Mand ser ud på sine dæk og tænker på at det er tid til hjulskifte og få sommerdæk på bilen
Service til din bilforsikring

Gør bilen sommerklar - skift til sommerdæk

Foråret betyder også, at bilejere skal skifte deres hjul. Find sommerdækkene frem og book tid online til hjulskifte. Vælg, om du har Udvidet Vejhjælp eller Bilpleje for at komme til den rigtige bestillingsside.

Hjulskifte – bestil tid online

Er du vant til at benytte dig af hjulskifte gennem din forsikring, har du Udvidet Vejhjælp. Er det derimod første gang, du bestiller hjulskifte her, skal du vælge Bilpleje.

Uanset hvilken ordning, du har, kan du få hjulskifte 2 gange om året. Du kan vælge det værksted, der ligger tættest på dig. Fx et værksted i nærheden af dit hjem eller dit arbejde. Værkstedet ringer til dig for at aftale tid.  Betalingen for hjulskiftet klarer vi direkte med værkstedet.

Flere fordele med Bilpleje

Læs om Bilpleje
Bilvask hver måned
Vi sender vaskekoder til dig på mail eller telefon. Du kan bruge koderne i vaskehaller landet over.
Hjulopbevaring
Spar regningen til dækhotel eller få mere plads derhjemme. Vi opbevarer dine hjul året rundt.
Sæsontjek af din bil
Vi tjekker olie, dæktryk, slidbaner og lys, så du kan køre sikkert ud i mørket.

Hvornår skal jeg skifte til sommerdæk på min bil?

Når temperaturen når et gennemsnit på over 7 grader døgnet rundt, anbefaler vi, at du skifter til sommerdæk på din bil.

Er du i tvivl om, hvad du har på din bilforsikring?

Fortvivl ej. Vi kan altid hjælpe dig. Du kan logge ind på Min side og se via selvbetjening, om du har Bilpleje eller Udvidet vejhjælp:

  • Udvidet Vejhjælp er en tilvalgsdækning på din bilforsikring. Du kan ikke købe Udvidet vejhjælp længere, så du har kun dækningen, hvis du tidligere har valgt den til.
     
  • Bilpleje er en service, som står under dine produkter, når du logger ind og ser din forsikringsoversigt. Bilpleje er en nyhed til alle vores kunder med en bilforsikring. Servicen indeholder hjulskifte, sæsontjek, dækhotel og bilvask.
bilpleje

Bilpleje er ekstra service til dig og din bil

Med Bilpleje kan du passe ekstra godt på din bil. Bilvask, servicetjek, dækskifte og hjulopbevaring er bare nogle af de fede ting, du får med på din bilforsikring.

Læs mere om bilpleje