Bedst i test på leasing
Forsikring

Leasing - bilforsikring til din leasede bil

Har du leaset en bil, eller tænker du på at lease? Din leasingbil skal mindst have en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring. Her får du svar på dine spørgsmål i forhold til Leasingforsikring hos os.

Beregn din pris

Særlige fordele i leasingforsikringen

Én selvrisiko ved skader
Hos os får du afleveringsdækning og førsteydelsesdækning ved leasing. Så skal du kun betale én selvrisiko, selv om du anmelder flere små skader ved aflevering af leasingbilen, og selvrisikoen vælger du.
Parkeringsskade – også til leasingkunder
Når du på parkeringspladsen ikke finder ”en hilsen” i forruden fra den person, der gav din bil en ridse eller bule, fx ved påkørsel eller med bildøren - så er det rart med en dækning uden selvrisiko. Parkeringsskade er også til dig, der leaser din bil.
Ingen selvrisiko på sol- og glaspanoramatag
Har du Glasdækning, og får du et stenslag i dit sol- eller glaspanoramatag, så skal du ikke betale selvrisiko.

Vælg, hvordan du ønsker at være dækket

Vi har gjort det lettere ved at sammensætte tre forsikringspakker til dig, der har en leaset bil uanset om det er en benzin-/dieselbil eller el-/hybridbil.

Udvidet

Basis

Ingen bekymring ved aflevering af leasingbilen

Når du afleverer din leasede bil efter ophør af leasingperioden, står leasingselskabet for at reparere almindelige slidskader. Alle andre reparationsudgifter skal du selv betale, og her er forsikringen en god hjælp.

Hos os består leasingforsikringen af 2 dele: en afleveringsforsikring og en førstegangsydelsesforsikring.

Du kan få dækket:

 • førstegangsydelse (det beløb du betalte, da du leasede bilen)
 • reparationer, som ikke er dækket hos leasingselskabet
 • en lånebil, hvis din leasingbil totalskades eller bliver stjålet
 • skader på dine passagerer og andre personer i trafikken ved uheld

Leasingforsikringen forudsætter, at du har valgt kaskoforsikring, og at bilen er indregistreret som leasingbil.

Hvad er en afleveringsforsikring?

Med en afleveringsforsikring er du sikret mod at stå tilbage med en stor regning, når din leasingbil bliver afleveret. 

Det betyder i praksis, at du er dækket for de skader, der er sket på bilen, når du afleverer den igen efter leasingperiodens udløb. Aftalen skal dog have været i kraft i min. 3 mdr.

Hvad er en førstegangsydelsesdækning?

Med førstegangsydelsesdækning er du sikret mod at miste hele din førstegangsydelse, hvis bilen skulle blive totalskadet eller stjålet.

Det vil sige, at det store beløb, du betalte, da du indgik leasingaftalen, kan være dækket af din forsikring hos os. Det giver sikkerhed i forhold til at indgå en ny leasingaftale, skulle bilen blive totalskadet eller stjålet.

Beregn din pris her

Hvad kan leasingforsikringen ellers indeholde?

Når du har valgt den forsikringspakke, med de dækninger, som bedst passer til dit behov, har du stadig mulighed for at supplere med personlige tilvalg, som fx Ferie lånebil eller Nøgleforsikring. Du kan læse mere om dine tilvalgsmuligheder og få svar på flere spørgsmål på vores side om bilforsikring.

Bedst i test på forsikringspakken

Vi vinder Bedst i test på den samlede forsikringspakke

Ifølge Forbrugerrådet Tænk sparer vores kunder op til 3.000 kr. om året på en forsikringspakke med bilforsikring, husforsikring, indboforsikring og ulykkesforsikring, ved at skifte til os. Vi er kåret Bedst i test, da vi kan tilbyde markedets laveste pris og bedste pakke, når du har den samlede forsikringspakke hos os.

Beregn pris her

Du kan altid kontakte os

Det er dit ansvar, at forsikringen er i orden. Selvom du ikke ejer bilen, skal du sørge for at have bilforsikring, når du triller leasingbilen ud af garagen. Du kan altid ringe til din forsikringstillidsmand eller kundeservice.

Tjekliste, inden du taler med os

 1. Hvor meget kører du på et år?
  Når du køber en bilforsikring, skal du oplyse, hvor mange kilometer du kører om året. I de fleste leasingkontrakter er der aftalt et kørselsforbrug.
   
 2. Har du brug for vejhjælp?
  De fleste leasingselskaber tilbyder vejassistance som en del af din leasingkontrakt, det er derfor ikke altid nødvendigt at købe dækning for vejhjælp på din forsikring. Her skal du læse betingelserne igennem, for at tjekke dit behov for ekstra forsikring.
   
 3. Kører du ofte på motorvej, sten- eller grusveje?
  Skal du have dækket stenslag og skader på din bils ruder og glas, skal du bruge Glas-dækning. Du kan læse mere glasskader og stenslag her.

Kontakt os

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster det at forsikre en leaset bil?

Prisen på en bilforsikring til leasingbil afhænger af forskellige ting, og beregnes bl.a. efter hvilken dækning du ønsker.

Din pris afhænger også af, hvor mange kilometer du kører pr. år og din valgte selvrisiko. Beløbet du skal betale ved en skade, kaldes selvrisiko. Har du et stramt budget, eller er du bare ikke særlig risikovillig, så kan det være en god idé at vælge en forsikring med lav selvrisiko. Dog skal du være opmærksom på, at jo lavere din selvrisiko er, desto højere er den årlige pris for din bilforsikring.

Din pris kan altid justeres ved, at du ændrer på bl.a. dine dækninger, kilometer eller selvrisiko.

Beregn din pris her

Er det dyrere at forsikre en leasingbil?

Nej. Dog er det ofte et krav fra leasing- eller finansieringsselskabet, at du har en kaskoforsikring. Din bilforsikring vil derfor være dyrere, end hvis du kun har en ansvarsforsikring. Derudover får du automatisk også vores leasingdækning på bilforsikringen, når du beregner din pris på en leaset bil, som giver dig ekstra dækninger.

Elitebilist som 25-årig

Er du over 25 år bliver du elitebilist fra dag 1. Som elitebilist opnår du de bedste dækninger til de bedste priser, med lavere forsikringspris. Dette sker helt automatisk, når du vælger at forsikre din leasingbil hos os.

Er der forskel på forsikring til leasing af ny og brugt bil?

Nej. Du forsikrer en brugt leasingbil på samme måde, som du forsikrer en ny leasingbil. Vi tilbyder Leasingdækning til brugt og ny leasingbil, så du er godt forsikret, når du kører på de danske veje. Du kan derfor frit vælge den leasingbil, som du drømmer om.

Hvordan fungerer forsikring ved leasing af elbil, hybrid eller plug-in hybridbil?

Der kommer flere og flere grønne biler på vejene, og hos TJM Forsikring kan du naturligvis også købe forsikring til en leaset elbil, hybridbil og plug-in hybridbil. Det fungerer på samme måde som forsikring til en leaset benzin- eller dieselbil. Du kan læse mere om forsikring til elbil her.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

Se, hvad vores kunder siger