Bedst i test - hus
Forsikring

Husforsikring

Husforsikringen dækker dit hus hele vejen rundt ved skader efter brand, storm, regn, tyveri eller hærværk. Husforsikringen dækker også andre bygninger på din grund, fx udhus, garage, carport, udendørs spabad eller terrasseoverdækning. Vores husforsikring er desuden kåret som Bedst i test 2022 af Forbrugerrådet Tænk.

Bestil tilbud

Særlige fordele

Rottespærre kan følge med
Med Husforsikring Super følger en rottespærre med – inklusiv montering af vores autoriserede samarbejdspartner.
Rabat ved klimasikring
Få rabat, hvis du får installeret et højvandslukke eller pumpebrønd.
Dit husejeransvar er dækket
Forsikringen dækker, hvis nogen fx falder på dit fortov og kræver erstatning, fordi du ikke har ryddet sne.
Du kan også få Bolighjælp
Med dækningen hjælper vi dig med væltede træer, fjernelse af aktive hvepsebo og andre praktiske ting ved dit hus, som begrænser eller forhindrer større skader.

Vælg, hvordan du ønsker at være dækket

Uanset hvilken pakke, du vælger, får du en solid husforsikring, der dækker både hus og have.

Udvidet pakke

Basis pakke

Villaforsikring

Leder du efter en villaforsikring? I TJM Forsikring har vi en husforsikring, der gælder for de fleste typer af huse – også villaer: parcelhuse, villahuse, rækkehuse og enfamiliehuse. Bestil et tilbud, så finder vi en god pris til dig - uanset hvilket hus, du bor i.

Bestil tilbud

Bolighjælp med vores husforsikring

Hjælp til at forebygge skader

Vi vil gerne hjælpe dig med at forebygge skader eller minimere deres omfang. Derfor får du gratis bolighjælp, når du har Husforsikring med superpakken hos os.

Gratis rottespærre

Køber du superpakken følger der en gratis rottespærre med inklusiv montering. Den hjælper dig med at forebygge rotteangreb fra kloakken.

Læs mere om rottespærre her

rabat på din husforsikring

Du kan undgå vandskade ved at få installeret et højvandslukke eller pumpebrønd. Klimasikrer du dit hus med et højvandslukke eller pumpebrønd kan du få rabat på din husforsikring hos os.

Læs mere om højvandslukke her

Bedst i test på husforsikring

Vores husforsikring er Bedst i test

Vi er utrolig stolte af, at vi for andet år i træk er kåret som Bedst i test på husforsikring af Forbrugerrådet Tænk. Forbrugerrådet Tænk begrunder det med, at vi i TJM Forsikring kan tilbyde markedets billigste husforsikring og med en god dækning. Kan du spare penge?

Bestil tilbud

Se, hvad vores kunder siger

Spørgsmål og svar

Hvad dækker en husforsikring?

Husforsikringen bliver også kaldt boligforsikring, villaforsikring og ejendomsforsikring - hos os dækker husforsikringen over alle disse navne. En husforsikring dækker selve din bolig modsat en indboforsikring, som dækker dine ting i din bolig.

Husforsikringen dækker dit hus hele vejen rundt ved skader efter fx brand, storm, regn, tyveri eller hærværk. Husforsikringen dækker også andre bygninger på din grund, fx udhus, garage, carport, udendørs spabad eller terrasseoverdækning. Og så kan du tilvælge de dækninger, du ønsker.

Læs mere om, hvad husforsikring dækker her

Hvad koster en husforsikring?

Husforsikringens pris afhænger af, hvilken dækning du ønsker. Vælg din pakke ovenfor og bestil et tilbud. Du kan vælge at betale din forsikring månedligt i stedet for en gang om året. Det er helt uforpligtende at få et tilbud.

Hvilken husforsikringspakke skal jeg vælge?

Når du køber husforsikring hos os, skal du vælge den pakke, der passer bedst til dig.

Basispakken

Basispakken er til dig, der vil have en solid grunddækning. Med basisdækningen er du dækket hvis du får en skade efter bl.a. brand, direkte lynnedslag og el-skader.

Forsikringen dækker også skader ved fx storm og skybrud, tyveri og utætheder i skjulte rørinstallationer i huset eller i kloakrøret ud til vejen. Herudover dækker husforsikringen også glas og sanitet, fx ved ridser eller brud.

Den udvidede pakke

Med den udvidede pakke får du en bredere dækning, hvis du får skader på huset. Du er dækket med alt fra basispakken, og herudover også ved insekt- og svampeangreb, råd i træ og hvis der trænger vand ind og kan gøre skade på dit hus, fx gennem væggen eller op gennem gulvet.

Superpakken

Superpakken dækker alt fra den udvidede pakke og mere til. Den er derfor til dig, der ønsker at være dækket hele vejen rundt. Med superpakken er du dækket ved fx hærværk, funktionsfejl på hårde hvidevarer, skader lavet af skadedyr og hjælp til at begrænse en akut skade som fx at få fjernet hvepsebo eller fældet et akut beskadiget træ, der kan vælte ned i dit hus.

Kan jeg købe en husforsikring uden selvrisiko?

Ja, hos TJM vælger du selv, om du vil have en selvrisiko. Prisen på forsikringen bliver dog billigere, hvis du vælger en selvrisiko. Det betyder, at du selv betaler en del af skaden – resten betaler vi.

På synlige rådskader betaler du dog 1/3 af skadeudgiften.

Er det lovpligtigt at have en husforsikring?

Det er ikke lovpligtigt at have en husforsikring. Men hvis du låner penge til dit hus, kræver realkreditinstituttet, at du som minimum har forsikret dit hus mod brand. Derudover kan en husforsikring sikre dig i tilfælde af skader på huset, som kan ende med at være dyre uden en husforsikring – det kan fx være skader på elektriske installationer eller som følge af stormvejr.

Hvilke betingelser gælder for min forsikring?

På hjemmesiden viser vi altid den nyeste version af vores forsikringer. Du kan altid se, hvad der gælder for netop din forsikring ved at logge på Min Side. Her finder du de betingelser, der gælder for dig.

Stopper min husforsikring automatisk, når jeg sælger mit hus?

Nej, din husforsikring stopper ikke automatisk, når du sælger dit hus. Når du sælger din bolig, skal du fortælle din ejendomsmægler, hvor du har din husforsikring, og at den skal opsiges. Herefter er det købers forsikringsselskab, der opsiger din husforsikring på det gamle hus.

Når opsigelsen fra det andet forsikringsselskab er modtaget, sletter vi din husforsikring pr. overtagelsesdatoen.

Er mit solcelleanlæg dækket af husforsikringen?

Ja, dit solcelleanlæg er dækket af husforsikringen, så du skal ikke købe ekstra forsikring.

Læs mere i vores betingelser

Hvad gør jeg, når jeg køber eller bygger nyt hus?

Er du i gang med at købe et hus, er du meget velkommen til at kontakte os og få en snak om husforsikring og et uforpligtende tilbud.

Find en rådgiver her

Skal mit hus besigtiges, før jeg køber en husforsikring?

I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at besigtige dit hus, for at købe en husforsikring.

Alder og konstruktion kan gøre, at visse dækninger ikke tilbydes, eller først kan tilbydes efter en besigtigelse.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.