drenge med løbehjul
Bestil senest d. 31. december 2021

Spar 50% på børneforsikring 

det første år

Pas godt på dine børn. Vores børneforsikring (1-17 år) dækker børnene døgnet rundt, både i institutioner og fritid. Lige nu får du 50% rabat på børneforsikringen de første 12 måneder. 

Tre gode grunde til at vælge børneforsikringen

Bestil børneforsikringen med 50% rabat
Tre forsikringer i én
Med børneforsikringen kan du få ulykkes-, sygdoms- og sundhedsforsikring i én forsikring.
Dækker også tandskader
Bliver dit barns tænder skadet ved en ulykke, dækker børneforsikringen – også selvom, skaderne først kan behandles, når barnet er fyldt 18 år.
Dækker døgnet rundt
Forsikringen dækker barnet i institution, skole og fritid.

Vidste du...

... At op imod halvdelen af alle forældre tror, at deres børn eller unge, er dækket af en ulykkesforsikring mens de er i skole eller institution? Tidligere dækkede kommunernes forsikring når dit barn var i skole eller i dagsinstitution. Sådan er det ikke længere. (Kilde: Forsikring & Pension).
I de fleste tilfælde dækker skolen ikke, hvis barnet kommer ud for et uheld i skoletiden. Derfor er det vigtigt, at forældre sørger for at barnet har egen ulykkesforsikring - så er barnet dækket både i skoletid og fritid.

Halv pris det første år

Lige nu tilbyder vi børneforsikringen til en rigtig god pris. Bestiller du Børneforsikring til barnet inden 31. december 2021, sparer du 50% på årspræmien. Det vil sige, at du kun betaler halvdelen for forsikringen det første år (12 måneder). Tilbuddet gælder børn i alderen 1-17 år og kun ved nytegning af Børneforsikring.

 

En solid dækning hele barndommen igennem

Med børneforsikringen er dit barn dækket døgnet rundt, hele barndommen igennem. Børnene er både dækket ved uheld i hjemmet, på besøg hos andre og i institutioner.

Forsikringen dækker fra de er helt små, også i institutionerne, fx vuggestue, dagpleje og børnehave. Når børnene bliver større, dækkes de i folke- og privatskole samt SFO og fritidsklubber. Og når de er godt på vej mod voksenlivet, er de fortsat dækket på fx efterskole, gymnasielle uddannelser og til sportsaktiviteter, også hvis de dyrker farlig sport.

Barnet får en basal børneulykkesforsikring, der som udgangspunkt dækker fysisk og psykisk varigt mén, sportskader, tandskader og begravelseshjælp.
Når du køber børneforsikringen, hjælper din forsikringstillidsmand med at skræddersy forsikringen efter lige netop jeres behov. Her kan I se, om der er nogle tilvalgsdækninger, I ønsker. De fleste TJM-kunder tilvælger fx strakserstatning og udvidet varigt mén. 

Sådan dækker børneforsikringen

Det får du altid med

 • Fysisk og psykisk varige mén. Dækker, hvis dit barn får varige fysiske eller psykiske mén efter en ulykke
 • Behandlingsudgifter. Dækker behandling hos fx. fysioterapeut, kiropraktor eller psykolog efter ulykke
 • Sport. Hvis dit barn kommer til skade under sport. Også farligere sportsgrene som fx rapelling og boksning
 • Tandskade. Dækker behandling af dit barns tænder efter en ulykke. Dækker tandskader som er opstået, inden barnet fylder 18 år
 • Begravelseshjælp. Dækker begravelseshjælp med 50.000 kr. hvis dødsfaldet sker i forbindelse med en ulykke

Det kan du tilvælge

 • Strakserstatning. Få udbetalt et engangsbeløb, hvis dit barn fx får knoglebrud eller skade i korsbånd i forbindelse med en ulykke
 • Udvidet varigt mén. Få dobbelt erstatning, hvis dit barn kommer ud for en større ulykke og får varige mén på over 30 %
 • Sygdom. Hvis dit barn bliver ramt af alvorlig sygdom. 
 • Kritisk sygdom. Slip for økonomisk bekymring, hvis dit barn får diagnosticeret kritisk sygdom
 • Sundhed. Giver adgang til hurtig hjælp på privathospital eller privatklinik ved både fysiske og psykiske skader
 • Udvidet hjælp. Sikrer, at I kan få den nødvendige ekstra hjælp, fx. til rengøring eller transport, hvis dit barn har været ude for en ulykke

Hvad koster en børneforsikring?

Din endelige pris for Børneforsikring afhænger af flere ting, bl.a. jeres bopæl, barnets alder, og hvilke dækninger, I vælger.

Priseksempel: Forældre køber Børneforsikring til deres barn på 7 år. De bor i Svendborg. De køber Børneforsikring med følgende dækninger: fysisk + psykisk varigt mén, udvidet varigt mén, strakserstatning, farlig sport og begravelseshjælp. Invalidsum 1,3 mio. kr. Totalpris efter 50% rabat for 12 måneder: 443 kr.

Er dit barn 0-1 år? Få forsikringen gratis

Hos os kan du roligt købe en børneforsikring til dit barn allerede, når han eller hun er helt spæd. Vi tilbyder nemlig pakken TJM Barn Minimum gratis i barnets første leveår. Minimumspakken omfatter dækningerne Ulykke, Varigt mén, Behandlingsudgifter, Tandskade og Begravelseshjælp. Herudover kan du vælge at udvide forsikringen med flere dækninger, fx Udvidet varigt mén, Kritisk sygdom, Sundhed, Strakserstatning og Udvidet hjælp. Den sum, du vælger i det gratis år, er den sum, du får med, når forsikringen overgår til betaling.

For at få den gratis børneforsikring i barnets første leveår, skal du selv som forælder have en ulykkes- eller personforsikring hos os.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.