to mennesker er glade for deres forsikringer i TJM gennem DTS
Forsikring som medlemsfordel

Forsikringer til medlemmer af Dansk Told & Skatteforbund

Takket være dit medlemskab af DTS kan du og din familie blive en del af vores forsikringsfællesskab. Det gælder også dine voksne børn, selvom de er flyttet hjemmefra. Vi tilbyder alle de forsikringer, du har brug for som privatperson - hele livet igennem.

Tre gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Bestil tilbud
Bedst i test
Flere af vores forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.
Din egen personlige rådgiver
Du får din egen forsikringstillidsmand, som hjælper dig med forsikringer.
Årlig bonus
Med forsikringer hos os er du medlem af TryghedsGruppen, som udbetaler en årlig bonus - uanset skader.

Et forsikringsfællesskab for DTS-medlemmer

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer. Sådan har det altid været. Og sådan er det stadigvæk. Dansk Told & Skatteforbund har været med på rejsen igennem mange år.

Du behøver ikke længere være tjenestemand, men det er ikke alle, der kan blive kunder. Du skal være medlem af DTS fagforening for at få fingrene i de attraktive forsikringer i TJM.

Anderledes end andre forsikringsselskaber

Det, der bl.a. adskiller TJM fra andre forsikringsselskaber er, at de betaler overskuddet tilbage til medlemmerne. Således bliver evt. overskud overført til DTS. Du støtter derfor Dansk Told & Skatteforbund med dine forsikringer.

Sammenhold betaler sig

DTS medlemmer kan få TJM Forsikring. Og TJM kunder med DTS medlemskab kan få adgang til de mange attraktive ferieboliger. Både rundt omkring i Danmark og flere steder i Europa. 

Læs mere om ferieboliger

Du får en forsikringstillidsmand

Som kunde i TJM Forsikring får du en tillidsmand, som arbejder med forsikring ved siden af sit arbejde. Han eller hun kan hjælpe med at overskue forsikringsjunglen og i dagligdagen være behjælpelig med forsikringsspørgsmål. Det er et trygt og fantastisk koncept, som alle DTS'ere kan få glæde af.

Hvad er en forsikringstillidsmand?

Vores forsikringstillidsmænd er ude hos jer. Han eller hun går på arbejde lige som jer, og oftest i samme branche og endda nogle gange i samme virksomhed.

Du får automatisk tildelt en forsikringstillidsmand, når du køber eller ønsker at købe en forsikring. Du kan nemt slå det op. I vores opslagsværk, kan du hurtigt finde din forsikrindstillidsmand. Vælg DTS og geografisk område, så er du et skridt tættere på at tale med din personlige rådgiver.

Find din forsikringstillidsmand

Forsikringstilbud til voksne børn

Gør dine voksne børn en tjeneste

Har du eller din ægtefælle/samlever udeboende voksne børn? Når du selv er kunde, kan jeres voksne børn, der ikke længere bor hjemme, også få adgang til solide forsikringer på samme attraktive vilkår i TJM Forsikring. Du kan sende et link med det gode tilbud til dine voksne børn.

Send tilbuddet i en mail

Andre fordele til dig

Der er mange fordele ved at være medlem af DTS. Forsikringer er en ting. Her kan du også tilbyde dine vokse børn at få de attraktive forsikringer. Bank er en anden sag, men der kan du få en god aftale i Lån og Spar.

Lån & Spar Bank - en anden god medlemsfordel til dig

Som medlem af Dansk Told & Skatteforbund kan du også bliver kunde i Lån & Spar Bank på særlig favorable vilkår.

Læs mere hos Lån & Spar

Er du ikke medlem af DTS?

Det er nemt og hurtigt at melde sig ind i DTS. På deres hjemmeside er der flere eletroniske indmeldelsesformularer.

Skynd dig at melde dig ind, hvis du arbejder som tjenestemand i Skatteministeriet, læser professionsbachelor i Skat eller på anden måde er omfattet af Dansk Told & Skatteforbunds organisationsaftale.

Bliv medlem

glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i Test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger.

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i Test

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af rådgivere, som i deres fritid står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

Forsikringstjek

Har du de rigtige forsikringer?

Få et forsikringstjek, så du kan vide om du er rigtigt dækket og dermed betaler hverken for lidt eller for meget for dine forsikringer. Se, om der er penge at spare ved at vælge TJM Forsikring. Bestil et gratis og uforpligtende forsikringstjek i dag.

Bestil et forsikringstjek