Bedst i test på elbil- og bilforsikring
Nyhed

Vi har Danmarks bedste bilforsikring og elbilforsikring

Forbrugerrådet Tænk har i juni 2024 kåret TJM Forsikrings Elbilforsikring og Bilforsikring som Bedst i test, da vi er billigst på markedet og har de bedste dækninger.

Få den bedste bilforsikring

TJM Forsikring vinder Bedst i test på bilforsikring

Vi er stolte over at kunne fortælle, at vores bilforsikring og forsikring af elbil netop er blevet kåret som Bedst i test. I begrundelsen fra Forbrugerrådet Tænk fremgår det, at:

 

TJM Forsikrings bil- og elbilforsikring har testens laveste priser, samtidig med at forsikringsbetingelserne er blandt de bedste i testen.

- Forbrugerrådet Tænk

 

Forbrugerrådet Tænk fremhæver fx særligt forskellene i dækning hos selskaberne, hvor unge laver skader. Her kræver nogle selskaber en forhøjet selvrisiko. En særlig fordel ved TJMs bilforsikring er, at du har valgfri selvrisiko uanset alder. Vi kræver altså ikke en forhøjet selvrisiko, hvis en ung bilist laver en skade.

Du får dermed markedets bedste og billigste forsikring til din bil hos TJM Forsikring, uanset om du har en benzin-/dieselbil eller en el-/hybridbil.

Forbrugerrådet Tænk har gennemtestet i alt 12 forsikringsselskabers bil- og elbilforsikringer ud fra 15 forskellige fiktive forbrugere i hvert enkelt selskab. Der indgår i testen eksempler fra både nye og uerfarne bilister og mindre biler til erfarne og ældre bilister med dyre biler, så testen på den måde giver et retvisende billede af, hvor det enkelte forsikringsselskab ligger prismæssigt.

De har bl.a. testet bilforsikringerne på pris, selvrisiko, dækninger og kundetilfredshed.

Har du endnu ikke bilforsikring hos os?

Bestil tilbud i dag

 

Vi er stolte over, at det endnu engang bekræfter, at medlemmerne i de faglige organisationer, vi samarbejder med, har (adgang til) Danmarks bedste forsikringer.

Sammenhold betaler sig.

Kan du spare penge?

Beregn pris på din bilforsikring her

Forsikringspakken

Det betaler sig at samle dine forsikringer

TJM Forsikring vinder også Bedst i test på den samlede forsikringspakke. De fleste husstande har en Bil-, Hus-, Indbo- og Ulykkesforsikring. Disse forsikringer kalder vi for den samlede forsikringspakke. Forbrugerrådet Tænk har også kåret vores samlede forsikringspakke som Bedst i test, da du får den billigst med solide dækninger hos os - selv uden samlerabat.

Læs mere om at samle dine forsikringer hos os

Se, hvad vores kunder siger

3 gode fordele i bilforsikringen

Beregn din pris
Leasingdækning
Hos os får du afleveringsdækning og førsteydelsesdækning ved leasing. Så skal du kun betale én selvrisiko, selv om du anmelder flere små skader ved aflevering af leasingbilen, og selvrisikoen vælger du.
Dækninger til dine behov
Du kan vælge de dækninger, der passer til dig og dit behov. Vi dækker alt fra en glasskade i dit sol-/panoramatag til fejltankning og parkeringsskade, uanset om du ejer eller leaser.
Valgfri selvrisiko uanset alder
Hos os kan du selv vælge din selvrisiko ud fra dit tryghedsbehov. Vi kræver ikke en forhøjet selvrisiko, hvis en ung bilist laver en skade.