Ejerskifteforsikring (foto)
Forsikring

Ejerskifteforsikring

Skal du købe nyt hus? Bestil et tilbud på ejerskifteforsikring via vores samarbejdspartner. Vælger du at købe en ejerskifteforsikring hos vores partner, får du en flytteforsikring med i købet.

TJM Forsikring tilbyder ikke længere ejerskifteforsikringer gennem Tryg Forsikring. Vi henviser i stedet til vores (og Trygs) samarbejdspartner Frida Forsikring som har specialiseret sig inde for Ejerskifteforsikringer og sælgeransvar.

Du kan nemt og hurtigt bestille et tilbud hos Frida Forsikring på 45 11 60 80 eller via ejerskifte@fridaforsikring.dk

Når du bliver henvist af os og køber en ejerskifteforsikring hos Frida Forsikring, får du en flytteforsikring af os samt 800 kr. i rabat på din nye husforsikring det første år.

En flytteforsikring er god at have, når du gerne vil passe på dine værdier under en hektisk flytning, og forsikringen dækker skader som ellers er undtaget af en indboforsikring. Læs mere om flytteforsikringen nede i afsnittet Betingelser og fakta.

Er du eksisterende kunde med en ejerskifteforsikring hos Tryg?

Hvis du allerede har købt en ejerskifteforsikring hos Tryg, vil din forsikring stadig blive behandlet direkte af Tryg - både ved spørgsmål og ved skadesanmeldelser.

Tre gode grunde til at vælge ejerskifteforsikringen

Slip for økonomiske overraskelser
Dit hus repræsenterer en stor værdi. Med ejerskifteforsikringen kan du bevare husets værdi, og du sikrer dig imod uventede udgifter til reparation af skjulte skader.
Dækker ulovlige el- og vvs-installationer
Er husets el- eller vvs-installationer ikke udført efter lovens krav, kan du med ejerskifteforsikringen få dækket udgifterne til at få installationerne udbedret og lovliggjort.
Du er sikret en bolig ved reparationer
Betyder reparationen af skjulte skader, at du ikke kan bo i dit hus undervejs, betaler vi for, at du kan blive genhuset i op til 12 måneder – til mindst muligt besvær for dig.

Ejerskifteforsikring udbydes af Frida Forsikring

Køb eller få uddybende rådgivning om denne forsikring hos:
Frida Forsikring på 45 11 60 80 

glad familie der får bonus på deres forsikringer

Årlig bonus til alle vores kunder

Som kunde i TJM Forsikring er du medlem af TryghedsGruppen, som bl.a. står bag TrygFonden. TryghedsGruppen udbetaler en årlig bonus på 8 %. Du får bonus uanset, hvor mange skader du har haft. 

Læs mere om bonus