning og vandskade. Medbragte cykler er også dækket.

Vi dækker også de ting, du har stående i et aflukket fortelt eller teltvogn. I perioden 1. marts til 31. oktober gælder dette også, selvom campingvognen/teltvognen er ubeboet (her er elektronisk udstyr, grill, gasapparater og -flasker samt cykler dog ikke dækket).

Fandt du ikke svar på dine spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon eller mail.

Kontakt os

 

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

Vi sidder klar

Bestil samlet og uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at få et uforpligtende og samlet tilbud på flere af vores forsikringer?

Få et tilbud