Pige i Ronald McDonald Hus

TJM sikrer familier med alvorligt syge børn et hjem uden for hjemmet

Når børn rammes af alvorlig sygdom og indlægges langt fra hjemmet, er familiens nærvær afgørende. TJM Forsikring har indgået et samarbejde med Ronald McDonald BørneFond, som sikrer familier et trygt hjem i Ronald McDonald Husene ved Rigshospitalet og Odense Universitetshospital. Sammen er vi med til at skabe trygge rammer i en tid, hvor nærvær og sammenhold er afgørende for barnets og familiens tryghed.

Et meningsfuldt samarbejde, der sikrer familiernes sammenhold

Når børn bliver ramt af alvorlige og livstruende sygdomme, er der ofte behov for indlæggelse og professionel behandling, som landets mest specialiseret hospitaler kan tilbyde. Det kan kræve indlæggelser, i uger eller måneder, langt fra barnets hjem og familie. I sådanne svære tider er familiens nærhed og sammenhold afgørende for barnets og familiens tryghed og trivsel.

Derfor har TJM Forsikring indgået et samarbejde med Ronald McDonald BørneFond og har nu en fadderskabsaftale på to værelser - et værelse i huset ved Rigshospitalet i København og et i det kommende hus ved Odense Universitetshospital. Med dette initiativ støtter TJM Forsikring op om, at alvorligt syge børn og deres familie har en tryg base, hvor de kan være sammen som familie.

I TJM Forsikring finder vi det meget meningsfuldt, at vi med dette samarbejde kan give familier med børn, der er ramt af alvorlig sygdom, mulighed for at være tæt sammen og fortsætte hverdagen som familie på trods af sygdom og indlæggelse

- lyder det fra Adm. Direktør for TJM Forsikring, Marie-Louise Rahbek.

 

TJM Forsikring har siden 1. juli 2022 sikret mange familier med alvorligt syge børn et trygt hjem i Ronald McDonald Huset ved Rigshospitalet i København.

Samarbejdet omkring værelset i huset ved Odense Universitetshospital træder officielt i kraft, når det nye Ronald McDonald Hus står færdigt i slutningen af 2024. I begge huse bidrager TJM Forsikring med et værelse og midler til den generelle drift af husene.