Rabat til dig

Dna-mærkning kan forebygge indbrud

Et hjem, der skilter med dna-mærkning, bliver hurtigt uinteressant i en tyvs øjne. Læs hvorfor og spar 50 % på den smarte teknologi her.

Gør livet besværligt for tyven

Advarsel: Alle værdifulde ejendele er beskyttet med dna-mærkning.

Med en besked som denne i dit vindue, vil de fleste tyve tænke sig om en ekstra gang, inden de giver sig i kast med kobenet.

Vil ikke knyttes til indbruddet

Når stjålne ting kan forbindes til gerningsstedet, åbner det op for en langt større bevisbyrde og hårdere straffe. Derfor letter du politiets arbejde og giver tyvene endnu en ting at bekymre sig om, når du mærker dine ting med dna.

 

Hvad er dna-mærkning?

Dna-mærkning er en klar sporingsvæske, som du påfører dine ting. Væsken er svær at se med det blotte øje, men kan analyseres under mikroskop ligesom menneskeligt dna.

Det flydende dna er syntetisk fremstillet og består af såkaldte micro-prikker på 0,5-1 mm. Når de små prikker samler sig i klynger, former de unikke dna-koder.

Blåt lys afslører hælervarer

Den usynlige væske lyser blåt i uv-lys. På den måde kan politiet se, om der er tale om dine mærkede ejendele og evt. knytte tyven eller hæleren til indbruddet i dit hjem.

Få 50 % på dna-mærkning

Som kunde hos os, kan du købe dna-mærkning til halv pris hos SelectaDNA. Alt du skal gøre er at indtaste en rabatkode, når du bestiller.

Sådan får du din rabat

  • Hent din rabatkode ved at logge ind på Min side.
  • Du finder koden i menuen under ’Mine fordele’.
  • Indtast rabatkoden, når du bestiller og se din pris.

Pris og indhold

Du får et dna-kit med ekstra sikringspakke for 522,50 kr. (Normalpris 1.045 kr.)

Kittet indeholder b.la. en flaske dna-væske med podepind til påføring, 25 ark med advarselsmærker og specielle vejrbestandige mærker lavet til fx cykler og postkasser. Du kan læse mere om indholdet under bestilling. 

Gå til bestilling

Vil du vide mere om dna-mærkning?

Besøg SelectaDNA her