Dreng og kvinde tegner
Nyhed

TJM støtter op om Ronald McDonald Huse

TJM støtter op om alvorligt syge børn og deres familier ved at sikre, at der altid står et værelse klar i Ronald McDonald Husene ved henholdsvis Odense Universitetshospital og Rigshospitalet. 

De to værelser i Ronald McDonald Husene giver familierne et midlertidigt hjem, mens deres barn er indlagt på hospitalet.

I Ronald McDonald Husene kan hele familien være sammen, og fortsætte livet som familie, trods indlæggelse.

Meningsfuldt og helt i tråd med TJM´s værdier

Alt for mange børn rammes hvert år af alvorlige og livstruende sygdomme, som kræver hospitalsindlæggelse. Nogle børn er indlagt på hospitalet i uger, andre i måneder.

Familier bør, i en sådan svær tid, have mulighed for at være sammen. Derfor har TJM Forsikring indgået en faderskabsaftale med Ronald McDonald BørneFond og købt to værelser - et værelse i det kommende Ronald McDonald Hus i Odense og et værelse i huset ved Rigshospitalet i København.

Dermed sikrer TJM Forsikring, at alvorligt syge børn, over de kommende 20 år, får mulighed for at bo og leve tæt sammen med deres familier på et af de to værelser under børnenes indlæggelse.

 

I TJM Forsikring finder vi det meget meningsfuldt, at vi med disse faderskabsaftaler kan give familier med børn, der er ramt af alvorlig sygdom, mulighed for at være tæt sammen og fortsætte hverdagen som familie på trods af sygdom og indlæggelse

- lyder det fra Adm. Direktør for TJM Forsikring, Marie-Louise Rahbek.

 

Ifølge Marie-Louise Rahbek er det helt i tråd med TJM Forsikrings værdier at værne om familiers behov i svære situationer.

TJM Forsikring har siden 1. juli 2022 sikret mange familier med alvorligt syge børn et trygt hjem i Ronald McDonald Huset ved Rigshospitalet i København. 

Faderskabsaftalen omkring værelset i huset ved Odense Universitetshospital træder officielt i kraft, når Ronald McDonald Huset åbner op for familier og børn i forbindelse med, at det nye Odense Universitetshospital står færdigt i foråret 2024.

Du kan læse mere om Ronald McDonald huse her