Skal du til Japan eller Californien?  Læs mere
Cross
Forsikring

Motorcykelforsikring

Motorcykelforsikringen består af to dele. Den lovpligtige ansvarsdel dækker, hvis du kommer til at skade andre personer, deres ting eller køretøjer, og en kaskodel, som dækker, hvis der sker en skade på din motorcykel.

Er du allerede kunde hos TJM, skal du logge ind på Min Side for at beregne priser på nye forsikringer.

Beregn pris

Motorcykelforsikring (foto)

Dine fordele i motorcykelforsikringen

Lav risiko, lav pris
Vi beregner prisen på din forsikring ud fra din motorcykeltype, ekstraudstyr, antal kilometer om året, antallet af tidligere skader mv. Jo lavere risiko, jo bedre pris får du.  
Vælg mellem sommer eller hele året 
Kører du kun motorcykel i perioden 1. marts – 30. november, bliver din forsikring billigere. 
Valgfri selvrisiko

Du kan selv vælge din selvrisiko. Det betyder, at du selv betaler en del af skaden – resten betaler vi. Jo højere selvrisiko, jo billigere forsikring. 

Dækningsbeskrivelser

Ansvar

Motorcykelforsikringen indeholder altid den lovpligtige ansvarsforsikring. Ansvarsforsikringen dækker ved uheld i trafikken, hvor du kommer til at skade dine passagerer, andre personer, deres ting eller køretøjer.

Kasko

Dækker tab og skader på din motorcykel, hvis den fx bliver stjålet eller får skader i et trafikuheld, ved hærværk eller brand. Kaskoforsikringen er frivillig, men vi anbefaler den for at undgå uforudsete værkstedsudgifter. Kaskoforsikringen indeholder også retshjælpsforsikring.

Førerforsikring

Dækker, hvis du – eller en anden fører af din motorcykel – kommer til skade i et uheld, hvor der ikke er andre køretøjer involveret. Fx en soloulykke, hvor motorcyklen havner i autoværnet.

Ekstraudstyr

Ekstraudstyr og tilbehør – det vil sige udstyr, der er ud over standard for motorcyklen og kun kan bruges til den – er dækket op til 10.000 kr. Der er mulighed for at forhøje denne sum.

Tryg MC Vejhjælp

Få hjælp på stedet ved motorstop og uheld, når din motorcykel ikke kan køre eller skal bugseres på værksted.

*Særlig omkring Motorcykelforsikring hos TJM

For at kunne købe en MC-forsikring hos os, skal du samtidig eller i forvejen have enten indbo-, hus-, fritidshus- eller ulykkesforsikring hos TJM.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.