Mand med cykel

Cykelforsikring – få erstatning ved tyveri og hærværk

Er din cykel godt forsikret, hvis den bliver stjålet eller ødelagt på gaden? Se hvordan vi dækker tyveri og hærværk, når du er cykelforsikret hos os.

Mangler du en indboforsikring? Få én med cykelforsikring.

Beregn pris

Forsikring af cykel

Det er altid irriterende at få stjålet sin cykel. Heldigvis er din cykel godt forsikret, hvis du har en indboforsikring hos os.

På vores indboforsikring er din cykel dækket ved tyveri og hærværk med op til 15.000 pr. cykel. Så kan du føle dig ekstra sikker på farten. Du kan selv bestemme summen på din cykelforsikring, så den passer til dine behov.

Køb forsikring til indbo

Derfor bør du have en cykelforsikring

Har du en dyr cykel, eller er du afhængig af din cykel til hverdag, er det en rigtig god idé at have en cykelforsikring.

Med en indboforsikring i TJM melder du det blot til os, hvis du fx har fået stjålet din cykel eller der er begået hærværk på den.

Er din cykel blevet stjålet, udbetaler vi en erstatning til dig, så du kan købe en ny cykel, og hvis din cykel er blevet udsat for hærværk, betaler vi for reparationen af cyklen.

Beregn pris på indboforsikring

En indboforsikring med cykelfordel

Du kan få en cykelfordel med via din indboforsikring, så du kan føle dig mere sikker, når du ikke er i nærheden af din dyre cykel. Du får en cykelfordel med, når du vælger Indbo Udvidet eller Indbo Super. Alle produkterne er fra Abus.

Mand går rundt med cykel

Gode råd til at undgå cykeltyveri

Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan du undgår at få stjålet genstande fra din cykel, og hvordan du undgår cykeltyveri. Lad os sammen gøre livet svært for cykeltyvene.

Læs gode råd til at undgå cykeltyveri

Forsikring af racercykel

Der er særlige muligheder for at tilpasse racercyklens forsikring – for eksempel efter cyklens værdi. Du kan også vælge dækning af skader på cyklen og dens dele til nyværdi i 5 år – også ved styrt, under transport, cykelløb og i udlandet.

Forsikring af elcykel

Har du købt vores indboforsikring med udvidet cykelskadedækning, er din el-cykel også dækket mod tyveri og hærværk. Bemærk, at vi kun dækker el-cykler, der højst kan køre 25 km/t.

Udvidet cykelskadedækning

Du har mulighed for at vælge dækningen Udvidet cykelskade til indboforsikringen, der blandt andet dækker pludselige skader på cyklen eller dit cykeltilbehør. Den dækker også cyklen, hvis du fx falder på cyklen eller bliver påkørt. Derudover kan det også være en god idé med Udvidet cykelskade-dækningen, hvis du har en dyr cykel, da du får mulighed for at forhøje dækningen.

Udvidet cykeldækning med ny-delsdækning dækker:

  • Under træning, konkurrence og transport – også i udlandet
  • Pludselige skader på både cykel og tilbehør, ikke slid/manglende vedligeholdelse
  • Til nyværdi i 5 år, derefter nedskrives værdien gradvist.

Cykelforsikring til unge

Med TJM Ung – vores forsikring til unge under 30 år – kan du billigt og nemt samle din indbo- ulykkes-, ansvar- og rejseforsikring i én pakke, der også dækker din cykel.

Vil du vide mere?

Bestil et tilbud og bliv ringet op af en personlig rådgiver. Din rådgiver hjælper dig med at justere indboforsikringen, så den passer til din cykel, din måde at bruge cyklen på – og til dit liv i øvrigt. 

Bestil tilbud

Sådan bruger du din cykelforsikring

Er din cykel fx blevet stjålet eller beskadiget? Uanset om du ringer eller anmelder online, er det godt, hvis du har kvitteringer og oplysninger såsom stelnummer og nypris klar. Så kan vi i de fleste tilfælde udbetale din erstatning med det samme.

Læs mere om anmeldelse af tyveriet her

Tre gode grunde til at vælge indboforsikringen

Beregn pris på indboforsikring
Boligdækning
Ekstra solid dækning for dig, som bor i lejlighed, hvad enten du er ejer eller lejer.
Vand- og Vejrskader
Bliver dine ting ødelagt pga. stormskader på bygningen, eller drukner dine ting i vand fra skybrud, kan Indboforsikringen dække.
Gratis indbrudsalarm som fordel
Når du vælger Indbo Udvidet kan du vælge en alarm fra Verisure eller en cykelfordel fra Abus. Med Indbo Super får du både en valgfri alarm og en cykelfordel.