plaster på såret hvis uheldet er ude

Strakserstatning – et plaster på såret

Det lyder måske tørt, men strakserstatning er faktisk en kæmpe gevinst, som gør dit liv lidt bedre, hvis du kommer ud for en ulykke og får knoglebrud, skade i korsbånd eller akillessenen. Vi kalder det et plaster på såret.

Hvad er strakserstatning?

Strakserstatning er en dækning, som du kan til- og fravælge på din personforsikring. Din personforsikring kan dække dig fra top til tå – alt fra ulykker over sundhedsforsikringer til tandbehandlinger. 

Et kontant beløb som kan hjælpe dig i en svær situation. Beløbet varierer alt efter hvilken forsikringsaftale, du har, men er mellem 10.000-15.000 kr. 

I hvilke situationer bør du købe en strakserstatning?

Flere danskere får knoglebrud om sommeren. Vi er mest aktive om sommeren, hvor vi cykler, står på skateboard, kører på knallert, spiller fodbold, går til ridning, bruger løbehjul og hopper på trampoliner. Listen over aktiviteter er lang, men vejen til strakserstatning er kort.

Hvad kan du bruge strakserstatningen til?

Det afhænger af situationen, men det kan fx være

  • Taxakørsel, hvis du brækker benet.
  • Take away, hvis du ikke kan lave mad med brækkede arme.
  • Rengøringshjælp.
  • Hårvask hos frisøren, hvis du ikke tør at lade din bedre halvdel ordne det for dig.
  • Brug din fantasi...

Om du bruger pengene på hjælpemidler i forbindelse med din ulykke, eller et nyt tv til stuen, blander vi os ikke i. Det er derfor, vi kalder dækningen for et plaster på såret.

Forsikringen dækker, hvis du som følge af et ulykkestilfælde får:

  • Knoglebrud.
  • Helt eller delvist overrevet korsbånd.
  • Totalt overrevet akillessene.

Knoglebrud er brud på kraveben og skulder, over- og underarm, albue, håndled, mellemhånd, nakke, ryg, bækken, hofte, haleben, lår- og underben, knæ, ankel- og mellemfod.

Hvordan får du strakserstatning?

Det er nemt at blive forsikret, så du kan få økonomisk hjælp ved ulykker. 

Du er ikke kunde endnu

I TJM Forsikring har alle deres egen personlige rådgiver. Du har også en, selvom du ikke er kunde. Du kan finde din rådgiver via din geografiske placering og faglige forbund i opslagsværket her:

Find din rådgiver

Du er kunde i forvejen

Som eksisterende kunde kan du logge ind på Min side og ordne det via vores selvbetjeningsunivers. 

På Min side kan du få et overblik over dine forsikringer og købe nye forsikringer eller dækninger til eksisterende forsikringer.

Kan du ikke se alle dine forsikringer, når du logger ind, står forsikringerne måske i din ægtefælles navn. Bed vedkommende om en elektronisk fuldmagt.

Log ind her