Har du spørgsmål vedrørende flystrejke eller COVID-19 i forbindelse med din rejse?

 Læs mere
KRISEHJÆLP til rådighed for alle kunder:

Har du selv, eller nærmeste familie, brug for krisehjælp efter den tragiske hændelse i Fields, så kontakt os på tlf. 44 20 45 54.

 Læs mere
glasskader på biler kan blive dækket af din forsikring - køb friskade og glas inden skaden sker
Mit TJM

Har din bil fået et stenslag eller en glasskade?

Har du 'Friskade og Glas' i din bilforsikring, betaler vi reparationen. Her kan du få info om alt vedrørende din forsikring og stenslag og glasskader på din bil.

Hvad er en glasskade eller et stenslag?

En glasskade er, når der er kommet en revne i din bils rude. Det kan også være dine lygter, der er smadrede eller dit bakspejl, der er knust.
Glasskader er helt normale, og vores dygtige værksteder og samarbejdspartnere er vant til at reparere både små og store skader på din bil. 
Glasskader rykker ikke ved din status som elitebilist og din pris på bilforsikring stiger ikke, når du får repareret fx stenslag i bilens forrude.
 

Hvordan bliver skaden dækket?

Skal du have dækket stenslag og skader på din bils ruder og glas, skal du bruge den dækning, der hedder ”Friskade og glas”. Det er et tilvalg til din kaskoforsikring.

Du kan købe dækningen til din bilforsikring på Min side ved at logge ind og vælge dækningen. Du kan derinde se, hvad det koster dig – inden du godkender.

På den måde får du hurtigst en pris og kan overveje, om dækningen kan betale sig for dig.

Log ind på Min side

Selvrisiko på stenslag

I bund og grund dækker ”Friskade og glas” din selvrisiko på reparationer. Du kan undgå at betale et beløb selv, hvis skaden på din bil bl.a. skyldes brand, tyveri, påkørsel af store dyr eller nedstyrtende genstande.

Skal hele ruden udskiftes, betaler du den normale selvrisiko.

Hvad skal jeg, som kunde i TJM Forsikring, gøre, hvis jeg har fået et stenslag?

I TJM Forsikring får du mere end bare reperationen. Vi samarbejder med CarGlass, når vi skal reparere din skade. Det er din garanti for en god service. Du har nemlig mulighed for at bestille en reparation, der hvor du er. Det betyder, at du fx kan bestille dem til at komme til din arbejdsplads, så du ikke skal bruge unødvendig tid på at finde et værksted. Det eneste du skal gøre, er:
 

  1. Dæk stenslaget med tape eller rudeplaster.
     
  2. Bestil tid hos Carglass.
     
  3. Carglass vil herefter tage sig af resten (oprette en skadesanmeldelse, tage kontakt til os, osv.)
     

Du behøver derfor ikke at anmelde skaden hos os først. Vi betaler selvfølgelig regningen og afregner direkte med Carglass efter reparationen. Du kan også læse mere her.

Bestil tid hos Carglass

Hvis du ønsker at bruge dit eget værksted

Vil du hellere bruge dit eget værksted frem for Carglass, så er det ikke noget problem. Du skal bare følge samme procedurer som, hvis du anmeldte skaden hos Carglass.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af rådgivere, som i deres fritid står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.