Sommer og glæde

Køb senest 01/11/23 og få gavekort til valgfri gave

Bestil senest d. 1. november 2023

Attraktive forsikringer for medlemmer af FOA Århus

Som medlem af FOA Århus kan du og din familie blive rigtig godt forsikret i TJM Forsikring – og køber du forsikringer inden d. 1. november 2023, får du lige nu rabat i form af et gavekort til en valgfri gave med i købet.

Tre gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Beregn pris
Bedst i test
Flere af vores forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk - ofte pga. vores lave priser og gode vilkår.
Din egen personlige rådgiver
Du får din egen forsikringstillidsmand, som hjælper dig med forsikringer.
Mulighed for bonus
Med forsikringer hos os er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele, bl.a. har du hvert år mulighed for at få bonus - uanset skader.

Få et gavekort til en valgfri gave

Lige nu får du en rabat, når du som medlem af FOA Århus køber forsikringer hos os.
Køb inden 1. november 2023, så sender vi dig et gavekort.

Med gavekortet kan du få en valgfri gave i vores gaveshop, hvor du kan vælge mellem produkter fra kendte mærker som fx Georg Jensen, Royal Copenhagen og KitchenAid.

Køb minimum 3 forsikringer og få rabat i form af et gavekort til en valgfri gave.

Giv mig et tilbud

Find spørgsmål og svar om gavekortet her

Modtag en gave

Vi gi'r en valgfri gave

Når du køber forsikringer hos os, får du lige nu et gavekort til en valgfri gave med i købet. Indløs gavekortet i vores gaveshop og vælg mellem lækre produkter fra brands som Georg Jensen, Royal Copenhagen og KitchenAid. Se gaverne her.

Få et tilbud og gavekort

Bliv en del af Danmarks stærkeste forsikringsfællesskab

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer, der ønsker at tilbyde medlemmer og deres familier attraktive forsikringer.

Lukket kundekreds betyder fordele for dig

Den lukkede kundekreds betyder lave omkostninger til salg og administration. Derfor kan vi koncentrere kræfterne om høj service, hurtig skadebehandling og attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser. Du kan læse mere om TJM Forsikring her.

Ferieboliger

Når du er medlem af FOA Vendsyssel og kunde i TJM Forsikring, har du adgang til at booke lækre ferieboliger på meget attraktive vilkår.
Du har adgang til boliger i Blåvand, Skagen, Prag, Malaga og Thueytz (Frankrig).

Se boliger i Malaga og Thueytz her

og

Se boliger i Blåvand, Prag og Skagen her

FOA elever

Attraktive forsikringer til FOA elever

Som FOA Elev får du adgang til særlige fordele og budgetvenlige forsikringer - skræddersyet efter dine behov. Se mere her, hvad TJMs FOA Elev forsikringer dækker.

Opdag fordelene som FOA Elev

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.