FF - kampagne

Bliv kunde i dag og få et SuperGavekort på op til 1.000 kr.

Når du er barn af en af vores kunder og flyttet hjemmefra, får du adgang til TJM Forsikrings attraktive forsikringer og fordele.

 

Lidt mere forsikring end hos alle andre

Du bliver del af en lukket gruppe
Det betyder, at vi kan give hver enkelt af vores kunder lidt mere. Hurtig sagsbehandling og valgfri eller 0 kr. i selvrisiko på flere af forsikringerne.
Du får din egen forsikringstillidsmand
Som noget helt unikt hos os får du din egen forsikringstillidsmand, som er din personlige kontakt hos TJM forsikring.
Alle kan få bonus
Har du forsikringer hos os, er du medlem af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Som kunde giver det dig flere fordele.

Bliv glad kunde hos os

Hvis minimum én af dine forældre er medlem af en af de organisationer, som vi samarbejder med, og er kunde i TJM Forsikring, har du også mulighed for at blive en del af vores lukkede forsikringsfællesskab. 

Vi dækker alle dine forsikringsbehov

Vi er ejet af fagforbund og har derfor en lukket kundekreds. Det betyder, at vi kan tilbyde dig attraktive forsikringer til fordelagtige priser. Vores forsikringer dækker din situation - uanset, hvor i livet du befinder dig. 

 

Danmarks mest tilfredse forsikringskunder

TJM Forsikring har igennem flere år ligget helt i top på det danske forsikringsmarked, målt på kundernes tilfredshed. Kunder anbefaler os, fordi de oplever at blive rådgivet godt og er dækket som forventet.