Anmeld skade online på Min side vil være utilgængelig fra fredag d. 19. april kl. 22 til mandag kl. 8 på grund af planlagt vedligeholdelse. Det betyder, at du ikke kan anmelde eller se dine skader på Min side i dette tidsrum. Vi beklager ulejligheden.

 Læs mere
Løbere med ulykkesforsikringer

Hvad dækker en ulykkesforsikring i TJM?

Ulykkesforsikringen er en grunddækning i vores personforsikring. Ulykker kan give dig varige mén, som kan ændre dit liv. Vi giver dig erstatning ved varige mén fra 5 % méngrad og op – også ved sportsskader eller hvis du kommer til skade på din motorcykel. Og vi hjælper dig også med fysiske behandlinger.

Hvad er en ulykkesforsikring?

En ulykkesforsikring hjælper dig, hvis du kommer til skade og i tilfælde af ulykker.

Du kan også være berettiget til erstatning, hvis du får en blivende skade. Det kalder vi et "varigt mén". Blivende skader kan fx opstå, hvis du falder, vælter på cykel eller i forbindelse med en fødsel.

Ulykkesforsikringen dækker også ved død som følge af ulykke.

Skadegraden kaldes "méngrad". Méngraden kan ligge på alt mellem 0 og 100 % Jo højere procent, jo værre er skaden. Med vores ulykkesforsikring er du dækket allerede ved en méngrad på 5 %.

Få en ulykkesforsikring her

Hvordan beregnes erstatningen?

Udover méngraden, afhænger din erstatnings størrelse af din forsikringssum. Forsikringssummen er den maksimale udbetaling, du kan få, når du kommer til skade.

Din erstatning findes ved at finde méngraden, og dermed trække dette procenttal af din forsikringssum.

Får du fx en méngrad på 5 %, og har du en forsikringssum på 1 mio. kroner, vil du få 50.000 kroner i erstatning. Får du en méngrad på over 30 %, vil du desuden få dobbelt erstatning.

Hvad dækker en ulykkesforsikring?

Når du køber en ulykkesforsikring hos os, vælger du selv mellem 3 forskellige ulykkesforsikringer: Person Basis, Person Udvidet og Person Super. Du vælger selv, hvilken ulykkesforsikring du ønsker og dermed hvilke dækninger, du vil have inkluderet.

Alle vores ulykkesforsikringer dækker dig døgnet rundt - du skal derfor ikke tage stilling til, om du skal vælge en heltids- eller fritidsulykkesforsikring hos os, da den dækker dig altid.

Læs mere om vores dækninger på vores side om vores personforsikring.

Beregn din pris

Tænk anbefaler vores ulykkesforsikring

Vi er anbefalet af Forbrugerrådet Tænk

Vi er stolte af, at vores ulykkesforsikring er blevet tildelt en Anbefaler af Forbrugerrådet Tænk. Ifølge forbrugertesten, får du markedets billigste ulykkesforsikring med en god og fornuftig dækning.

Læs mere om testen

Hvorfor er en ulykkesforsikring vigtig?

Personforsikringen/ulykkesforsikringen kan være med til at løse de økonomiske problemer, som en personskade kan medføre.

Du kan både få hjælp her og nu, fx hvis du brækker et ben eller bliver alvorligt syg. Du kan også være dækket, hvis du får brug for hjælp til tandlægeregningen, en psykolog, fysioterapeut eller kiropraktor.

Det er dog ikke bare dig selv, der bør have en ulykkesforsikring, men også resten af din familie.

Hos os kan du både få ulykkesforsikringer til voksne og børn. Tidligere var alle børn dækket af kollektive ulykkesforsikringer i skole og institution. Det er de ikke længere. Med børneforsikringen er dit barn forsikret hele døgnet med ulykkes-, sygdoms- og sundhedsforsikring i én og samme pakke.

Læs mere om ulykkesforsikring og beregn pris her

Vil du have den bedste ulykkesforsikring?

Hos TJM Forsikring får du den bedste ulykkesforsikring - Forbrugerrådet TÆNK Anbefaler os nemlig.

