Strakserstatning til børn er en kontant udbetaling til dig hvis uheldet er ude og dit barn brækker benet

Har I en aktiv ferie i vente?

Sommerferie er sol og aktive børn. Hvis dit barn fx brækker benet, kan du få et økonomisk beløb, som hjælp. Beløbet er skattefrit, og I kan bruge det helt, som I vil.

Fodboldskole, ridning eller lejrtur? 

Uanset hvad dit barn går til eller skal i sommerferien, kan du få erstatning ved knoglebrud (fx brækket ben eller arm), overrevne korsbånd og akillessener. Det er en virkelig god ide, hvis dit barn er aktivt. Bekymringen går ikke væk, men for et ganske lille beløb, kan I få en god erstatning, hvis uheldet er ude i sommerens mange aktive timer.

Både voksne og børn kan få strakserstatning - du skal blot vælge det som et tilvalg på din ulykkesforsikring eller dit barns børneforsikring.

For at se din pris, kan du logge ind på Min side, og tilføje strakserstatningen på børneforsikringen. Det hele sker online og tager 2 minutter.

Log ind og køb 

Et slags plaster på såret

Når du har strakserstatning på din børneforsikring, giver vi et kontant beløb, hvis dit barn fx brækker et ben. Det kan ikke gøre ulykken om, men vi kalder det et økonomisk plaster på såret - og det er jer, der bestemmer, hvad pengene skal gå til.

Læs mere om strakserstatning

Brug fx din strakserstatning på

TV på børneværelset
Erstatningen kan forsøde livet på børneværelset med ny elektronik eller anden underholdning.
Ny ferie
Selvom du kan bruge din rejseforsikring til ny ferie, kan du også bruge pengene her til at booke en ny tur med familien.
Is i lange baner
Vi bestemmer ikke, hvad I skal bruge pengene på. Det kunne også være mange ture hos den lokale isbutik - hvem har ikke altid drømt om det?

Det koster kun 20 kr. pr måned

Fra 20 kr. pr. måned kan vi redde sommerferien - eller i hvert fald bidrage til hjælp, anden underholdning eller lige det, I ønsker. Prisen er individuel, men den gennemsnitlige pris for vores kunder er 20 kr. pr. måned.

Hvis uheldet sker, så er der mellem 10-15.000 kr. i erstatning, som I får udbetalt med det samme. Det beløb har gjort en stor forskel for vores kunder, som har kunnet erstatte resten af ferien med god underholdning, hjælp til rengøringen eller andre ting - nødvendige eller fornøjelige.