Mand med cykelhjelm, der overvejer en elcykel og tænker på elcykelforsikring
Forsikring

Cykelforsikring til din elcykel

Med en indboforsikring hos TJM Forsikring, kan du dække din cykel både for tyveri, hærværk og færdelsskader. Du kan her på siden læse mere om de forskellige muligheder for at sikre din cykel.

Vi dækker din elcykel

Tyveri
Er du uheldig at få din elcykel stjålet, dækker vi den selvfølgelig, så du hurtigt kan få en ny. Summen du ønsker at være dækket for, vælger du selv og fremgår af din forsikringsaftale.
Hærværk
Det er kedeligt at have en ramponeret elcykel, så vi tilbyder dækning i forbindelse med hærværk.
Ansvar
Kommer du til at skade andre eller deres ting med din cykel, kan der også være hjælp at hente her.

Har du allerede en forsikring, der dækker din elcykel?

Du har muligvis allerede en forsikring, der dækker din elcykel og dit ansvar. Vi dækker nemlig cykler på din indboforsikring. Se dine betingelser for mere information og din forsikringaftale for specifikke summer (du finder din aftale ved at logge ind på Min side).

I din indboforsikring er der også en ansvarsdækning, som du kan bruge, hvis du er så uheldig at komme til at skade andre eller deres ting, når du suser af sted på din elcykel.

Kravet er, at din elcykel ikke kører hurtigere end 25 km/t, før motoren slår fra. 

Vidste du, det kun tager 2 minutter at beregne en pris på en indboforsikring? Med vores nye beregnere kan du nemt se, om det kan betale sig for at have din indbo – og din elcykel – hos os. 

Køb en indboforsikring

Hvilken forsikring er bedst til elcykler?

Du behøver ikke en særskilt elcykelforsikring. Med vores indboforsikring kan du med den udvidede pakke vælge en cykelfordel. En cykelfordel er fx en cykellås med alarm. Du kan læse meget mere om vores cykelfordele her.  

Vil du være helt sikker?

Vi har flere dækninger at vælge imellem, som kan være relevante for dig.

Udvidet elektronik

Når du nu har så meget fart på, kan du overveje at købe en udvidet elektronikdækning, som dækker din telefon og din computer ved færdselsuheld.

Udvidet cykel

Vi kan dække dyrere cykle eller udbetale penge for dit cykeludstyr, hvis det fx bliver stjålet.

Strakserstatning

Brækker du en arm på cyklen, kan du med strakserstatnig få et kontant beløb udbetalt. Vi kalder det et økonomisk plaster på såret.

Din FTM er din personlige rådgiver

Din personlige lokale rådgiver

Som kunde i TJM Forsikring har du altid din egen forsikringstillidsmand. Din forsikringstillidsmand bor i samme område som dig og hjælper dig med alt, hvad angår dine forsikringer. Find din forsikringstillidsmand på Min side.

Find din forsikringstillidsmand

Er min Speed pedelecs forsikret?

En Speed pedelecs er ikke almindelig elcykel. Den kan køre hurtigere, da den ved hjælp af en elmotor kan få en cykel  op på mere end de 25 km/t. Du er derfor ikke dækket af din indboforsikrings cykeldækning, hvis du kører på en Speed pedelecs.Du kan købe en knallertforsikring, som du kan læse mere om her

Vær også opmærksom på, at der gælder særlige trafikregler og krav til dig, hvis du kører Speed pedelecs. Læs mere om reglerne her.


Jeg vil anmelde en skade på min elcykel

Det er hurtigt og nemt at anmelde en skade på din elcykel. Vi kalder også tyveri for skade. Det er forsikringssprog, men det betyder, at du skal anmelde et tyveri som en skade.

Du kan anmelde tyveri eller skade her

Inden du anmelder tyveri:

1. Anmeld cykeltyveriet til politiet

Meld din cykel stjålet hos politiet, før du gør noget andet. Du kan politianmelde her.
Når du anmelder tyveriet, skal du vælge Tryg Forsikring (selskabskode 61), da TJM Forsikring er en del af Tryg-koncernen. Ved at vælge korrekt selskab, forkorter du behandlingstiden.

2. Anmeld på Min side

Anmeld tyveriet online her

3. Få din erstatning straks

Det er en god ide at have kvitteringer og oplysninger såsom stelnummer, låsebevis og nypris klar. Så kan vi i de fleste tilfælde udbetale din erstatning inden for 24 timer.