Forsikring

Børneforsikring - ulykkesforsikringen til dine børn

Kommer dit barn pludselig til skade eller bliver ramt af alvorlig sygdom, dækker børneforsikringen. Tidligere var alle børn dækket af kollektive ulykkesforsikringer i skole og institution. Det er de ikke længere. Med børneforsikringen er dit barn mellem 0 og 18 år forsikret hele døgnet.

Bestil tilbud her

 

Er du allerede kunde, kan du logge ind på Min Side for at købe og tilrette forsikringer.

Tre gode grunde til at vælge børneforsikringen

Flere veje til psykologhjælp
Vi giver psykologisk hjælp, når en alvorlig oplevelse kan give dit barn varige psykiske mén. Børneforsikringen kan også give mulighed for psykologhjælp, hvis barnet oplever fx præstationsangst eller alvorlig sygdom i familien.
Dækker også tandskader
Bliver dit barns tænder skadet ved en ulykke, dækker børneforsikringen – også selvom, skaderne først kan behandles, når barnet er fyldt 18 år. 
0 kr. det første leveår ved valg af Barn Basis
Børneforsikringen er gratis i dit barns første leveår, når du selv har en ulykkesforsikring hos os.

Vælg den pakke, der passer bedst til familiens behov

Med børneforsikringen kan du sikre dit barn hele vejen rundt med ulykkes-, sygdoms- og sundhedsforsikring i én forsikring.

Barn Udvidet

Ca. 79 kr. pr. måned*

Barn Basis

Ca. 44 kr. pr. måned*

Tilføj øvrige dækninger til børneforsikringen

Strakserstatning ved knoglebrud

Udbetaler et engangsbeløb, hvis dit barn fx brækker et ben ved et ulykkestilfælde.

Udvidet hjælp ved ulykkestilfælde

Kan give mulighed for hospitalskompensation, rengøringshjælp og dækning af transportudgifter til og fra planlagte behandlinger, hvis dit barn kommer ud for en ulykke.

Tyggeskade

Hvis dit barn knækker en tand pga. en fremmed genstand i maden, dækker forsikringen udgiften til tandbehandling.

Sygdom

Udbetaler et forhøjet engangsbeløb, hvis dit barn bliver ramt af en sygdom omfattet af forsikringen.

Læs mere
Psykologhjælp foto

Mulighed for ekstra psykologhjælp

Børneforsikringen kan også være barnets sundhedsforsikring og give mulighed for psykologhjælp. Med dækningen Sundhed kan dit barn få psykologhjælp ved fx præstationsangst eller mobning i skolen, omvæltninger ved skilsmisse og flytning eller alvorlig sygdom i nærmeste familien.

Læs mere om psykologhjælp

Dækker din teenager ved ulykker - også ved al sport

Mange børn kommer til skade, slår hovedet eller får fx en tandskade, når de fx leger eller dyrker sport. Skader sker ofte også på trampolin, hvor børnene falder uheldigt og forvrider foden eller lignende.

Har i trampolin eller dyrker dit barn eller teenager en sport, fx håndbold eller fodbold, så dækker vores børneforsikring dit barn. Hos os er farlig sport med i børneforsikringen. Du skal derfor ikke tænke på, hvilken sportsgren dit barn dyrker.

hurtig hjælp med sundhedsforsikringen

På nogle arbejdspladser kan vi voksne få tilbudt en sundhedsforsikring. Men hvad med vores børn?

Med dækningen Sundhed får I adgang til hurtig hjælp. Det gælder både fysisk behandling og psykologhjælp, hvis barnet oplever fx præstationsangst eller mobning i skolen, omvæltninger ved skilsmisse og flytning eller alvorlig sygdom i nærmeste familie.

Rengøringshjælp foto

Mulighed for udvidet hjælp i svære tider

Med de to tilvalg Udvidet hjælp ved ulykkestilfælde og Sygdom kan du fx få hjælp med rengøringen derhjemme, hvis dit barns indlæggelse kræver din daglige gang på hospitalet. Vi kan også dække transport til behandling og undersøgelser og udbetale kompensation for indlæggelser.

Læs mere om Udvidet hjælp

Billig børneforsikring – fast lav pris og gratis i første leveår

Få en god ulykkesforsikring til din baby. Hos os kan du roligt købe en børneforsikring til dit barn allerede, når han eller hun er helt spæd. Vi tilbyder nemlig pakken Barn Basis gratis i barnets første leveår.

Basispakken omfatter dækningerne Ulykke, Varigt mén, Behandlingsudgifter, Tandskade og Begravelseshjælp. Herudover kan du vælge at udvide forsikringen med flere dækninger, fx Udvidet varigt mén, Kritisk sygdom, Sundhed, Strakserstatning og Udvidet hjælp.

Den gratis børneulykkesforsikring kan have en invaliditetssum på op til 1.700.000 kr. Den sum, du vælger i det gratis år, er den sum, du får med, når forsikringen overgår til betaling.

Efter det første år vil du automatisk blive opkrævet for prisen på Barn Basis.

For at få den gratis børneforsikring i barnets første leveår, skal du selv som forælder have en ulykkes- eller personforsikring hos os.

Spørgsmål og svar om børneforsikring

Hvad er en børneforsikring?

En børneforsikring er en forsikring til din baby og barn. Forsikringen dækker dit barn hele døgnet rundt.

