Par vasker op sammen
Forsikring som medlemsfordel

Forsikringer til alle medlemmer af FOA Århus

TJM Forsikring er et tilbud til alle medlemmer af FOA Århus. Takket være dit medlemskab kan du og din familie blive rigtig godt forsikret, og er du selv kunde, kan dine voksne børn også blive det, selvom de er flyttet hjemmefra. Lige nu får du et gavekort på op til 1.000 kr. med, når du køber nye forsikringer. 

Tre gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Beregn pris
Din egen personlige rådgiver
Du får din egen forsikringstillidsmand, som hjælper dig med forsikringer.
Adgang til ferieboliger
Som kunde i TJM får du adgang Interesseforeningens ferieboliger.
Årlig bonus
Som TJM-kunde er du også medlem af TryghedsGruppen, og kan få udbetalt en årlig bonus - uanset skader.

Til og med 31. juli får du rabat i form af et gavekort, når du køber forsikringer

Til og med den 31. juli 2020 kan du få rabat i form af et gavekort til Salling Group, når du køber forsikringer i TJM gennem dit medlemskab af FOA Århus. Salling Group er bl.a. Bilka, Netto, Føtex og BR.

1-2 forsikringer = Rabat i form af gavekort på 500 kr.

Når du køber 1-2 nye forsikringer hos os, sørger din forsikringstillidsmand for, at du får tilsendt et gavekort, som du frit kan bruge i alle Salling Groups danske butikker.

3+ forsikringer = Rabat i form af gavekort på 1.000 kr.

Når du køber 3 nye forsikringer eller flere, får du rabat i form af et gavekort på 1.000 kr. Din forsikringstillidsmand sørger for, at du får tilsendt et gavekort, som kan benyttes i alle Salling Groups danske butikker.

Giv mig tilbuddet

Særlig attraktiv ulykkesforsikring

I TJM Forsikring kan du få en særlig attraktiv ulykkesforsikring. Vi kalder den Personforsikring, fordi den kan udvides til også at omfatte tand-, sygdoms- og sundhedsforsikring. Grunddækningen dækker ved både fysisk og psykisk varigt mén. Den dækker tillige behandlingsudgifter og giver mulighed for forhøjet erstatning samt en kontant udbetaling her og nu hvis du fx brækker et ben.

Ændring af en eksisterende ulykkesforsikring til en personforsikring betragtes ikke som en ny forsikring.

I TJM Forsikring gør vi tingene lidt anderledes

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer, der ønsker at tilbyde medlemmer og deres familier attraktive forsikringer.

Lukket kundekreds betyder fordele for dig

Den lukkede kundekreds betyder lave omkostninger til salg og administration. Derfor kan vi koncentrere kræfterne om høj service, hurtig skadebehandling og attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser.

Grundig rådgivning sikrer, at du er dækket efter dine behov

Vi lægger stor vægt på, at dine forsikringer dækker dine behov netop dér, hvor du er i livet. Derfor har du din egen lokale forsikringstillidsmand, som du altid kan spørge til råds, og som kan hjælpe med at justere dine dækninger i takt med, at dine behov ændrer sig, fx hvis du køber hus eller bil, får børn eller går på pension. Forsikringstillidsmanden er din garant for, at du hverken er over- eller underforsikret.

Ejet af faglige organisationer - til gavn for medlemmerne

TJM Forsikring har rødder i et mere end 80 år gammelt fællesskab mellem tjenestemænd. I dag skal du ikke længere være tjenestemand for at blive kunde, men vores grundlag er stadig samarbejde med en lang række faglige organisationer.

TJM Forsikring har således ingen aktionærer, der skal tilgode ses. Et eventuelt overskud går tilbage til vores samarbejdsorganisationer, hvor det kan bruges til gavn for medlemmerne, fx til ferieboliger.

Som medlem af FOA Århus har du mulighed for at booke Interesseforeningens ferieboliger i Prag og Blåvand.

Book ferieboliger

Vi samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det solide bagland betyder økonomisk sikkerhed og udvikling af de mest moderne og fleksible forsikringer.

Gør dine voksne børn en tjeneste

Når du er medlem af FOA Århus og kunde i TJM Forsikring, kan dine voksne børn også blive kunder i TJM Forsikring. De bliver forsikret på samme fordelagtige vilkår som dig selv og med samme gode priser og adgang til attraktive fordele.

Send link

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.