Børneforsikring (foto)
Forsikring

Børneforsikring

Kommer dit barn pludselig til skade eller bliver ramt af alvorlig sygdom, dækker børneforsikringen. Tidligere var alle børn dækket af kollektive ulykkesforsikringer i skole og institution. Det er de ikke længere. Med børneforsikringen er dit barn forsikret hele døgnet.

Er du allerede kunde hos TJM, skal du logge ind på Min Side for at beregne priser på nye forsikringer.

Beregn pris

Tre gode grunde til at vælge børneforsikringen

Tre forsikringer i én
Med børneforsikringen får I ulykkes-, sygdoms- og sundhedsforsikring i én forsikring.
0 kr. det første leveår ved valg af TJM Barn Minimum
Børneforsikringen er gratis i dit barns første leveår, når du selv har en ulykkesforsikring hos os.
Dækker også tandskader
Bliver dit barns tænder skadet ved en ulykke, dækker børneforsikringen – også selvom, skaderne først kan behandles, når barnet er fyldt 18 år. 

Børneforsikring – gratis i første leveår 

Hos os kan du roligt købe en børneforsikring til dit barn allerede, når han eller hun er helt spæd. Vi tilbyder nemlig pakken TJM Barn Minimum gratis i barnets første leveår. Minimumspakken omfatter dækningerne Ulykke, Varigt mén, Behandlingsudgifter, Tandskade og Begravelseshjælp. Herudover kan du vælge at udvide forsikringen med flere dækninger, fx Udvidet varigt mén, Kritisk sygdom, Sundhed, Strakserstatning og Udvidet hjælp. Den gratis børneforsikring kan have en invaliditetssum på op til 1.700.000 kr. og begravelseshjælp på 50.000 kr. Den sum, du vælger i det gratis år, er den sum, du får med, når forsikringen overgår til betaling.

For at få den gratis børneforsikring i barnets første leveår, skal du selv som forælder have en ulykkes- eller personforsikring hos os.

Køb af forsikring til dit barn

Når du køber børneforsikringen, skal du vælge blandt 3 pakker. Vi har sammensat tre gode pakker, som alle dækker ulykker, varige mén og tandskader. Forskellen på pakkerne er enkle. Vælger du TJM Barn Basis får du også dækning for kritisk sygdom og udvidet varigt mén. Og Super-pakken indeholder også sundhed.

For at få et hurtigt overblik over de tre pakker, kan du se vores faktablad, som indeholder en god og overskuelig oversigt over vores børneforsikringer. Se her

Hvad er en børneforsikring?

En børneforsikring er en forsikring til dit barn. Den dækker dit barn hele døgnet rundt.

Tidligere dækkede kommunernes forsikring dit barn, når han eller hun var i skole eller i dagsinstitution. Sådan er det ikke længere. Forældre skal selv sørge for at købe en børneforsikring.

Børneforsikringen er en ulykkesforsikring, hvor du kan tilvælge flere dækninger, så den fx også dækker sundhed eller mulighed for at bruge privathospital. Vil du læse om den almindelige ulykkesforsikring, skal du klikke her på personforsikringen, som dækker dig fra top til tå.

Billig børneforsikring - fast lav pris

Vi holder priserne for børn mellem 1 og 18 år. Det er de tilvalgsdækninger og den sum, du vælger at være forsikret med, der afgør, om prisen ændrer sig. Ud over de helt almindelige indekspriser, har du derfor en børneforsikring til en pris, du kender – altid.

Dækningsbeskrivelser

Begravelseshjælp
Dækker begravelseshjælp med 50.000 kr., når dødsfaldet sker i forbindelse med en ulykke, inden barnet er fyldt 18 år.
Behandlingsudgifter
Dækker behandling hos fx fysioterapeut, kiropraktor eller psykolog efter en ulykke.
Kritisk sygdom
Slip for økonomisk bekymring, hvis dit barn får diagnosticeret kritisk sygdom. Se listen over kritiske sygdomme i betingelserne.
Læs mere
Sport
Dækker, hvis dit barn kommer til skade i sport – også farligere sportsgrene som boksning eller rapelling.
Strakserstatning
Få udbetalt et engangsbeløb, hvis dit barn ved en ulykke får knoglebrud eller skade i korsbånd, akillessene eller knæets menisk.
Sundhed
Giver adgang til hurtig hjælp på privathospital eller privatklinik – både med fysiske og psykiske skader.
Sygdom
Dækker, hvis dit barn bliver ramt af en alvorlig sygdom. Se listen over alvorlige sygdomme i betingelserne.
Læs mere
Tandskade
Dækker behandling af skader på dit barns tænder efter en ulykke.
Udvidet hjælp
Sikrer, at I kan få den nødvendige ekstra hjælp, hvis dit barn har været ude for en ulykke – for eksempel hjælp til rengøring eller transport.
Udvidet varigt mén
Få dobbelt erstatning, hvis dit barn kommer ud for en større ulykke og får varige mén på over 30 %.
Varigt mén
Dækker, hvis dit barn får varige fysiske eller psykiske mén efter en ulykke.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

glad familie der får bonus på deres forsikringer

Årlig bonus til alle vores kunder

Som kunde i TJM Forsikring er du medlem af TryghedsGruppen, som bl.a. står bag TrygFonden. TryghedsGruppen udbetaler typisk en årlig bonus på 5-8 %. Du får bonus uanset, hvor mange skader du har haft. 

Læs mere om bonus