Er du påvirket af oversvømmelserne i dele af Tyskland, Belgien og Holland?
glasskader på biler kan blive dækket af din forsikring - køb friskade og glas inden skaden sker
Mit TJM

Stenslag? Læs alt om glasskade og din forsikring

Her kan du få info om stenslag og glasskader på din bil.

Glasskade på bilen

Skal du have dækket stenslag og skader på din bils ruder og glas, skal du bruge den dækning, der hedder ”Friskade og glas”. Det er et tilvalg til din kaskoforsikring.

Du kan købe dækningen til din bilforsikring på Min side ved at logge ind og vælge dækningen. Du kan derinde se, hvad det koster dig – inden du godkender. På den måde får du hurtigst en pris og kan overveje, om dækningen kan betale sig for dig.

Selvrisiko på stenslag?

I bund og grund dækker ”Friskade og glas” din selvrisiko på reparationer. Du kan undgå at betale et beløb selv, hvis skaden på din bil bl.a. skyldes brand, tyveri, påkørsel af store dyr eller nedstyrtende genstande. Skal hele ruden udskiftes, betaler du den normale selvrisiko.

I TJM Forsikring får du mere end bare reparation

Vi samarbejder med CarGlass, når vi skal reparere din skade. Det er din garanti for en god service. Du har nemlig mulighed for at bestille en reparation, der hvor du er. Det betyder, at du fx kan bestille dem til at komme til din arbejdsplads, så du ikke skal bruge unødvendig tid på at finde et værksted.

Hvad skal TJM kunder gøre, hvis de har fået et stenslag?

  1. Dæk stenslaget med tape eller rudeplaster.
  2. Bestil tid hos Carglass.

Vi betaler selvfølgelig regningen og afregner direkte med Carglass. Du kan se mere om skader på din bil her.

Hvad er en glasskade?

En glasskade er, når der er kommet en revne i din bils rude. Det kan også være dine lygter, der er smadrede eller dit bakspejl, der er knust.

Glasskader er helt normale, og vores dygtige værksteder og samarbejdspartnere er vant til at reparere små som store skader på din bil. 

Glasskader rykker ikke ved din status som elitebilist, og din pris på bilforsikring stiger ikke, når du får repareret fx stenslag i bilens forrude.

Har du spørgsmål til tilvalgsdækninger i din bilforsikring?

Du er altid meget velkommen til at kontakte din forsikringstillidsmand for at få hjælp til at gennemskue dækningerne.

Find din forsikringstillidsmand

Du kan også få et godt overblik på Min side. Her kan du logge ind og se, hvad du har af dækninger, og hvad de koster. Du kan til- og fravælge dækninger og med det samme se, hvad det gør for din pris.

Log ind