Har du spørgsmål vedrørende flystrejke eller COVID-19 i forbindelse med din rejse?

 Læs mere
KRISEHJÆLP til rådighed for alle kunder:

Har du selv, eller nærmeste familie, brug for krisehjælp efter den tragiske hændelse i Fields, så kontakt os på tlf. 44 20 45 54.

 Læs mere
forsikring af leasingbil
Mit TJM

Leasing - bilforsikring til din leasede bil

Har du leaset en bil, eller tænker du på at gøre det? Her får du svar på dine spørgsmål ift. en leasingforsikring hos os.

Kan TJM kunder købe en leasingforsikring?

Ja, kunder i TJM Forsikring kan købe en leasingforsikring. Du skal købe en bilforsikring og vælge leasingforsikringen som et tilvalg.

Det er dit ansvar, at forsikringen er i orden. Selvom du ikke ejer bilen, skal du sørge for at have bilforsikring, når du triller leasingbilen ud af garagen. Du kan altid ringe til din forsikringstillidsmand eller kundeservice.

Tjekliste, inden du taler med os

 1. Hvor meget kører du på et år?
  Når du køber en bilforsikring, skal du oplyse, hvor mange kilometer du kører om året. I de fleste leasingkontrakter er der et max.
   
 2. Har du brug for vejhjælp?
  De fleste leasingselskaber tilbyder vejassistance som en del af din leasingkontrakt, det er derfor ikke altid nødvendigt at købe dækning for vejhjælp på din forsikring. Her skal du læse betingelserne igennem, for at tjekke dit behov for ekstra forsikring.
   
 3. Kører du på sten eller grusveje?
  Skal du have dækket stenslag og skader på din bils ruder og glas, skal du bruge den dækning, der hedder ”Friskade og glas”. Det er et tilvalg til din kaskoforsikring. Du kan læse mere glasskader og stenslag her.

Kontakt os

Leasingforsikringen i TJM

Hos os består leasingforsikringen af 2 dele: en afleveringsforsikring og en førstegangsydelsesforsikring. Begge dele kræver, at du har en kaskoforsikring på din leasingbil. Den kan du selvfølgelig også få her hos os.

Du kan få dækket:

 • førstegangsydelse 
 • reparationer, som ikke er dækket hos leasingselskabet
 • skader på dine passagerer og andre personer i trafikken ved uheld

Hvad er en afleveringsforsikring?

Med en afleveringsforsikring er du sikret mod at stå tilbage med en stor regning når din leasingbil bliver afleveret. 

Det betyder i praksis, at du er dækket for de skader, der er sket på bilen, når du afleverer den igen efter leasingperiodens udløb. Aftalen skal dog have været i kraft i min. 6 mdr.

Hvad er en førstegangsydelsesdækning?

Med førstegangsydelsesdækning er du sikret mod at miste hele din førstegangsydelse, hvis bilen skulle blive totalskadet eller stjålet.

Det vil sige, at det store beløb, du betalte, da du indgik leasingaftalen, kan være dækket af din forsikring hos os. Det giver sikkerhed i forhold til at indgå en ny leasingaftale, skulle bilen blive totalskadet eller stjålet.

Vil du vide mere, kan du læse om vores bilforsikring og alle de dækninger, der hører til. Når du har besluttet dig for at gå videre, kan du enten beregne din pris i vores onlineberegner, eller kontakte os for at få et godt tilbud på en leasingforsikring.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af rådgivere, som i deres fritid står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.