Skal du til Japan eller Californien?  Læs mere
Cross
Forsikring

Børneforsikring

Kommer dit barn pludselig til skade eller bliver ramt af alvorlig sygdom, dækker børneforsikringen. Tidligere var alle børn dækket af kollektive ulykkesforsikringer i skole og institution. Det er de ikke længere. Med børneforsikringen er dit barn forsikret hele døgnet.

Er du allerede kunde hos TJM, skal du logge ind på Min Side for at beregne priser på nye forsikringer.

Beregn pris

Børneforsikring (foto)

Tre gode grunde til at vælge børneforsikringen

Tre forsikringer i én
Med børneforsikringen får I ulykkes-, sygdoms- og sundhedsforsikring i én forsikring.
0 kr. det første leveår ved valg af TJM Barn Minimum
Børneforsikringen er gratis i dit barns første leveår, når du selv har en ulykkesforsikring hos os.
Dækker også tandskader
Bliver dit barns tænder skadet ved en ulykke, dækker børneforsikringen – også selvom, skaderne først kan behandles, når barnet er fyldt 18 år. 

Dækningsbeskrivelser

Varigt mén

Dækker, hvis dit barn får varige fysiske eller psykiske mén efter en ulykke.

Behandlingsudgifter

Dækker behandling hos fx fysioterapeut, kiropraktor eller psykolog efter en ulykke.

Sport (herunder farlig sport)

Dækker, hvis dit barn kommer til skade i sport – også farligere sportsgrene som boksning eller rapelling.

Tandskade

Dækker behandling af skader på dit barns tænder efter en ulykke.

Begravelseshjælp

Dækker begravelseshjælp med 50.000 kr., når dødsfaldet sker i forbindelse med en ulykke, inden barnet er fyldt 18 år.

Strakserstatning

Få udbetalt et engangsbeløb, hvis dit barn ved en ulykke får knoglebrud eller skade i korsbånd, akillessene eller knæets menisk.

Sundhed

Giver adgang til hurtig hjælp på privathospital eller privatklinik – både med fysiske og psykiske skader.

Sygdom

Dækker, hvis dit barn bliver ramt af en alvorlig sygdom. Se listen over alvorlige sygdomme i betingelserne.

Kritisk sygdom

Slip for økonomisk bekymring, hvis dit barn får diagnosticeret kritisk sygdom. Se listen over kritiske sygdomme i betingelserne.

Udvidet hjælp

Sikrer, at I kan få den nødvendige ekstra hjælp, hvis dit barn har været ude for en ulykke – for eksempel hjælp til rengøring eller transport.

Udvidet varigt mén

Få dobbelt erstatning, hvis dit barn kommer ud for en større ulykke og får varige mén på over 30 %.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

Børneforsikring – gratis i første leveår 

Hos os kan du roligt købe en børneforsikring til dit barn allerede, når han eller hun er helt spæd. Vi tilbyder nemlig pakken TJM Barn Minimum gratis i barnets første leveår. Minimumspakken omfatter dækningerne Ulykke, Varigt mén, Behandlingsudgifter, Tandskade og Begravelseshjælp. Herudover kan du vælge at udvide forsikringen med flere dækninger, fx Udvidet varigt mén, Kritisk sygdom, Sundhed, Strakserstatning og Udvidet hjælp. Den gratis børneforsikring har altid en invaliditetssum på 1.000.000 kr. og begravelseshjælp på 50.000 kr.

For at få den gratis børneforsikring i barnets første leveår, skal du selv som forælder have en ulykkes- eller personforsikring hos os.

Køb af forsikring til dit barn

Når du køber børneforsikringen, skal du vælge blandt 3 pakker. Vi har sammensat tre gode pakker, som alle dækker ulykker, varige mén og tandskader. Forskellen på pakkerne er enkle. Vælger du TJM Barn Basis får du også dækning for kritisk sygdom og udvidet varigt mén. Og Super-pakken indeholder også sundhed.

For at få et hurtigt overblik over de tre pakker, kan du se vores faktablad, som indeholder en god og overskuelig oversigt over vores børneforsikringer. Se her

Hvad er en børneforsikring?

En børneforsikring er en forsikring til dit barn. Den dækker dit barn hele døgnet rundt.

Tidligere dækkede kommunernes forsikring dit barn, når han eller hun var i skole eller i dagsinstitution. Sådan er det ikke længere. Forældre skal selv sørge for at købe en børneforsikring.

Børneforsikringen er en ulykkesforsikring, hvor du kan tilvælge flere dækninger, så den fx også dækker sundhed eller mulighed for at bruge privathospital. Vil du læse om den almindelige ulykkesforsikring, skal du klikke her på personforsikringen, som dækker dig fra top til tå.

Billig børneforsikring - fast lav pris

Vi holder priserne for børn mellem 1 og 18 år. Det er de tilvalgsdækninger og den sum, du vælger at være forsikret med, der afgør, om prisen ændrer sig. Ud over de helt almindelige indekspriser, har du derfor en børneforsikring til en pris, du kender – altid.