Coronavirus – Læs her, hvordan din rejseforsikring dækker
Mand ser ud på sine dæk og tænker på at det er tid til hjulskifte og få sommerdæk på bilen
Service til din bilforsikring

Gør bilen vinterklar - skift til vinterdæk

Efteråret betyder også at bilejere skal skifte deres dæk til vinterdæk. Book tid online til at skifte til hjul. Med Udvidet Tryg Vejhjælp får du de to årlige hjulskift for 0 kr.

Hjulskift – bestil tid online

Har du Udvidet Tryg Vejhjælp, kan du bestille dine hjulskift online. Det er nemt og hurtigt. Du kan selv vælge værksted ud fra en liste, når du booker tiden. Log ind på Min side og bestil. Kan du ikke finde hjulskifte, kan det være, at der er en anden i husstanden, som er forsikringstager på bilen.

Log ind og bestil

Ring og bestil tid

Har du Udvidet Tryg Vejhjælp, kan du også vælge at bestille hjulskift i vores skadeafdeling – ring på 70 33 28 28

Skadeafdelingen henviser direkte til det værksted, hvor hjulskiftet kan foregå. Fx et værksted i nærheden af dit hjem eller dit arbejde. Værkstedet ringer til dig for at aftale tid.  Betalingen for hjulskiftet klarer vi direkte med værkstedet.

Tryghedstjek – et tjek af din bil

Du har 2 gratis hjulskifte pr. år med dækningen "Udvidet Tryg Vejhjælp". 1 gang om året kan du også få et gratis tryghedstjek af din bil, hvor du f.eks. får tjekket olie, sprinklervæske og lys. Det kalder vi "Tryghedstjek".

Du vælger Tryghedstjek samtidigt. Er det ikke muligt at tilvælge Tryghedstjekket, er det fordi, at du allerede har brugt muligheden for dette år. 

Book tid til Tryghedstjek online på Min side eller på 70 33 28 28.

Flere fordele med "Udvidet Tryg Vejhjælp"

Læs om bilforsikringen
Vejhjælp i Europa
Tag sikkert på bilferie og vid, at du kan få vejhjælp uden for Danmarks grænser.
Hjulskifte og service
Bestil kvit og frit hjulskifte 2 gange om året og få et årligt tryghedstjek af bilen.

Hvorfor skal jeg skifte dæk på min bil?

Når temperaturen når et gennemsnit på 7 grader eller under døgnet rundt, anbefaler vi, at du skifter dæk på dine bil. Det er ikke et lovkrav, men det bliver anbefalet af alle eksperter.

Det kan være fristende at lade sommerdæk sidde på bilen året rundt, men vidste du, at det er lige så vigtigt at skifte fra sommer- til vinterdæk som den anden vej rundt?

Der er mange grunde til at skifte dæk eller hjul, og nogle af dem får du her:

  • Bremselængden for sommerdæk kan være op til to gange længere på glatte veje, end hvis du benytter vinterdæk, ifølge Super Dæk.
  • Dine sommerdæk holder længere, når du ikke slider på dem om vinteren.
  • Sommerdæk har ikke godt af for meget kulde.

Så husk at skifte dine dæk. Med Udvidet Tryg Vejhjælp får du det gjort gratis - har du ikke dækningen, kan du bestille den på Min side eller ved at ringe til os.