Elbil
Forsikring

Hybrid- og elbilforsikring

Vores elbilforsikring er kåret som Bedst i test 2022 af Forbrugerrådet Tænk. Med en forsikring til din elbil og hybridbil får du samme solide dækning som ved en benzin-/dieselbil. Men du får også dækket batteri, ladekabel og ladestander. Sammen sænker vi klimaftrykket og gør vejene grønnere.

 

Beregn din pris

 

Til dig med benzin-/dieselbil

Særlige fordele i elbilforsikringen

Beregn pris
Ingen selvrisiko ved skade på udstyr til elbilen
Sker der skade på dit ladekabel eller din ladestander, er det dækket af bilens forsikring, når du har el- og hybriddækning.
Ingen selvrisiko på sol- og glaspanoramatag
Har du Glasdækning, og får du et stenslag i dit sol- eller glaspanoramatag, så skal du ikke betale selvrisiko.
Dækning når du leaser din elbil
Hos os får du afleveringsdækning og førsteydelsesdækning ved leasing. Så skal du kun betale én selvrisiko, selv om du anmelder flere små skader ved aflevering af leasingbilen, og selvrisikoen vælger du.

Vælg, hvordan du ønsker at være dækket

Vi har gjort det lettere ved at sammensætte tre forsikringspakker til dig, der har el- eller hybridbil uanset om du ejer eller leaser. Vi planter også et træ, når du køber en forsikring til din elbil.

Udvidet

Basis

Hvad kan elbilforsikringen ellers indeholde?

Når du har valgt den forsikringspakke, med de dækninger, som bedst passer til dit behov, har du stadig mulighed for at supplere med personlige tilvalg, som fx Ferie lånebil eller Nøgleforsikring. Du kan læse mere om dine tilvalgsmuligheder på vores side om bilforsikring.

Leaser du?

El- og hybridbilforsikringen dækker både hvis bilen er købt eller leaset.

Hos os får du afleveringsdækning og førsteydelsesdækning ved leasing. Så skal du kun betale én selvrisiko, selv om du anmelder flere små skader ved aflevering af leasingbilen, og selvrisikobeløbet vælger du.

Læs mere om leasingdækning her

Elbil

Vi er Bedst i Test

Vi er utrolig stolte af, at vi for andet år i træk er kåret som Bedst i Test på elbilforsikring af Forbrugerrådet Tænk. Du får markedets bedste elbilforsikring. I begrundelsen fremgår det, at TJM Forsikrings elbilforsikring er den billigste på markedet, og at TJM Forsikring "klarer sig bedst i testen, når det kommer til forsikringsvilkårene".

Kan du også spare penge?

Billig dækning af din elbil eller hybridbil

Den bedste dækning på markedet

Vi dækker naturligvis din el- eller hybridbil i TJM Forsikring. Og vi dækker den til en god pris og attraktive vilkår. Faktisk så godt, at Forbrugerrådet Tænk har kåret vores forsikring af elbil til Bedst i Test.

Vi dækker også dit udstyr

Udstyrret til en el- og hybridbil er anderledes, end hvad vi kender fra biler, der kører på benzin eller diesel. Derfor får du hos os automatisk el- eller hybriddækning, når du ejer en el- eller hybridbil og køber en bilforsikring, så du er dækket, hvis skaden skulle ske.

Udover din bil dækker vi det særlige udstyr, du har som ejer af en elbil eller plug-in hybridbil:

  • Ladekabler og adapters - hvis det bliver beskadiget eller stjålet
  • Batteri - ved kortslutning og udefrakommende skader
  • El-lader og ladestander - hvis det bliver beskadiget, stjålet eller kortslutter

El- og hybriddækningen er uden selvrisiko.

Billig elbilforsikring til unge - op til 15% rabat

Hos os kan du få en billig forsikring til din el- eller hybridbil – også når du er ung. Som ung under 25 år kan du spare penge på elbilforsikringen, hvis én af dine forældre allerede er kunde med en bilforsikring i TJM.

En familierabat giver flere fordele – blandt andet får du som barn af en TJM kunde 15% rabat på din første bilforsikring indtil du fylder 25 år, og du får også 1 års gratis bilpleje. Når du fylder 25 år bliver du automatisk elitebilist i TJM og får de samme attraktive vilkår som mere erfarne bilister.

