motorcykel og mænd
Forsikring

Motorcykelforsikring

Motorcykelforsikringen indeholder den lovpligtige ansvarsforsikring og en evt. kaskoforsikring, førerforsikring og vejhjælp.

 

Dine fordele i motorcykelforsikringen

Lav risiko, lav pris
Vi beregner prisen på din forsikring ud fra din motorcykeltype, ekstraudstyr, antal kilometer om året, antallet af tidligere skader mv. Jo lavere risiko, jo bedre pris får du.  
Fri vinterkørsel
Du vælger selv om du kun vil køre i sommerhalvåret, eller også vil ud på en tur i vinteren. Din pris er den samme.
Valgfri selvrisiko
Du kan selv vælge din selvrisiko. Det betyder, at du selv betaler en del af skaden – resten betaler vi. Jo højere selvrisiko, jo billigere forsikring. 

Værd at vide om motorcykelforsikringen

Motorcykelforsikringen består af to dele. Den lovpligtige ansvarsdel dækker, hvis du kommer til at skade andre personer, deres ting eller køretøjer, og en kaskodel, som dækker, hvis der sker en skade på din motorcykel.

Bemærk: For at kunne købe en MC-forsikring hos os, skal du samtidig eller i forvejen have enten indbo-, hus-, fritidshus- eller ulykkesforsikring hos TJM Forsikring.

Dækningsbeskrivelser

Ansvar
Indeholder altid den lovpligtige ansvarsforsikring. Dækker ved uheld i trafikken, hvor du kommer til at skade dine passagerer, andre personer, deres ting eller køretøjer.
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr og tilbehør – det vil sige udstyr, der er ud over standard for motorcyklen og kun kan bruges til den – er dækket op til 10.000 kr. Der er mulighed for at forhøje denne sum.
Førerforsikring
Dækker, hvis du – eller en anden fører af din motorcykel – kommer til skade i et uheld, hvor der ikke er andre køretøjer involveret. Fx en soloulykke, hvor motorcyklen havner i autoværnet.
Kasko
Dækker tab og skader på din motorcykel, hvis den fx bliver stjålet eller får skader i et trafikuheld, ved hærværk eller brand. Indeholder også retshjælp.
Læs mere
Tryg MC Vejhjælp
Få hjælp på stedet ved motorstop og uheld, når din motorcykel ikke kan køre eller skal bugseres på værksted.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

Motorcykel - udstyr og forsikring

Når du køber en MC forsikring, skal du også tænke på det udstyr, som du har købt eller har tænkt dig at købe til din motorcykel. Udstyret kan fx være en særlig motorcykel lås eller et dækken, du bruger til at gemme motorcyklen væk i vintersæsonen. Hjelm er naturligvis altid dækket af din indboforsikring.

MC forsikring til alle behov

Uanset om du vil have dækket din motorcykel lås eller fx dit dækken, er der mulighed for at forsikre dig mod tyveri eller hærværk. Du har også mulighed for at købe ansvarsforsikringen alene, som er den eneste lovpligtige forsikring, du bør have, hvis du har en motorcykel. 

Billig motorcykelforsikring

En motorcykelforsikring kan skræddersys, så den passer til lige netop dit behov. Vi kan tilbyde en billig motorcykelforsikring, hvor du kun får de mest nødvendige dækninger. Og som noget ganske særligt kan du selv bestemme din selvrisiko. Jo højere selvrisiko, desto billigere forsikring til motorcykel.

Pris på motorcykelforsikring

Prisen på din forsikring afhænger af en masse forskellige ting som fx hvor meget du kører om året og om du har ekstra motorcykel udstyr.

Du har også mulighed for at vælge en dyrere motorcykelforsikring, hvor du får flere dækninger og services med i pakken. Det handler altid om tilvalgsdækninger til den lovpligtige ansvarsforsikring. Du kan fx være Tryg MC Vejhjælp, så du altid kan ringe efter hjælp, hvis du får motorstop midt på vejen. Du kan også vælge at have Kaskoforsikring på din motorcykel. Det betyder, at du får dækket tab og skader på din MC.


 

glad familie der får bonus på deres forsikringer

Årlig bonus til alle vores kunder

Som kunde i TJM Forsikring er du medlem af TryghedsGruppen, som bl.a. står bag TrygFonden. TryghedsGruppen udbetaler typisk en årlig bonus på 5-8 %. Du får bonus uanset, hvor mange skader du har haft. 

Læs mere om bonus