Coronavirus – Læs her, hvordan din rejseforsikring dækker
Mand ser ud på sine dæk og tænker på at det er tid til hjulskifte og få sommerdæk på bilen
Service til din bilforsikring

Gør bilen vinterklar - skift til vinterdæk

Efteråret betyder også at bilejere skal skifte deres dæk til vinterdæk. Book tid online til at skifte til hjul. Med Bilpleje får du de to årlige hjulskift for 0 kr.

Hjulskift – bestil tid online

Har du Bilpleje, kan du bestille dine hjulskift online. Det er nemt og hurtigt. Du kan selv vælge værksted ud fra en liste, når du booker tiden. Log ind på Min side og bestil. Kan du ikke finde hjulskifte, kan det være, at der er en anden i husstanden, som er forsikringstager på bilen.

Log ind og bestil

Du kan vælge det værksted, der ligger tættest på dig. Fx et værksted i nærheden af dit hjem eller dit arbejde. Værkstedet ringer til dig for at aftale tid.  Betalingen for hjulskiftet klarer vi direkte med værkstedet.

Servicetjek af din bil

Du har 2 gratis hjulskifte pr. år medBilpleje. Når vi skifter dine hjul, får du også tjekket bilen. Vi tjekker fx olie, sprinklervæske og lys.

Flere fordele med Bilpleje

Læs om Bilpleje
Gratis bilvask hver måned
Hjulopbevaring
Sæsontjek af din bil

Hvorfor skal jeg skifte dæk på min bil?

Når temperaturen når et gennemsnit på 7 grader eller under døgnet rundt, anbefaler vi, at du skifter dæk på dine bil. Det er ikke et lovkrav, men det bliver anbefalet af alle eksperter.

Det kan være fristende at lade sommerdæk sidde på bilen året rundt, men vidste du, at det er lige så vigtigt at skifte fra sommer- til vinterdæk som den anden vej rundt?

Der er mange grunde til at skifte dæk eller hjul, og nogle af dem får du her:

  • Bremselængden for sommerdæk kan være op til to gange længere på glatte veje, end hvis du benytter vinterdæk, ifølge Super Dæk.
  • Dine sommerdæk holder længere, når du ikke slider på dem om vinteren.
  • Sommerdæk har ikke godt af for meget kulde.

Så husk at skifte dine dæk. Med Bilpleje får du det gjort gratis - har du ikke Bilpleje, kan du bestille det på Min side.