motorcykel og mænd
Forsikring

Få en billig MC-forsikring

Med vores motorcykelforsikring kan du trygt tage på tur. Du får alle de vigtigste dækninger, fx kasko, førerulykkesforsikring og vejhjælp til den bedste pris. Sammensæt forsikringen, så den passer til dig og din MC. Ansvarsforsikringen er lovpligtig og derfor altid inkluderet.

Dine fordele i motorcykelforsikringen

MC-Forsikring beregner
Fri vinterkørsel
Du vælger selv om du kun vil køre i sommerhalvåret, eller også vil ud på en tur i vinteren. Din pris er den samme.
Ekstraudstyr og tilbehør er dækket op til 10.000 kr.
Dækning af ekstraudstyr og tilbehør op til 10.000 kr. er med i prisen.
5% rabat ved køreteknisk kursus
Har du taget et køreteknisk kursus på din nuværende MC, får du 5% rabat på din motorcykelforsikring.

Sådan er motorcykelforsikringen sat sammen

Motorcykelforsikringen består af to dele:

  • Den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker, hvis du kommer til at skade andre mennesker, deres ting eller køretøjer.
  • Kaskoforsikringen, som dækker, hvis din MC får skader, fx i et trafikuheld. Den dækker også, hvis din MC bliver stjålet.

Du kan supplere forsikringen med de tilvalgsdækninger, der passer til netop dine behov.

Valgfri selvrisiko

Du vælger selv, om du vil have selvrisiko på din forsikring. Din pris bliver billigere, hvis du vælger en selvrisiko. Det betyder, at du selv betaler en del af skaden – resten betaler vi.

Særlig selvrisiko ved tyveri

Ved tyveri og skader som følge af tyveri har motorcykelforsikringen som udgangspunkt en særlig selvrisiko på 20% af skadeudgiften (dog mindst den selvrisiko, du har valgt på forsikringen).

Du kan fravælge den særlige selvrisiko og i stedet vælge den samme selvrisiko som på motorcykelforsikringen. Det gør det overskueligt, fordi selvrisikoen så er den samme ved alle typer skader

Bemærk: For at kunne købe en MC-forsikring hos os, skal du samtidig eller i forvejen have enten indbo-, hus-, fritidshus- eller ulykkesforsikring i TJM Forsikring.

Dækningsbeskrivelser

Ansvar
Den lovpligtige ansvarsforsikring er altid inkluderet. Dækker ved uheld i trafikken, hvor du kommer til at skade dine passagerer, andre personer, deres ting eller køretøjer.
Kasko
Dækker tab og skader på din motorcykel, hvis den fx bliver stjålet eller får skader i et trafikuheld, ved hærværk eller brand. Indeholder også retshjælp.
Læs mere
Tryg MC Vejhjælp
Få hjælp på stedet ved motorstop og uheld, når din motorcykel ikke kan køre eller skal bugseres på værksted. Har du kasko, får du også redningshjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet.
Førerforsikring
Dækker, hvis du – eller en anden fører af din motorcykel – kommer til skade i et uheld, hvor der ikke er andre køretøjer involveret. Fx en soloulykke, hvor motorcyklen havner i autoværnet.
Ekstraudstyr og tilbehør
Ekstraudstyr og tilbehør – det vil sige udstyr, der er ud over standard for motorcyklen og kun kan bruges til den – er dækket op til 10.000 kr. Der er mulighed for at forhøje denne sum.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

mænd og motorcykel

Husk Tryg MC Vejhjælp til din motorcykelforsikring

Med Tryg MC Vejhælp får du hurtig hjælp til værksted, hvis du oplever motorstop eller uheld på din motorcykel.
Du kan tilvælge Tryg MC Vejhælp til din motorcykelforsikring.

Læs mere om Tryg MC Vejhjælp

Motorcykel - udstyr og forsikring

Mere om MC-forsikring

Når du køber en MC forsikring, skal du overveje, hvor meget udstyr, du har eller har tænkt dig at købe til din motorcykel. Det kan fx være en særlig lås eller et dækken til at beskytte din MC i vintersæsonen. Hvis du har meget ekstra udstyr, har du måske behov for at forhøje summen for ekstraudstyr og tilbehør. Din hjelm er altid dækket af din indboforsikring.

MC-forsikring til alle behov

Du har mulighed for at købe ansvarsforsikringen alene, som er den eneste lovpligtige forsikring, du skal have til din motorcykel. Og selvom du ikke vælger kasko, er det også altid muligt at forsikre dig mod tyveri eller hærværk, fx hvis din lås bliver brudt op eller dit dækken bliver stjålet.

Billig motorcykelforsikring

Din motorcykelforsikring kan skræddersys, så den passer til lige netop dit behov. Vi kan tilbyde en billig motorcykelforsikring, hvor du får de mest nødvendige dækninger. Og som noget helt særligt kan du selv bestemme din selvrisiko. Jo højere selvrisiko, desto billigere forsikring til din motorcykel.

Hvad koster en MC-forsikring?

Vi beregner prisen på din forsikring ud fra din motorcykeltype, ekstraudstyr, hvor mange kilometer, du kører om året, antallet af tidligere skader mv. Jo lavere risiko, jo bedre pris får du.

Du kan vælge at få flere dækninger og services med i pakken som tilvalg til den lovpligtige ansvarsforsikring. Prisen på din MC-forsikring afhænger også af, hvilke og hvor mange dækninger, du vælger til.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

To bestiller tilbud

Bestil samlet og uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at få et uforpligtende og samlet tilbud på flere af vores forsikringer?

Få et tilbud