Forsikring

Anhængerforsikring

Har du din bilforsikring hos os, kan du også forsikre din anhænger. Anhængerforsikringen dækker også trailere. Forsikringen dækker ved for eksempel tyveri, hærværk og brand og indeholder desuden en retshjælpsforsikring. Du er også dækket ved uheld i udlandet.

Anhængerforsikring - Trailerforsikring (foto)

Tre gode grunde til at vælge anhængerforsikringen

Du får hjælp ved uheld i udlandet

Anhængerforsikringen indeholder en redningsdækning. Så er du sikret hjælp, hvis du kommer ud for et uheld uden for Danmarks grænser. 
Hjælp til advokat
Retshjælpsforsikringen følger med og dækker, hvis du får brug for en advokat i en konflikt om din anhænger eller trailer. 
Kan være et krav fra långiver
Er der lån i din anhænger eller trailer, kan det være et krav fra långiver, at du har en anhængerforsikring, så den økonomiske værdi er sikret. 

Dækningsbeskrivelser

Kaskoforsikring

Kaskoforsikringen dækker skader og tab på din anhænger eller trailer ved brand, tyveri, hærværk og trafikuheld.  

Kommer du til at gøre skade på andre personer, deres ting eller køretøjer med din anhænger eller trailer, er det den trækkende bils lovpligtige ansvarsforsikring, der skal dække skaderne.  

Redningsdækning

Med i forsikringen er også en redningsdækning. Så er du sikret hjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet.

Retshjælpsforsikring

Retshjælpsforsikringen dækker dine sagsomkostninger, hvis du skal bruge rettens hjælp til at løse en konflikt om din anhænger eller trailer.  

 

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.