Forsikring til børn (foto)

Få TJM Barn Minimum Gratis i barnets første leveår

Forsikring

Børneforsikring - ulykkesforsikringen til dine børn

Kommer dit barn pludselig til skade eller bliver ramt af alvorlig sygdom, dækker børneforsikringen. Tidligere var alle børn dækket af kollektive ulykkesforsikringer i skole og institution. Det er de ikke længere. Med børneforsikringen er dit barn mellem 0 og 18 år forsikret hele døgnet.

Beregn pris

Tre gode grunde til at vælge børneforsikringen

Tre forsikringer i én
Med børneforsikringen får I ulykkes-, sygdoms- og sundhedsforsikring i én forsikring.
0 kr. det første leveår ved valg af TJM Barn Minimum
Børneforsikringen er gratis i dit barns første leveår, når du selv har en ulykkesforsikring hos os.
Dækker også tandskader
Bliver dit barns tænder skadet ved en ulykke, dækker børneforsikringen – også selvom, skaderne først kan behandles, når barnet er fyldt 18 år. 

Hvad er en børneforsikring?

En børneforsikring er en forsikring til din baby og barn. Forsikringen dækker dit barn hele døgnet rundt.

Tidligere dækkede kommunernes forsikring dit barn, når han eller hun var i skole eller i dagsinstitution. Sådan er det ikke længere. Forældre skal selv sørge for at købe en børneforsikring.

Børneforsikringen er en ulykkesforsikring, hvor du kan tilvælge flere dækninger, så den fx også dækker sundhed eller mulighed for at bruge privathospital.

Vælg, hvordan du ønsker at være dækket

Uanset hvilken pakke, du vælger, får du en solid ulykkesforsikring, der dækker hele dit barn.

TJM Barn Minimum

TJM Barn Basis

TJM Barn Super

Tilføj øvrige dækninger til børneforsikringen

Strakserstatning ved knoglebrud
Udbetaler et engangsbeløb på 11.359 kr. (2022), hvis dit barn fx brækker et ben ved et ulykkestilfælde.
Udvidet hjælp ved ulykkestilfælde
Kan give mulighed for hospitalskompensation, rengøringshjælp og dækning af transportudgifter til og fra planlagte behandlinger, hvis dit barn kommer ud for en ulykke.
Tyggeskade
Hvis dit barn knækker en tand pga. en fremmed genstand i maden, dækker forsikringen udgiften til tandbehandling.
Sygdom
Udbetaler et forhøjet engangsbeløb på op til 340.798 kr. (2022), hvis dit barn bliver ramt af en sygdom omfattet af forsikringen.
Læs mere

Hvad dækker en børneforsikring?

Når du køber børneforsikringen, skal du vælge blandt 3 pakker - TJM Barn Minimum, TJM Barn Basis og TJM Barn Super. Vi har sammensat tre gode pakker, som alle dækker ulykker, varige mén og tandskader.

Forskellen på pakkerne er enkle. Vælger du TJM Barn Basis får du også dækning for kritisk sygdom, og udvidet varigt mén. Med Super-pakken får du alle dækninger fra de øvrige pakker og derudover også Sundhed.

Dækker din teenager ved ulykker - også ved al sport

Mange børn kommer til skade, slår hovedet eller får fx en tandskade, når de fx leger eller dyrker sport. Skader sker ofte også på trampolin, hvor børnene falder uheldigt og forvrider foden eller lignende.

Har i trampolin eller dyrker dit barn eller teenager en sport, fx håndbold eller fodbold, så dækker vores børneforsikring dit barn. Hos os er farlig sport med i børneforsikringen. Du skal derfor ikke tænke på, hvilken sportsgren dit barn dyrker.

glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i Test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger.

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i Test

Billig børneforsikring – fast lav pris og gratis i første leveår

Få en god ulykkesforsikring til din baby. Hos os kan du roligt købe en børneforsikring til dit barn allerede, når han eller hun er helt spæd. Vi tilbyder nemlig pakken TJM Barn Minimum gratis i barnets første leveår.

