et par med hund på strand
Fordele i TJM Forsikring

Ferieboliger til kunder i TJM Forsikring

Som kunde i TJM Forsikring har du mange fordele. En af dem er unik adgang til attraktive ferieboliger i Danmark og Europa.

TJM giver adgang til mere end bare forsikringer

Som kunde i TJM Forsikring og medlem af din faglige organisation, har du en attraktiv fordel. Interesseforeningen, som ejer TJM Forsikring, ejer attraktive ferieboliger i Skagen, Blåvand og Prag. Disse ferieboliger har du adgang til når du er kunde i TJM Forsikring og medlem af en faglig organisation, vi samarbejder med.

Boliger i Danmark og Europa

Danmark
Via Interesseforeningen har du adgang til at kunne booke skønne ferieboliger i det smukke nordjylland. Du har adgang til boliger i Blåvand og Skagen, som begge byder på smukke strande og skøn natur, tæt på vandet ved henholdsvis Vesterhavet og Skagerak/Kattegat.

Europa
Du har adgang til at booke ferieboliger i Tjekkiets hovedstad, Prag. Prag byder bl.a. på sin smukke middelalderby med den berømte Karlsbro og den gotiske katedral Sankt Veit.

 

Hvem kan få adgang til ferieboligerne?

For at kunne booke ferieboligerne, skal du være kunde i TJM Forsikring. Det betyder, at du enten skal være:

  1. medlem af en af de faglige organisationer, vi samarbejder med.
  2. barn af et medlem af én af disse organisationer.
Feriehuse i Interesseforeningen

Hvordan booker jeg en feriebolig?

For at få adgang til ferieboligerne, skal du være kunde i TJM Forsikring og medlem af en af de faglige organisationer, vi samarbejder med.

Se og book ferieboligerne her