Mand dyrker farlig sport
Mit TJM

Farlig sport og ekstrem sport

Få en ulykkesforsikring, der dækker farlig sport. Få svar på dine spørgsmål om farlig sport her.

Beregn din pris

Dyrker du farlig sport?

Når du dyrker farlig sport eller ekstremsport, er der relativt stor risiko for, at du kommer til skade. Derfor er det vigtigt at have en ordentlig ulykkesforsikring, som dækker netop disse sportsskader.

Tidligere skulle du købe en særlig dækning på din ulykkesforsikring, hvis du dyrkede farlig sport. Sådan er det ikke hos os mere.

Se på Min side, om du har en personforsikring - så kan nemlig roligt dyrke din sport, også selvom den er farlig. Står der derimod, at du har en ulykkesforsikring, er du stadig på den gamle ordning - kontakt os for at komme over på den nye ordning.

Inden du kontakter os, kan du overveje:

  1. Vil du have dine tænder dækket i en tandforsikring?
  2. Ønsker du en sundhedsforsikring?
  3. Er du dækket for sygdomme?

Kontakt os

Hvorfor være forsikret ved ekstremsport?

Eftersom ekstremsport er mere risikobetonet, er der også større chance for, at du kommer til skade. Og når der er stor chance for, at du kommer til skade, er der også stor risiko for, at du får brug for din forsikring – og her er det vigtigt, at du er godt dækket ved ekstremsport.

Få en personforsikring

Farlig sport og ekstremsport - en del af din personforsikring

Du kan nemt blive forsikret ved farlig sport og ekstremsport hos os.

Har du en personforsikring i TJM Forsikring, kan du helt roligt dyrke alle de sportsgrene, du vil. Vi dækker dig nemlig fra top til tå - uanset alder og interesse.

Vores personforsikringer inkluderer altid dækningen "Farlig sport", så du er dækket ved både almindelig sport, farlig sport og ekstremsport.

Personforsikringen dækker både i Danmark uden tidsbegrænsning, og under rejse og ophold i resten af verden i op til 12 måneder fra afrejsedatoen.

  • du får erstatning, hvis du får varige fysiske eller psykiske mén efter en ulykke
  • dækker for kørsel på motorcykel og skader sket i forbindelse med sport - uanset om det er fodbold eller rappelling
  • du får dækket behandling hos fx fysioterapeut 
  • og der er udbetaling til dine efterladte, hvis du dør som følge af en ulykke.

Vær dækket ved farlig sport på rejsen

Udover vores personforsikring, dækker vores rejseforsikring også farlig sport.

En rejseforsikring med farlig sport er især god at have, hvis du fx skal paraglide, dykke eller leje en vandscooter på ferien.

Læs mere om vores rejseforsikring - eller beregn din pris.

Har du ikke en personforsikring?

Med en personforsikring samler du alt, der vedrører dig og din krop. Vi har samlet sundhed, sygdom og ulykkesforsikring i en pakke, som giver dig optimal tryghed i hverdagen, og friheden til at leve livet.

Vi skelner ikke mellem farlig og ufarlig sport - og du får samme gode dækning, uanset om din interesse er boksning eller rappeling. I grundpakken får du også dækning på knæskader og erstatning ved knoglebrud. Læs mere om de præcise dækninger og pakker her.

Køb forsikring til farlig sport og ekstremsport her

Mangler du en ny ulykkesforsikring, som også dækker dig, når du dyrker farlig sport eller ekstremsport?

Få en personforsikring

Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål til hvilke dækninger, du bør vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Så sikrer vi sammen, at du er godt sikret – også når du dyrker farlig sport og ekstremsport.

Kontakt os

3 fordele ved ulykkesforsikringen

Farlig sport og MC er også dækket
Du er sikret, når du dyrker farlig sport, fx springer i faldskærm. Det gælder både i Danmark og på rejser i hele verden i op til 12 måneder. Du skal heller ikke betale ekstra, når du kører motorcykel - både i Danmark og i udlandet.
Lægehotline
Vælger du en Superpakke, får du adgang til lægehjælp via din telefon - og det koster dig ikke noget at benytte denne service.
Online fysioterapi
Som alternativ til fysioterapi på klinik, kan du vælge online videokonsultationer med erfaren fysioterapeut, og få adgang til skræddersyet videoguidede øvelser via træningsapp.