motorcykel og mænd

Få din pris på 30 sekunder

Forsikring

Få en billig MC-forsikring - forsikring til din motorcykel

Med vores motorcykelforsikring kan du trygt tage på tur. Du får alle de vigtigste dækninger, fx kasko, førerulykkesforsikring og vejhjælp til den bedste pris. Sammensæt forsikringen, så den passer til dig og din MC. Ansvarsforsikringen er lovpligtig og derfor altid inkluderet.

Dine fordele i motorcykelforsikringen

MC-Forsikring beregner
Fri vinterkørsel
Du vælger selv om du kun vil køre i sommerhalvåret, eller også vil ud på en tur i vinteren. Din pris er den samme.
Ekstraudstyr og tilbehør er dækket op til 10.000 kr.
Dækning af ekstraudstyr og tilbehør op til 10.000 kr. er med i prisen.
5% rabat ved køreteknisk kursus
Har du taget et køreteknisk kursus på din nuværende MC, får du 5% rabat på din motorcykelforsikring.

Vælg, hvordan du ønsker at være dækket

Vi har gjort det lettere ved at sammensætte tre forsikringspakker til dig. Du kan nemt vælge den, der passer bedst til dine behov. Uanset hvilken pakke du vælger, vil du altid have den lovpligtige ansvarsforsikring.

Du vælger selv om du kun vil køre i sommerhalvåret, eller også vil ud på en tur i vinteren. Din pris er den samme.

Basis

Udvidet

Tilvalg

Sådan er motorcykelforsikringen sat sammen

Motorcykelforsikringen består af to dele:

 • Den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker, hvis du kommer til at skade andre mennesker, deres ting eller køretøjer.
 • Kaskoforsikringen, som dækker, hvis din MC får skader, fx i et trafikuheld. Den dækker også, hvis din MC bliver stjålet.

Du kan supplere forsikringen med de tilvalgsdækninger, der passer til netop dine behov.

Valgfri selvrisiko

Du vælger selv, om du vil have selvrisiko på din forsikring. Din pris bliver billigere, hvis du vælger en selvrisiko. Det betyder, at du selv betaler en del af skaden – resten betaler vi.

Særlig selvrisiko ved tyveri

Ved tyveri og skader som følge af tyveri har motorcykelforsikringen som udgangspunkt en særlig selvrisiko på 20% af skadeudgiften (dog mindst den selvrisiko, du har valgt på forsikringen).

Du kan fravælge den særlige selvrisiko og i stedet vælge den samme selvrisiko som på motorcykelforsikringen. Det gør det overskueligt, fordi selvrisikoen så er den samme ved alle typer skader

Bemærk: For at kunne købe en MC-forsikring hos os, skal du samtidig eller i forvejen have enten indbo-, hus-, fritidshus- eller ulykkesforsikring i TJM Forsikring.

mænd og motorcykel

Husk Tryg MC Vejhjælp til din motorcykelforsikring

Med Tryg MC Vejhælp får du hurtig hjælp til værksted, hvis du oplever motorstop eller uheld på din motorcykel.
Du kan tilvælge Tryg MC Vejhælp til din motorcykelforsikring.

Læs mere om Tryg MC Vejhjælp

Motorcykel - udstyr og forsikring

Mere om MC-forsikring

Når du køber en MC forsikring, skal du overveje, hvor meget udstyr, du har eller har tænkt dig at købe til din motorcykel. Det kan fx være en særlig lås eller et dækken til at beskytte din MC i vintersæsonen. Hvis du har meget ekstra udstyr, har du måske behov for at forhøje summen for ekstraudstyr og tilbehør. Din hjelm er altid dækket af din indboforsikring.

MC-forsikring til alle behov

Du har mulighed for at købe ansvarsforsikringen alene, som er den eneste lovpligtige forsikring, du skal have til din motorcykel. Og selvom du ikke vælger kasko, er det også altid muligt at forsikre dig mod tyveri eller hærværk, fx hvis din lås bliver brudt op eller dit dækken bliver stjålet.

Billig motorcykelforsikring

Din motorcykelforsikring kan skræddersys, så den passer til lige netop dit behov. Vi kan tilbyde en billig motorcykelforsikring, hvor du får de mest nødvendige dækninger. Og som noget helt særligt kan du selv bestemme din selvrisiko. Jo højere selvrisiko, desto billigere forsikring til din motorcykel.

Spørgsmål og svar om MC forsikring

Hvad koster en MC-forsikring?

Vi beregner prisen på din forsikring ud fra din motorcykeltype, ekstraudstyr, hvor mange kilometer, du kører om året, antallet af tidligere skader mv. Jo lavere risiko, jo bedre pris får du.

Du kan vælge at få flere dækninger og services med i pakken som tilvalg til den lovpligtige ansvarsforsikring. Prisen på din MC-forsikring afhænger også af, hvilke og hvor mange dækninger, du vælger til.

Dækker forsikringen, når jeg låner min motorcykel ud?

Hvis du låner din motorcykel ud, fx til dine børn, og der sker en skade, er føreren og motorcyklen dækket på samme måde, som hvis du selv kørte.

Vær dog opmærksom på, at der kan være en forhøjet selvrisiko for førere under 26 år. Bruger dit barn motorcyklen regelmæssigt, skal du ændre indregistreringen og kontakte os, da brugerforholdet kan have betydning for prisen af forsikringen.

Det er vigtigt, at vi har de korrekte oplysninger, da det ellers kan få betydning for din ret til fuld erstatning ved skader.

Et godt råd, når du låner din motorcykel ud

Vi anbefaler, at du aftaler med låneren, at han hæfter for den selvrisiko, du har valgt på din motorcykelforsikring. Så skal du ikke selv betale selvrisikoen, hvis den, der låner motorcyklen, laver en skade.

Jeg har solgt min motorcykel - hvad skal jeg gøre nu?

Når du har solgt din motorcykel, har den nye ejer som udgangspunkt 4 dage til at omregistrere motorcyklen.

Når omregistreringen er sket, får vi besked direkte fra SKAT og motorregistret, hvorefter vi lukker din MC forsikring gældende fra den dato, den nye ejer har omregistreret motorcyklen.

Er jeg dækket, når jeg kører på min motorcykel om vinteren?

Vores motorcykelforsikring kan dække hele året, men det er vigtigt, at du tager stilling til om din motorcykelforsikring skal dække helårskørsel eller sæsonkørsel.

Motorcykelforsikringen dækker som standard i perioden 1. marts – 30. november, men forsikringen kan udvides til at dække hele året.

Kaskoskader, som ikke er opstået i forbindelse med kørsel – herunder tyveri – er dog dækket hele året. Det gælder også, selvom du ikke har udvidet forsikringen med helårskørsel.

Kontakt os

 

Skal man have forsikring på sin motorcykel?

Ja, du skal have en lovpligtig ansvarsforsikring til motorcykel.

Har du en knallert?
Du skal også have en ansvarsforsikring til knallerten.

  Forsikrer I, når jeg har en dyr MC, fx en Harley Davidson?

  Ønsker du kaskoforsikring eller tyveridækning til en dyr motorcykel som Harley Davidson eller Büel modeller, så er der altid krav om GPS. Vi stiller krav om GPS-sporing, fordi tyvene især går efter de dyre og hurtige motorcykler.

  Du kan med fordel benytte vores rabataftale.

  Betingelser og fakta

  Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

  Vi sidder klar

  Bestil et samlet og uforpligtende tilbud

  Er du interesseret i at få et uforpligtende og samlet tilbud på flere af vores forsikringer?

  Få et tilbud