Øresund

Få op til 25% rabat på dine forsikringer i Sverige

Nyhed

Nyt tilbud til fagforeningsmedlemmer,

der bor i Sverige

Vi har indgået et nyt samarbejde med Trygg-Hansa, hvor du som medlem af en fagforening, vi samarbejder med, og bor i Sverige, får særlige rabatter. Læs mere herunder.

 

 

Trygg-Hansa logo

Spar penge på forsikring gennem din fagforening

Alle medlemmer af de fagforeninger, vi samarbejder med, skal have mulighed for at få gode og billige forsikringer.

Da danske forsikringsselskaber som TJM Forsikring kun kan tegne forsikringer til medlemmer, som bor i Danmark, har TJM Forsikring indgået en eksklusiv aftale med Trygg-Hansa i Sverige for dig, som pendler over Øresund til dit arbejde i Danmark.

Med det nye samarbejde får du takket være dit faglige medlemskab særlige rabatter på helt op til 25% procent på din samlede forsikringspakke.

Du skal blot være bosat i Sverige og medlem af en fagforening, vi samarbejder med, for at få adgang til denne særlige medlemsfordel.

Se hvilke fagforeninger vi samarbejder med her

Sådan får du rabat

For at høre mere om dine muligheder skal du ringe på (+46) 075 243 89 74, hvor en rådgiver fra Trygg-Hansa sidder klar til at hjælpe dig.

I TJM Forsikring er vi glade for at hjælpe alle medlemmer i de fagforeninger, vi samarbejder med, som bor i Sverige, med at spare penge på deres forsikringer.

 Info ikon Bemærk, at du skal bruge ovenstående telefonnummer for at få din rabat. Du kan altså ikke få rabatten gennem Trygg-Hansas hjemmeside.

Sommerhus i Sverige

Har du et sommerhus i Sverige?

Så kan du også med fordel gøre brug af tilbuddet og spare penge på en forsikring af dit sommerhus i Sverige. En fritidshusforsikring gælder nemlig kun i Danmark. Med et sommerhus i udlandet skal du tegne en forsikring igennem et forsikringsselskab i det pågældende land.