Familie

Indbo-, husstands- og familieforsikring hos TJM

En familieforsikring, husstandsforsikring og indboforsikring er det samme - hos os kalder vi det en Indboforsikring. Indboforsikringen dækker nemlig både dig og din husstand og familie.

Hvad er en familieforsikring?

Familieforsikring og husstandsforsikring - en del af din indboforsikring

En familieforsikring og husstandsforsikring kaldes også for indboforsikring, og er altså en forsikring, der dækker din husstand og families ting.

Med vores indboforsikring får du og din husstand bl.a. dækket skader på jeres ting som følge af brand, storm, skybrud, vandskader, tyveri eller hærværk, og derudover dækker vi altid retshjælp, så du altid kan få advokathjælp, hvis du kommer ud for en uenighed, som skal afgøres ved retten.

Indboforsikringen kommer også din familie og husstand til undsætning i en lang række andre situationer. Indboforsikringen indeholder nemlig også en privat ansvarsforsikring, Psykologisk krisehjælp og en forsikring mod identitetstyveri.

Læs mere om Indboforsikringen og dens dækninger her

Hvorfor er det vigtigt at have en indboforsikring?

Det er ikke lovpligtigt at have en indboforsikring, men den er alligevel rigtig god at have. Selv hvis du og din familie ikke har så mange værdier, løber det hurtigt op samlet set, hvis I fx får indbrud i jeres bolig, og I skal ud at genanskaffe alt eller det meste af jeres indbo. Her hjælper indboforsikringen.

Desuden er det også din indboforsikring, der dækker, hvis der fx opstår en brand- eller vandskade, og I har brug for at blive genhuset og derved har ekstraudgifter til at leje en ny bolig.

I slipper altså for at stå med en stor regning oveni en i forvejen øv situation.

Køb forsikring til indbo

Bedst i test på forsikringspakken

Vi vinder Bedst i test på den samlede forsikringspakke

Vi er utrolig stolte af, at vi netop er blevet kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk på vores samlede forsikringspakke for 2. gang i træk.

Se fordele og beregn pris her

Hvem er dækket af indboforsikringen?

Vores indboforsikring dækker hele husstanden, dvs. dig selv og andre, der bor på samme adresse som dig - fx din partner eller dine børn.

Forsikringen dækker også udeboende børn på under 21 år, hvis de ikke har deres egen indboforsikring, børn, roommates eller lever i fast parforhold.

Vi dækker også dine delebørn, uanset hvor de har fast adresse, og din ægtefælle/samlever, når denne bor i en plejebolig.

Du kan læse mere om, hvem indboforsikringen dækker i betingelserne.

Beregn pris på indboforsikring

Tilvalg - tilpas din indboforsikring til din families behov

Du har hos os mulighed for at tilpasse din indboforsikring, så den passer til din families behov, ved at tilføje tilvalgsdækninger til din forsikring. Du kan fx tilføje:

  • Udvidet cykeldækning
  • Elektronikforsikring
  • Uheld (pludselig skade)
  • Udvidet vandskade/boligdækning
  • Udlejningsdækning
  • Bagageskadedækning

Læs mere om indboforsikringen og dens dækninger

rabatter med en indboforsikring

Gratis indbrudsalarm som fordel

Når du vælger Indbo Udvidet kan du vælge en alarm fra Verisure eller en cykelfordel fra Abus. Med Indbo Super får du både en valgfri alarm og en cykelfordel.

Læs mere om din alarmfordel

Rabat hos Verisure

Hvis du gerne vil have et større alarmsystem, kan du udvide din alarmfordel med et boligalarm-sæt fra Verisure - her får du nemlig rabat, når du er kunde i TJM Forsikring. Du reducerer hermed risikoen for indbrud og røveri i dit hjem.

Læs mere om Verisure boligalarm

Skal familien have en indboforsikring hos os?

Du kan nemt beregne prisen på en indboforsikring til familien – og du kan købe den online med det samme. Læs mere om indboforsikringen her - eller:

Køb forsikring til dit indbo her

Se, hvad vores kunder siger

Tre gode grunde til at vælge indboforsikringen

Beregn pris på Indboforsikring
Tryg i Livet inkluderet
Få fri adgang til professionel rådgivning og hjælp, hvis livet bliver svært - fx ved angst, stress, skilsmisse eller sygdom.
Vand- og Vejrskader
Bliver dine ting ødelagt pga. stormskader på bygningen, eller drukner dine ting i vand fra skybrud, kan Indboforsikringen dække.
Dit erstatningsansvar er dækket
Med indboforsikringen får du en privat ansvarsforsikring, som dækker, hvis du eller én i din husstand fx skader en anden person, ting eller dyr.​​