Beregn din pris her

Gør en forskel for klimaet


Når du køber en forsikring til din elbil hos os, så planter vi et træ i Danmark. Sammen kan vi være med til at gøre vejene grønnere og beskytte vores klode. Du kan forbedre klimaet i dag og være med til at plante et træ. Du får et personligt certifikat, som du kan finde på Min side. Det er et bevis for, at du bidrager til en grønnere verden.
Beregn din pris her

Træer

Får du en skade, er vi det grønne valg

I TJM Forsikring ønsker vi at støtte vores kunder på deres bæredygtighedsrejse ved at tilbyde dem forsikringsprodukter- og tjenester med grønne elementer, hjælpe dem til at forebygge, at skaden sker samt tilbyde dem en mere bæredygtig skadebehandlingsproces.

Vi behandler allerede en række skader på måder, som er bedre for miljø og klima. Fx forsøger vi, når det er muligt at reparere frem for at udskifte for at mindske CO2-aftrykket - det gør vi blandt andet ved skader på kofangere og forlygter.

Bæredygtighed skal være i hjertet af TJMs skadebehandling og produkter. Derfor gør vi det lettere, at tage det grønne valg.

Det er ærgerligt at løbe tør for strøm...

Derfor sørger vi for dig, hvis du skulle gå i stå med bilen.

Med Tryg Vejhjælp bliver din bil bugseret til en ladestation, så du kan komme videre i en fart.

Går du i stå i Københavnsområdet, sender vi vejhjælp, der har strøm med og som kan booste batteriet med det samme.

Spørgsmål og svar

Hvad koster en elbilforsikring?

Din pris på forsikring af elbil eller hybridbil afhænger bl.a. af hvilken type bil du har, dækningerne du vælger og din valgte selvrisiko.

Beløbet du skal betale ved en skade, kaldes selvrisiko. Har du et stramt budget, eller er du bare ikke særlig risikovillig, så kan det være en god idé at vælge en forsikring med lav selvrisiko. Dog skal du være opmærksom på, at jo lavere din selvrisiko er, desto højere er den årlige pris for din bilforsikring.

Din pris kan altid justeres ved, at du ændrer på bl.a. dine dækninger eller selvrisiko.

Beregn din pris her

 

Hvordan anmelder jeg en skade på min elbilforsikring?

Som kunde i TJM kan du nemt anmelde skader. Anmeld skade eller tyveri af din bil her. Du logger ind med dit MitID - på den måde kan vi guide dig gennem anmeldelsen hurtigt og sikkert.

Følger der vejhjælp med til elbilforsikringen?

Med en el- og hybriddækning er du sikret vejhjælpsassistance, hvis bilen går i stykker.

Tryg Vejhjælp er en tilvalgsdækning du kan tilvælge til din bilforsikring. Den kan du bruge, hvis du skulle gå i stå eller fx løber tør for strøm. Med Tryg Vejhjælp bliver din bil bugseret til en ladestation, så du kan komme videre i en fart. Går du i stå i Københavnsområdet, sender vi vejhjælp, der har strøm med og som kan booste batteriet med det samme.

Du kan læse mere om Tryg Vejhjælp her: Tryg Vejhjælp

 

Hvordan er jeg dækket ved leasing?

Når du afleverer din leasede bil efter ophør af leasingperioden, står leasingselskabet for at reparere almindelige slidskader. Alle andre reparationsudgifter skal du selv betale, og her er forsikringen en god hjælp.

TJMs leasingforsikring indeholder en Afleveringsdækning (tilbagelevering af leasingbil) og en Førsteydelsesdækning (returnering af førstegangsydelse).

Læs mere om leasingforsikringen her

 

Har du andre spørgsmål i forbindelse med bilforsikring?

Du kan få svar på flere af dine spørgsmål på vores side om Bilforsikring.

 

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

Se, hvad vores kunder siger

bilpleje

Bilpleje er ekstra service til dig og din bil

Med Bilpleje kan du passe ekstra godt på din bil. Bilvask, servicetjek, dækskifte og hjulopbevaring er de fede ting, du får med på din bilforsikring.

Læs mere om bilpleje