Minimumspakken omfatter dækningerne Ulykke, Varigt mén, Behandlingsudgifter, Tandskade og Begravelseshjælp. Herudover kan du vælge at udvide forsikringen med flere dækninger, fx Udvidet varigt mén, Kritisk sygdom, Sundhed, Strakserstatning og Udvidet hjælp.

Den gratis børneulykkesforsikring kan have en invaliditetssum på op til 1.700.000 kr. Den sum, du vælger i det gratis år, er den sum, du får med, når forsikringen overgår til betaling.

Efter det første år vil du automatisk blive opkrævet for prisen på TJM Barn Minimum.

For at få den gratis børneforsikring i barnets første leveår, skal du selv som forælder have en ulykkes- eller personforsikring hos os.

Hvad koster en børneforsikring?

*Forsikringen er for børn mellem 0 og 18 år. Børneforsikringens pris afhænger af de tilvalgsdækninger og den sum, du vælger at være forsikret med. Vi forsikrer dit barn i barnets første leveår helt gratis med TJM Barn Minimum.

Skynd dig at få dit barn dækket og beregn din pris i dag.

Beregn pris

Spørgsmål og svar om børneforsikring

Hvorfor er en børneforsikring vigtig?

Tidligere var alle børn dækket af kollektive ulykkesforsikringer i skole og institution. Det er de ikke længere. Med børneforsikringen er dit barn mellem 0 og 18 år dækket hele døgnet, hvis det pludselig kommer til skade eller bliver ramt af alvorlig sygdom.

Med en børneforsikring kan du fx få hjælp med udgifter til behandling af skader, der er sket i en ulykke eller som følge af en ulykke - fx genoptræning, fysioterapi eller psykologhjælp. Du kan læse mere om dækningerne i vores forsikringspakker her på siden.

Er mit barn dækket af min ulykkesforsikring?

Børn er ikke automatisk en del af din ulykkesforsikring, men skal have deres egen forsikring for at være dækket. En ulykkesforsikring er altid personlig, og du skal selv oprette ulykkesforsikring til dine børn, når familien vokser – hos os hedder det en børneforsikring.

Vi forsikrer dit barn i barnets første leveår helt gratis med TJM Barn Minimum. Læs mere om dækningerne her på siden.

Hvad koster en børneforsikring?

Børneforsikringens pris afhænger af de tilvalgsdækninger og den sum, du vælger at være forsikret med. Vi forsikrer dit barn i barnets første leveår helt gratis med TJM Barn Minimum. Forsikringen er for børn mellem 0 og 18 år.

Skynd dig at få dit barn dækket og beregn din pris i dag.

Beregn pris

 

Dækker børneforsikringen, hvis mit barn dyrker sport?

Ja, så længe dit barn ikke dyrker professionel sport, dækker børneforsikringen.

Har i trampolin eller dyrker dit barn eller teenager en sport, fx håndbold, ridning eller fodbold, så dækker vores børneforsikring dit barn. Hos os er farlig sport med i børneforsikringen. Du skal derfor ikke tænke på, hvilken sportsgren dit barn dyrker.

Hvem får Strakserstatningen udbetalt?

Det er altid forsikringstager, der får Strakserstatningen udbetalt, og altså ikke nødvendigvis den forsikrede. Dvs. at du som voksen vil modtage erstatningen, både hvis det er dig selv eller dit barn, der gør brug af dækningen.

Har du flere spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os på 70 33 28 28 eller send en mail til tjm@tryg.dk.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

glad familie der får bonus på deres forsikringer

Mulighed for bonus til alle vores kunder

Som kunde i TJM Forsikring er du medlem af TryghedsGruppen, som bl.a. står bag TrygFonden. Det giver dig mulighed for hvert år at få en bonus på typisk 5-8 %. Du får bonus uanset, hvor mange skader du har haft.

Læs mere om bonus