Elitebilist som 25 årig

Elitebilist allerede som 25-årig

Her kan du få en billig bilforsikring - også når du er ung. Bliv elitebilist allerede, når du fylder 25 år og få de samme attraktive vilkår som mere erfarne bilister.

Bestil tilbud

Du kan blive elitebilist uanset om du er 25 eller 45 år

Generelt set er elitebilister bilister, som kører uden skader, og som derfor får den lavest mulige pris på bilforsikringen.

Kravene for at blive elitebilist afhænger af alder og hvor mange skader, du har lavet på din bil. Skaderne tæller - uanset, om du har skiftet forsikringsselskab undervejs eller ej.

I TJM Forsikring bliver du automatisk elitebilist - og det er allerede som 25 årig, at du kan få en lige så attraktiv bilforsikring som dem, der er ældre.

 

Hvorfor skal man være elitebilist?

Det kan være, du kender begrebet 'elitebilist'. Det kan også være, at du ikke kender det.

Elitebilister får de bedste priser på bilforsikringer, fordi de har bevist, at de er gode bilister med et minimum af skader. 

Hos nogle selskaber, ser de på, hvor længe, du har haft kørekort. Det gør vi ikke i TJM Forsikring. Vi tilbyder alle over 25 år en billig bilforsikring. Og det sker automatisk, så du behøver ikke tjekke op på det selv.

 

Hvornår bliver man elitebilist?

Hos os bliver du automatisk elitebilist, når du fylder 25 år. Vi er sikre på, at du er en god bilist, selvom du er ung. Derfor giver vi dig de bedste dækninger til lave priser. Du kan beregne din pris online, så kan du selv se den attraktive bilforsikring.

Bliv elitebilist

(Bemærk: for eksisterende kunder er der i TJM hovedforfald d. 1. januar hvert år. Det kan betyde, at du skal vente til hovedforfald før bilforsikringen fornyes, når du fylder 25)

 

Er du under 25 år?

Som ung under 25 år kan du spare penge på bilforsikringen, hvis én af dine forældre allerede er kunde med en bilforsikring i TJM.

En familierabat giver flere fordele – blandt andet får du som barn af en TJM kunde 15% rabat på din første bilforsikring indtil du fylder 25 år.

Læs mere om bilforsikring til unge under 25 - eller:

Beregn din pris her

3 gode grunde til at blive elitebilist hos TJM Forsikring

Billig bilforsikring, uanset hvor længe du har haft kørekort og din erfaring som bilist.
Valgfri selvrisiko uanset alder
Skræddersy din bilforsikring, så den passer til dit behov og din pengepung.

Vil du vide mere om bilforsikringen?

Vi vil gerne fortælle dig mere om vores bilforsikring. Du kan læse mere om den ved at klikke dig videre eller få overblikket lige her.

Læs om den billige bilforsikring

TJM Bilforsikring er noget for dig, hvis du vil have

  • En billig bilforsikring
  • 0 kr. i selvrisiko på ansvarsskader
  • Mulighed for et væld af dækninger
  • Vejhjælp i DK og udlandet

Bilforsikringen kan købes uanset om du ejer eller leaser din bil. Der er ikke forskel på bilforsikringen, men hvis du leaser din bil, kan du købe en afleveringsforsikring, som dækker dig, når du afleverer din bil efter leasingperioden.

Læs om leasingforsikring

Er du faret vild i forsikringsjunglen?

Du kan altid selv læse om forsikringerne, købe dem online og lave generelt research på nettet.

Men du har også mulighed for at få en personlig rådgiver. Det er faktisk det, der gør os helt specielle. Vi har forsikringstillidsmænd - til forskel fra andre selskaber - som hjælper dig i dit område, i den sitaution, du står i.

Indtast postnummer og den organisation, du er medlem af. Så kan du se, hvem du skal tage fat i som din personlige rådgiver, der vil hjælpe dig med at gennemskue elitebilist-status, bilforsikringer og generelle forsikringer til dig og hele din familie.

Find din rådgiver her