Læs mere om vores ulykkesforsikringer

Spørgsmål og svar om ulykkesforsikring

Hvor dækker en ulykkesforsikring?

Vores ulykkesforsikring/personforsikring dækker i Danmark, EU/EØS, Norden og Grønland i ubegrænset tid. Du er også dækket på rejser i op til 12 måneder i resten af verden.

Læs mere om vores ulykkesforsikringer

Hvornår dækker ulykkesforsikringen?

Vores ulykkesforsikring/personforsikring dækker dig døgnet rundt - du skal derfor ikke tage stilling til, om du skal vælge en heltids- eller fritidsulykkesforsikring hos os, da den dækker dig altid.

Vores børneulykkesforsikring dækker lige så vel hele tiden, både når barnet er hjemme, i skole eller i institution.

Hvad er en forsikringssum for varigt mén?

Når du køber en personforsikring/ulykkesforsikring, skal du samtidig vælge din forsikringssum for varigt mén. Forsikringssummen er den maksimale erstatning, du får udbetalt, hvis du får mén efter en ulykke.

Erstatning for varigt mén udbetales som en procentdel af forsikringssummen svarende til den fastsatte méngrad.

Fx hvis du har en forsikringssum på 1 mio. kroner, og du efter et biluheld brækker en arm med en fastsat méngrad på 5 %, så udbetaler din forsikring en erstatning på 5 % af din forsikringssum på 1 mio. kr. - altså ville du få en erstatning på 50.000 kr.

Med en personforsikring hos os får du desuden udbetalt en dobbelt erstatning, hvis du får et varigt mén på 30 % eller derover.

Hvad er en dødsfaldssum?

Personforsikringens dødsfaldssum er det beløb, som dine efterladte får udbetalt, hvis du dør ved en ulykke.

Hvad koster en ulykkesforsikring?

Prisen på din ulykkesforsikring afhænger bl.a. af, hvilken pakke du vælger, dit arbejde og din alder.

Ønsker du fx at udvide din ulykkesforsikring til også at dække ved sygdom og tandbehandling, bliver du bedre dækket, men for en lidt højere pris.

Hvad din ulykkesforsikring koster, er altså i høj grad op til dig selv og dine behov til dækninger.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg dyrker farlig sport?

Du er sikret, når du dyrker det, vi kalder farlig sport, fx springer i faldskærm. Det gælder både i Danmark og på rejser i hele verden i op til 12 måneder. Du skal ikke betale ekstra for din ulykkesforsikring.

Skal jeg betale ekstra som fører af motorcykel?

Du skal ikke betale ekstra for din ulykkesforsikring, når du kører motorcykel, knallert eller scooter - både i Danmark og i udlandet.

Hvad er forskellen på en Ulykkesforsikring og Personforsikring?

Personforsikringen er en ulykkesforsikring, der dækker hele dig. Det betyder at ulykkesforsikringen er en grunddækning i personforsikringen, og dækker derfor de økonomiske problemer, som en ulykke kan medføre. Personforsikringen giver dig flere dækninger.

Hos os kan du vælge mellem 3 pakker: Basis, Udvidet og Super. De adskiller sig ved deres forskellige dækninger.

  • Basis dækker meget bredt ved ulykke
  • Udvidet dækker ved både ulykke, sygdom og tandbehandling
  • Super dækker både ved ulykke, sygdom, tandbehandling og sundhed.

3 gode fordele ved personforsikringen

Farlig sport og MC er også dækket
Du er sikret, når du dyrker det, vi kalder farlig sport, fx springer i faldskærm. Det gælder både i Danmark og på rejser i hele verden i op til 12 måneder. Du skal heller ikke betale ekstra, når du kører motorcykel - både i Danmark og i udlandet.
Lægehotline
Vælger du en Superpakke, får du adgang til lægehjælp via din telefon - og det koster dig ikke noget at benytte denne service.
Online fysioterapi
Som alternativ til fysioterapi på klinik, kan du vælge online videokonsultationer med erfaren fysioterapeut, og få adgang til skræddersyet videoguidede øvelser via træningsapp.