Tidligere dækkede kommunernes forsikring dit barn, når han eller hun var i skole eller i dagsinstitution. Sådan er det ikke længere. Forældre skal selv sørge for at købe en børneforsikring.

Børneforsikringen er en ulykkesforsikring, hvor du kan tilvælge flere dækninger, så den fx også dækker sundhed eller mulighed for at bruge privathospital.

Hvad dækker en børneforsikring?

Børneforsikringen kombinerer de tre forsikringer: ulykkesforsikring, sygdomsforsikring og sundhedsforsikring. Når du køber børneforsikringen, skal du vælge blandt 3 pakker - Barn Basis, Barn Udvidet og Barn Super. Vi har sammensat tre gode pakker, som alle dækker ulykker, varige mén og tandskader.

Forskellen på pakkerne er enkle. Vælger du Barn Udvidet får du også dækning for kritisk sygdom, og udvidet varigt mén. Med Super-pakken får du alle dækninger fra de øvrige pakker og derudover også Sundhed.

Bestil tilbud her

Er børneforsikringen lovpligtig?

Det er ikke lovpligtigt at have en børneforsikring, men vi anbefaler at du forsikrer dit barn - så dit barn er dækket ved ulykker og sygdom. Dine børn er nemlig ikke automatisk omfattet af din egen ulykkesforsikring.

Er I lige blevet forældre? Så er Børneforsikring Basis gratis det første år.

Hvorfor er en børneforsikring vigtig?

Tidligere var alle børn dækket af kollektive ulykkesforsikringer i skole og institution. Det er de ikke længere. Med børneforsikringen er dit barn mellem 0 og 18 år dækket hele døgnet, hvis det pludselig kommer til skade eller bliver ramt af alvorlig sygdom.

Med en børneforsikring kan du fx få hjælp med udgifter til behandling af skader, der er sket i en ulykke eller som følge af en ulykke - fx genoptræning, fysioterapi eller psykologhjælp. Du kan læse mere om dækningerne i vores forsikringspakker her på siden.

Er mit barn dækket af min ulykkesforsikring?

Børn er ikke automatisk en del af din ulykkesforsikring, men skal have deres egen forsikring for at være dækket. En ulykkesforsikring er altid personlig, og du skal selv oprette ulykkesforsikring til dine børn, når familien vokser – hos os hedder det en børneforsikring.

Vi forsikrer dit barn i barnets første leveår helt gratis med Barn Basis. Læs mere om dækningerne her på siden.

Hvad koster en børneforsikring?

Børneforsikringens pris afhænger af de tilvalgsdækninger og den sum, du vælger at være forsikret med. Vi forsikrer dit barn i barnets første leveår helt gratis med Barn Basis. Forsikringen er for børn mellem 0 og 18 år.

Skynd dig at få dit barn dækket og bestil et tilbud i dag.

Bestil tilbud her

Dækker børneforsikringen, hvis mit barn dyrker sport?

Ja, så længe dit barn ikke dyrker professionel sport, dækker børneforsikringen.

Har i trampolin eller dyrker dit barn eller teenager en sport, fx håndbold, ridning eller fodbold, så dækker vores børneforsikring dit barn. Hos os er farlig sport med i børneforsikringen. Du skal derfor ikke tænke på, hvilken sportsgren dit barn dyrker.

Hvor lang tid dækker børneforsikringen?

Børneforsikringen dækker indtil dit barn bliver 18. Når dit barn fylder 18 år, kan du købe en personforsikring. Personforsikringen dækker ulykkes-, sygdom- og sundhedsforsikring i én samlet forsikring - ligesom børneforsikringen.

Er dit barn 18 år eller fylder det snart 18?

Læs mere om personforsikring

Hvem får Strakserstatningen udbetalt?

Det er altid forsikringstager, der får Strakserstatningen udbetalt, og altså ikke nødvendigvis den forsikrede. Dvs. at du som voksen vil modtage erstatningen, både hvis det er dig selv eller dit barn, der gør brug af dækningen.

Hvad er Udvidet rådgivning?

Du kan kontakte os for at få Udvidet rådgivning, hvis dit barn kommer ud for et ulykkestilfælde, hvor det kan forventes, at barnets varige følger bliver på 30% eller derover, og/eller barnet bliver sygemeldt i mindst 12 uger.

Udvidet rådgivning giver adgang til:

  • Socialrådgiver, som kan rådgive og vejlede om dit barns rettigheder til ydelser fra offentlige myndigheder, og hvor du kan hente hjælp.
  • Vejledning om ventetid på andre behandlingssteder end der, hvor dit barn er sat på venteliste, med henblik på, at dit barn kan komme hurtigere til undersøgelse eller i behandling.
  • Hjælp til at få overblik over dine øvrige forsikringer, som også kan være relevante i forhold til barnets situation.
  • Rådgivende læge, hvis du er i tvivl, om dit barn får den rigtige behandling.

I forbindelse med behandlingen af barnets ulykkessag, vurderer vi barnets behov for Udvidet rådgivning. Vurderingen sker individuelt på baggrund af oplysningerne i journalen om barnets helbredstilstand og i samarbejde med dig og evt. den behandlende læge.

Har du flere spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os på 70 33 28 28 eller send en mail til tjm@tryg.dk.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

Se, hvad vores kunder siger