Få en sygdomsforsikring, som hjælper dig og din familie, hvis du skulle blive ramt af en alvorlig sygdom.
Forsikring

Sygdomsforsikring - få økonomisk og praktisk hjælp ved sygdom

Med en alvorlig sygdom kan du få brug for økonomisk støtte og hjælp til almindelige gøremål som fx rengøring. Sygdomsforsikringen er en del af vores personforsikring.

Bestil tilbud

Sygeforsikring - når du har brug for det    


Hvis du får en diagnose med en alvorlig og kritisk sygdom, er der mange ting, der bliver vendt op og ned. I sådan en situation er det rart at få hjælp – det kan være økonomisk hjælp eller transport til og fra behandling.

Hvad dækker en sygdomsforsikring?

Forsikringen dækker visse kritiske sygdomme, og udbetaler et engangsbeløb straks efter, at diagnosen for den kritiske sygdom er stillet. 

Vi dækker fx

  • Parkinson
  • Meningitis
  • Kræft (se kræftformer i betingelserne)
  • Kronisk nyresvigt

Se den komplette liste over sygdomme, som vi dækker, i betingelserne her.

Hvor meget kan jeg få udbetalt?

Beløbet på erstatningen og hjælpen kommer an på din alder og på din sygdom. Du kan i betingelserne se en komplet liste over sygdomme og hvor mange procent, vi udbetaler i erstatning.

Hvis du fx er under 70 år, kan du fx få udbetalt 300.000 kr hvis du får konstateret mulitpel sklerose. 

Få også hospitalskompensation og rengøringshjælp

Hvis du skal være indlagt i længere tid (over fem dage i træk), udbetaler vi hospitalskompensation til dig.

Vi tilbyder også rengøringshjælp og pleje af dig i dit hjem, hvis du efter en indlæggelse ikke er i stand til det selv. Og hvis du i dit forløb har brug for at komme til et behandlingssted, der ligger mere end 50 km fra din bopæl sørger vi for 6 transporter tur/retur fra dit hjem til behandlingsstedet. 

Hvordan får jeg en sygdomsforsikring?

For at få økonomisk og praktisk hjælp ved sygdom skal du købe en sygdomsforsikring. Den får du ved at købe en personforsikring.

Vælg mellem 3 pakker; Basis, Udvidet og Super. Med Udvidet og Super får du en sygdomsforsikringen med i pakken og er godt dækket, hvis uheldet skulle være ude. Du får en god dækning med ulykke, tand, sundhed og sygdom i samme pakke.

Vælg din pakke her