Forsikring til børn (foto)
Forsikring

Børneforsikring - ulykkesforsikringen til dine børn

Kommer dit barn pludselig til skade eller bliver ramt af alvorlig sygdom, dækker børneforsikringen. Tidligere var alle børn dækket af kollektive ulykkesforsikringer i skole og institution. Det er de ikke længere. Med børneforsikringen er dit barn forsikret hele døgnet.

Beregn pris

Tre gode grunde til at vælge børneforsikringen

Tre forsikringer i én
Med børneforsikringen får I ulykkes-, sygdoms- og sundhedsforsikring i én forsikring.
0 kr. det første leveår ved valg af TJM Barn Minimum
Børneforsikringen er gratis i dit barns første leveår, når du selv har en ulykkesforsikring hos os.
Dækker også tandskader
Bliver dit barns tænder skadet ved en ulykke, dækker børneforsikringen – også selvom, skaderne først kan behandles, når barnet er fyldt 18 år. 

Hvad er en børneforsikring?

En børneforsikring er en forsikring til din baby og barn. Forsikringen dækker dit barn hele døgnet rundt.

Tidligere dækkede kommunernes forsikring dit barn, når han eller hun var i skole eller i dagsinstitution. Sådan er det ikke længere. Forældre skal selv sørge for at købe en børneforsikring.

Børneforsikringen er en ulykkesforsikring, hvor du kan tilvælge flere dækninger, så den fx også dækker sundhed eller mulighed for at bruge privathospital.

Hvad dækker en børneforsikring?

Når du køber børneforsikringen, skal du vælge blandt 3 pakker - TJM Barn Minimum, TJM Barn Basis og TJM Barn Super. Vi har sammensat tre gode pakker, som alle dækker ulykker, varige mén og tandskader.

Forskellen på pakkerne er enkle. Vælger du TJM Barn Basis får du også dækning for kritisk sygdom, og udvidet varigt mén. Med Super-pakken får du alle dækninger fra de øvrige pakker og derudover også Sundhed.

Vælg, hvordan du ønsker at være dækket

Uanset hvilken pakke, du vælger, får du en solid ulykkesforsikring, der dækker hele dit barn.

TJM Barn Minimum

TJM Barn Basis

TJM Barn Super

Billig børneforsikring – fast lav pris og gratis i første leveår

Få en god ulykkesforsikring til din baby. Hos os kan du roligt købe en børneforsikring til dit barn allerede, når han eller hun er helt spæd. Vi tilbyder nemlig pakken TJM Barn Minimum gratis i barnets første leveår.

Minimumspakken omfatter dækningerne Ulykke, Varigt mén, Behandlingsudgifter, Tandskade og Begravelseshjælp. Herudover kan du vælge at udvide forsikringen med flere dækninger, fx Udvidet varigt mén, Kritisk sygdom, Sundhed, Strakserstatning og Udvidet hjælp.

Den gratis børneulykkesforsikring kan have en invaliditetssum på op til 1.700.000 kr. Den sum, du vælger i det gratis år, er den sum, du får med, når forsikringen overgår til betaling.

For at få den gratis børneforsikring i barnets første leveår, skal du selv som forælder have en ulykkes- eller personforsikring hos os.

Hvad koster en børneforsikring?

Forsikringen er for børn mellem 0 og 18 år. Børneforsikringens pris afhænger af de tilvalgsdækninger og den sum, du vælger at være forsikret med. Vi forsikrer dit barn i barnets første leveår helt gratis med TJM Barn Minimum.

Skynd dig at få dit barn dækket og beregn din pris i dag.

Beregn pris

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i Test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger.

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i Test
glad familie der får bonus på deres forsikringer

Årlig bonus til alle vores kunder

Som kunde i TJM Forsikring er du medlem af TryghedsGruppen, som bl.a. står bag TrygFonden. TryghedsGruppen udbetaler typisk en årlig bonus på 5-8 %. Du får bonus uanset, hvor mange skader du har haft. 

Læs mere om bonus